Op Kamp C worden de bijgestuurde maatregelen van de provincie Antwerpen nageleefd. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht in publieke gebouwen en buiten op het domein van Kamp C. Dit geldt ook in het Conferentiecentrum ‘De Basis’ en bij rondleidingen. De bouwadviezen gaan digitaal door. Contacteer ons via mail of telefonisch voor een bouwadvies op T 014/27 96 50 of info@kampc.be.

Over Droomdag: samen sterk voor energietransitie

Droomdag: samen sterk voor energietransitie

Samen energie opwekken en consumeren, als school, cohousinggroep, met jouw straat, jouw gemeente. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Of ben je simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden in energieonafhankelijkheid in België? Kom dan naar de droom-durf-doe dagen op Kamp C in Westerlo.

Kamp C nodigt jullie uit om mee na te denken over een eigen energiesysteem, samen met tal van experts. We reiken jullie informatie en inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan. Dat kan dankzij een virtuele energiecentrale: een  ICT-systeem dat de opgewekte energie opslaat en verdeelt binnen jouw gemeenschap of organisatie.

Een identieke droomdag wordt ook georganiseerd op 12 maart.

Noteer alvast ook durfavonden op 23 april en 4 juni in jullie agenda! Bovendien maken we op zaterdag 18 mei een daguitstap.

Lees hier meer over het cVPP-project.

Jouw gegevens worden enkel verwerkt en gebruikt in kader van het cVPP-project.

Programma van Droomdag: samen sterk voor energietransitie

Op zaterdag 30 maart:
9:00 - 9:45 Ontvangst met een lekker ontbijt
9:45 - 11:00 Presentaties
11:15 - 12:45 Werksessies
12:45 - 13:00 Slotwoord en toelichting verder verloop

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Ik eet graag mee Gratis

Deel met anderen

Sluiten