Over Webinar circulair bouwen: maak jouw lokaal bestuur klimaatveilig

Webinar circulair bouwen: maak jouw lokaal bestuur klimaatveilig

Klik hier om je in te schrijven. Na inschrijving ontvang je de Teams-link van het webinar.

Benieuwd hoe je door slim te ontwerpen de impact en uitstoot van je gebouwen drastisch verlaagd? Sluit dan zeker aan bij ons webinar en ontdek de kracht van circulair bouwen! Op dinsdag 25 juni toont provincie Antwerpen hoe je zo op lange termijn kosten bespaart en je gebouwen klaar maakt voor een klimaatveilige toekomst.

Wat staat er op het programma?

  1. Inzicht in circulair bouwen: we verkennen samen de cruciale voordelen van circulair bouwen – minder impact, een lagere uitstoot, én kostenbesparing door slimme ontwerpen en het hergebruiken van materialen.
  2. Lancering van het CircuS-traject door Kamp C: een nieuw adviestraject waar ook jij deel van kan uitmaken. Kamp C begeleidt vijf lokale besturen intensief bij hun circulaire (ver)bouwprojecten.
    Ontdek tijdens het webinar hoe je je aanmeldt en zo je gebouwen klaar maakt voor de toekomst.

Ben jij klaar om jouw gemeente duurzamer, circulair en klimaatveilig te maken? Schrijf je in voor het webinar en zet zo de eerste stap!

Kun je niet aanwezig zijn op 25 juni? Geen zorgen, het webinar wordt opgenomen en is later online beschikbaar. Grijp echter de kans om tijdens de live sessie meteen vragen te stellen en interactief deel te nemen.

We kijken uit naar jullie deelname aan deze baanbrekende sessie!

          logo-plan-vandaag

Samen nemen we actie:

Sustainable_Development_Goal_11 Sustainable_Development_Goal_13

Sluiten