Op Kamp C worden de bijgestuurde maatregelen van de provincie Antwerpen nageleefd. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht in publieke gebouwen en buiten op het domein van Kamp C. Dit geldt ook in het Conferentiecentrum ‘De Basis’ en bij rondleidingen. De bouwadviezen gaan digitaal door. Contacteer ons via mail of telefonisch voor een bouwadvies op T 014/27 96 50 of info@kampc.be.

Over Co-creatie sessie Bouwen aan een circulaire Kempen

Co-creatie sessie Bouwen aan een circulaire Kempen

De 3 sessies van het eerste co-creatie traject zijn ondertussen volzet. Je kan je hier inschrijven voor het 2de traject met sessies op 27/08, 12/09 en 1/10.  

Ben je een KMO actief in de bouwsector? Ben je getriggerd door veranderingsgericht bouwen, product-als-een-dienst, gebouwen als materialendepot, hergebruik van bouwmaterialen, ...? Maar weet je nog niet helemaal hoe je hier zelf mee aan de slag kan en waarde mee kan creëren? Of is het niet evident om de eerste, ruwe ideeën over circulair bouwen binnen jouw bedrijf om te zetten in een uitgewerkt model?

Dan brengt het project Bouwen aan een circulaire Kempen raad! In april start het eerste co-creatie traject waarin KMO’s in de Kempense/Vlaamse bouwsector ondersteuning krijgen bij het realiseren van circulaire bedrijfsmodel innovatie.

Wat mag je verwachten?

  • Sessie 1 (3 april 2019): Circulair bouwen -  wat kan het voor jou concreet betekenen? In deze eerste sessie doe je inspiratie op over succesvolle circulaire businessmodellen en identificeer je de eerste opportuniteiten voor jouw bedrijf. Een bouwheer (Antwerp Management School), een architect (A-tract) en een producent (Signify - voormalig Philips Lighting), vertellen over hoe zij experimenteren met nieuwe circulaire modellen.
  • Sessie 2 (9 mei 2019): Circulair word je niet alleen. In de tweede sessie wordt het ecosysteem waarbinnen je opereert in kaart gebracht en identificeer je  de partners die nodig zijn om jouw circulair businessmodel uit te bouwen.
  • Sessie 3 (20 juni 2019): In de laatste sessie co-creëer je met partners jouw circulair businessmodel. Welke klantensegmenten wil je bereiken, wat is de waardepropositie, welke middelen heb je nodig, welke inkomstenstromen genereer je met dit nieuwe model, ...

Ervaren coaches van Kamp C, Möbius en VITO staan klaar om je hierbij te helpen, tijdens de drie co-creatie sessies en tussendoor.

Later op het jaar wordt er nog een bijkomend co-creatie traject ingepland. Volg onze communicatiekanalen en de nieuwsbrief voor de juiste data.

Voor wie ?

  • Voor alle Vlaamse KMO’s actief in de bouwsector (bouwschil, inrichting, bouwtechnologie, ...)
  • Je kan als bedrijf alleen deelnemen, of samen met partners die je al van tevoren hebt geïdentificeerd. 

Praktisch

  • De drie sessies gaan telkens door in de voormiddag, incl. welkomstkoffie en netwerklunch.
  • De eerste sessie start met een inspiratie ontbijt waar ook andere KM0’s vrijblijvend kunnen aan deelnemen.
  • Locatie: Infocentrum Kamp C - Britselaan 20 te 2260 Westerlo.
  • Deelname is gratis*.
  • Om voldoende kwaliteit te kunnen garanderen is het aantal plaatsen voor de co-creatiesessies beperkt. Schrijf snel in op www.kampc.be!

* voor ondernemingen die de drie laatste belastingjaren nog geen €200.000 de-minimissteun ontvangen hebben.

 

Programma van Co-creatie sessie Bouwen aan een circulaire Kempen

Dag 1, woensdag 3 april
8:30 - 13:00 Inspiratie-ontbijt en co-creatie sessie 1
Dag 2, donderdag 9 mei
9:00 - 13:00 Co-creatie sessie 2
Dag 3, donderdag 20 juni
9:00 - 13:00 Co-creatie sessie 3

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten