Vanaf nu kun je een afspraak maken om op donderdag langs te komen op Kamp C voor een bouwadvies. Door de coronamaatregelen geven we echter de voorkeur aan digitale bouwadviezen. De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9. Bel of mail ons voor meer info. Verhuringen zijn weer mogelijk in het Conferentiecentrum de Basis. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Over Durfdagen: samen sterk voor energietransitie

Durfdagen: samen sterk voor energietransitie

Samen energie opwekken en consumeren, als school, cohousinggroep, met jouw straat, jouw gemeente. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Of ben je simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden in energieonafhankelijkheid in België? Kom dan naar de droom-durf-doe dagen op Kamp C in Westerlo.

Kamp C nodigt jullie uit om mee na te denken over een eigen energiesysteem, samen met tal van experts. We reiken jullie informatie en inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan. Dat kan dankzij een virtuele energiecentrale: een  ICT-systeem dat de opgewekte energie opslaat en verdeelt binnen jouw gemeenschap of organisatie.

In maart organiseerden we de Droomdagen. De Durfdagen zijn hierop het vervolg waarbij we jullie nog verder ondersteunen en de nodige kennis en expertise aanreiken. Op 23 april vond de eerste Durfdag plaats. Op 4 juni volgt de tweede. Hiervoor kan je nog steeds inschrijven.

Op 25 mei maken we een inspirerende uitstap, hiervoor kan je je inschrijven via deze link.

Open Oproep: 3 cVPP-gemeenschappen in de Provincie Antwerpen!

Dien je eigen idee in over wat jouw gemeenschap kan doen in de energietransitie! Win een workshop om je idee vorm te geven en €2000 voor de eerste stap. Drie winnende projecten worden gekozen! Meer info over de open oproep krijg je op 4 juni.

Lees hier meer over het cVPP-project.

Jouw gegevens worden enkel verwerkt en gebruikt in kader van het cVPP-project.

Programma van Durfdagen: samen sterk voor energietransitie

Op dinsdag 04 juni:
17:00 - 18:00 Nieuwe deelnemers: introductie Dromen-Durven-Doen traject
18:00 - 18:30 Ontvangst met soep en hapjes
18:30 - 18:45 Welkomswoord en introductie
18:45 - 19:15 Keynote “Hoe van onderuit, met en door burgers, energietransitie concreet wordt” Alex Polfliet van ZES (Zero Emissions Solution)
19:15 - 20:00 Panelgesprek “Tips en inspiratie voor een (startende) energiegemeenschap” met Kris Moonen, Wouter Cyx en Jef Van Eyck
20:00 - 20:15 Pauze
20:15 - 21:15 Keuze uit drie parallelle werksessies
21:15 - 21:30 Plenair slot en toelichting open oproep
21:30 - 22:00 Receptie

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten