Coronadienstverlening: De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Wij staan klaar voor jouw bouwvragen via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Het Conferentiecentrum de Basis en het Infocentrum zijn gesloten tot 15/01/2021 maar blijven telefonisch en via mail bereikbaar. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn jammer genoeg niet meer mogelijk tot 31/01/2021. Wij gaan er even tussenuit van 19/12/2020 tot 5/01/2021. Dan staan wij weer fris en enthousiast klaar voor jou. Prettige kerstdagen en een geweldig nieuwjaar!

Over 3D-printen in de bouw, de toekomst

3D-printen in de bouw, de toekomst

Op 4 oktober nodigt Kamp C de bedrijfswereld uit om 3D-printing in de bouw te ontdekken. Maak kennis met de grootste 3D-betonprinter in Europa tijdens verschillende demonstraties. Bekijk van kortbij hoe deze innovatieve printer werkt en wat de resultaten zijn. Ontdek wat 3D-printing en digitalisering kunnen betekenen voor jouw bouwprojecten en hoe je samen met andere bedrijven de mogelijkheden van 3D-printing in de praktijk kunt vertalen. Binnenkort print de 3D-printer een demogebouw. Geniet alvast van deze sneak preview!

Het event is volzet, indien je wenst opgenomen te worden in de reservelijst, mail naar diana.grasso@kampc.be. Op 6 oktober kun je de printer ook aan het werk zien tijdens onze Open Bedrijvendag, hier dien je niet voor in te schrijven en kun je gewoon langkomen tussen 10u en 17u.

Bekijk het programma Standpunt met als gastlocatie Kamp C.

Programma van 3D-printen in de bouw, de toekomst.

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten