Update coronamaatregelen: de bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Contacteer ons voor een bouwadvies via T 014/27 96 50 of bouwadvies@kampc.be. Het Conferentiecentrum de Basis en het Infocentrum zijn gesloten door de verstrengde coronamaatregelen. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn dus niet meer mogelijk tot nader bericht.

Locatie van Co-creatiesessie Bouwen aan een circulaire Kempen

Co-creatiesessie Bouwen aan een circulaire Kempen

KAVA congrescentrum, Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen

Consciencestraat 41
2018 ANTWERPEN

Indien je te voet komt: ingang via de Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen. Ook fietsers kunnen hier aan de straat kant hun fiets zetten ofwel in de ondergrondse parking hun fiets plaatsen, zie hieronder.

Indien je met de trein komt: zowel van station Antwerpen Berchem als station Antwerpen Centraal is het 20 minuten wandelen. Er rijden ook diverse trams en bussen. De ingang is in dat geval ook via de Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen.

Indien je met de auto of de fiets komt: inrit van de ondergrondse parking ter plaatse: Consciencestraat 41, 2018 Antwerpen. Parkeerplaatsen zijn beperkt, dus aangeraden is om met openbaar vervoer te komen.

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten