Over Digitaal bouwadvies op donderdag en derde zaterdag

Digitaal bouwadvies op donderdag en derde zaterdag

Heb je reeds concrete bouwplannen op papier maar vraag je jezelf af of jouw bouw ook duurzamer en energievriendelijker kan? Maak dan online een afspraak voor een digitaal bouwadvies/planadvies met één van onze experts op donderdag of de derde zaterdag van de maand tussen 10u en 16u. De adviezen gaan digitaal door via Teams en niet fysiek op Kamp C.

We bieden deze dienstverlening aan voor grotere en diepgaandere vragen betreffende bouw- en verbouwplannen, bijvoorbeeld voor totaalrenovaties. Voor vragen over premies en energiebesparende maatregelen kan je terecht bij je energiehuis of op het digitaal platform Duurzaam Wonen.

In het digitaal bouwadvies kan je terecht voor vragen over isolatie, ventilatie, verwarming of de keuze van materialen. Wil je weten of je woning conform de nieuwe wetgeving is? Met bouwadvies geraak je op de juiste weg. In een persoonlijk digitaal gesprek overloopt een onafhankelijk professioneel adviseur van Kamp C de duurzame mogelijkheden voor jouw bouw-of verbouwplannen.

Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto's kunnen we al aan de slag. Je krijgt 50 minuten gratis advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing. Hou er wel rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening. 

Inschrijven:

  1. Je kan je inschrijven via de online reserveringstool.
  2. Kies de datum.
  3. Vul je gegevens in.
  4. Licht toe waar het advies over gaat.
  5. Je ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail en een link voor een Teams-meeting na het maken van je afspraak via de online reserveringstool.

Heb je vragen of problemen? Dan helpen we je nog steeds graag verder. Bel ons op T 014 27 96 50 of mail je vraag naar bouwadvies@kampc.be.

Sluiten