Energiemeesters lichten goede voornemens toe

25 januari 2019 door Diana Grasso

energie besparen.jpg

De energiemeesters zijn er voor jou! Ze helpen je besparen op je energiefactuur. Ze startten het jaar met goede voornemens. Ook benieuwd?

Meten, meten en nog eens meten

Meer gezinnen bezoeken die in energiearmoede wonen om te helpen de energiefactuur naar beneden te krijgen? Dit is de missie van de energiemeesters in 2019.

De energiemeesters willen zoveel mogelijk mensen aanzetten om te besparen op die dingen die bijna kosteloos mogelijk zijn. Denk aan: het gebruik van timers voor elektrische boilers, de thermostaat tijdig lager zetten, zorgen dat er meer gedoucht wordt in plaats van een bad te nemen. Om dit te doen is het nodig dat gezinnen een zicht hebben op hun verbruik. En dat betekent: Meten. Dus hét verlangen is: dat iedereen elke eerste dag van de maand zijn meterstanden bijhoudt en zichzelf met iets kleins beloont elke maand dat het verbruik een beetje minder is dan verwacht.

Meer info: http://www.kempen2020.be/content/912/wij-zoeken-energiemeesters .

Labels:

Sluiten