Op Kamp C worden de bijgestuurde maatregelen van de provincie Antwerpen nageleefd. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht in publieke gebouwen en buiten op het domein van Kamp C. Dit geldt ook in het Conferentiecentrum ‘De Basis’ en bij rondleidingen. De bouwadviezen gaan digitaal door. Contacteer ons via mail of telefonisch voor een bouwadvies op T 014/27 96 50 of info@kampc.be.

Over Workshop Lemen

Workshop Lemen

Deze workshop gaat door, afhankelijk van de evoluties van de coronamaatregelen. Er zijn maximum 10 inschrijvingen toegelaten.

Mooi geplaatste leempleister geeft een rustgevende en warme uitstraling aan je woning. Het geeft je woning ook een decoratieve meerwaarde. Met leem kun je zowel strakke als een organische afwerking bekomen. Voor renovatieprojecten biedt de toepassing van leem vaak een oplossing.

Leempleister kan verder ook overschilderd worden met leemverf of leemstructuurverf. Interesse om dit toe te passen in je eigen woning? Schrijf je dan in voor deze workshop. Een vakman met heel wat praktijkervaring leert je de techniek onder de knie te krijgen en beantwoordt jouw vragen over de toepassing die geschikt is voor jouw woning.

De workshop kost 60 euro, inclusief broodjeslunch en start om 10 uur.

De workshop gaat door in open lucht en alle maatregelen i.v.m. corona worden in acht genomen tijdens de workshop. Daarom vragen we je om: handen te ontsmetten, afstand te houden en een mondmasker mee te brengen.

Aanmelden

U kunt zich nog inschrijven. Komt u ook?

Ja, ik wil me inschrijven

Deel met anderen

Sluiten