Vanaf nu kun je een afspraak maken om op donderdag langs te komen op Kamp C voor een bouwadvies. Door de coronamaatregelen geven we echter de voorkeur aan digitale bouwadviezen. De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9. Bel of mail ons voor meer info. Verhuringen zijn weer mogelijk in het Conferentiecentrum de Basis. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Locatie van Co-creatiesessie Bouwen aan een circulaire Kempen

Co-creatiesessie Bouwen aan een circulaire Kempen

KAVA congrescentrum, Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen

Indien je te voet komt: ingang via de Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen. Ook fietsers kunnen hier aan de straat kant hun fiets zetten ofwel in de ondergrondse parking hun fiets plaatsen, zie hieronder.

Indien je met de trein komt: zowel van station Antwerpen Berchem als station Antwerpen Centraal is het 20 minuten wandelen. Er rijden ook diverse trams en bussen. De ingang is in dat geval ook via de Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen.

Indien je met de auto of de fiets komt: inrit van de ondergrondse parking ter plaatse: Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen. Parkeerplaatsen zijn beperkt, dus aangeraden is om met openbaar vervoer te komen.

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten