Coronadienstverlening: De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Wij staan klaar voor jouw bouwvragen via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Het Infocentrum is gesloten tot 01/04/2021 maar we blijven telefonisch en via mail bereikbaar. Het conferentiecentrum de Basis is terug open. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn jammer genoeg niet mogelijk.

Over Inspiratiedagen ontwerpwedstrijd

Inspiratiedagen ontwerpwedstrijd

Zonnige Kempen en Kamp C organiseren binnen het Europese lnterregproject CHARM een circulaire aanbestedingsprocedure voor het aanstellen van een bouwteam voor verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten voor Zonnige Kempen.

Wij nodigen je graag uit voor de inspiratiedagen op 25 of 26 maart 2021 in de voormiddag. Je mag van ons een boeiende voormiddag verwachten waarin onze visie op circulariteit en duurzaamheid wordt toegelicht. Bijkomend laten we diverse sprekers aan het woord met elk met hun eigen insteek op circulariteit. De wedstrijdopdracht wordt eveneens toegelicht.

Op 1 april sluiten we de ontwerpwedstrijd af in de vorm van een jurymoment.

De inspiratiedagen gaan door op Kamp C als de omstandigheden het toelaten, anders schakelen we over op een online organisatie.

Noteer deze data alvast in je agenda, het programma volgt later. Indien je geïnteresseerd bent, laat het ons weten via info@zonnigekempen.be. We nemen dan zeker verder contact met je op.

Deel met anderen

Sluiten