De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, gaan digitaal door. De derde zaterdag van de maand kun je terecht op Kamp C voor een fysiek bouwadvies tussen 9u en 17u. Maak steeds een afspraak via mail bouwadvies@kampc.be. Expo C krijgt een update en is momenteel gesloten. Kamp C is gesloten op 1 en 2 november door feestdagen.

Over KempENergiek sessies: ondiepe geothermie

KempENergiek sessies: ondiepe geothermie

Meer hernieuwbare energie is cruciaal om de klimaatdoelstellingen te halen. Maar voor Kempense bedrijven die actief zijn in de sector, is het niet altijd gemakkelijk om technisch geschoolde medewerkers te vinden. Daarom start KempENergiek in samenwerking met HT2O vanaf schooljaar 2021-2022 met avondsessies over verschillende hernieuwbare energietechnieken.  De sessies richten zich op studenten technisch en beroepsonderwijs, volwassenen en opleiders.

Tijdens de sessies krijg je een korte introductie over de techniek én meer info over wat een technische job in de hernieuwbare energiesector allemaal inhoudt.”

18 november 2021 om 18:30 u

Sessie warmtenetten (met aansluitend een werfbezoek op 24 november 2021)

10 februari 2022 om 18:30 u

Sessie ondiepe geothermie (met aansluitend een werfbezoek op 16 februari 2022)

Ward Kennes, burgemeester van Kasterlee en voorzitter van Streekplatform Kempen, zal de eerste sessie inleiden met een voordracht over de noodzaak van de energietransitie.

Locatie:  HT2O-campus (Kempenlaan 36, Turnhout)

Bijkomende opleidingen volgen nog.

Interesse? Surf naar www.ht2o.be en klik op ‘KempENergiek sessies’ om je in te schrijven. Inschrijven kan tot 1 week voor elke sessie.

Deel met anderen

Sluiten