Update coronamaatregelen: de bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Contacteer ons voor een bouwadvies via T 014/27 96 50 of bouwadvies@kampc.be. Het Conferentiecentrum de Basis en het Infocentrum zijn gesloten door de verstrengde coronamaatregelen. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn dus niet meer mogelijk tot nader bericht.

Vacature: Operationeel manager bij Kamp C

11 augustus 2020 door Diana Grasso

pexels-picjumbocom-461077.jpg

Ben jij de aanvoerder die Kamp C zoekt?

Voor Kamp C in Westerlo zijn we op zoek naar een aanvoerder die als rechterhand van de directeur de operationele leiding voor zijn rekening neemt. Iemand die de dagelijkse werking, de kortetermijnplanning en de afstemming tussen de teams ondersteunt. Concreet vertaalt onze aanvoerder de verschillende besluiten en keuzes naar dagelijkse planning en bewaakt de opvolging en uitvoering van deze beslissingen. Zowel binnen je eigen team (algemene en ondersteunende diensten) als met de collega projectverantwoordelijken zorg je voor een goede afstemming, werkverdeling en vang je concreet/praktische vragen rond projecten op. Maar genoeg over ons.

Over jezelf zeg je dat je

Een geboren organisator en problemsolver bent en geen moeilijke beslissing uit de weg gaat. Je houdt steeds een perfecte focus op lopende projecten en weet wat er door wie moet gebeuren. Stiekem hou je van procedures en afspraken omdat deze duidelijkheid en rust geven. Niet voor jezelf maar voor het team.

Je ex-collega’s zeggen dat je

Een enorm gemis bent. Vooral je werkplanning en je realiteitszin gaan ze nooit echt kunnen vervangen. Je sterk bent in communicatie je helpt anderen verder met goede raad, het broodnodige babbeltje om er weer tegen aan te gaan of nét die kritische noot die zorgt voor een geslaagd project. Dit samen met je initiatiefrijk en proactief karakter maakte van jou de beste collega die ze zich konden wensen.

Je vrienden zeggen dat je

Een enorme doorzetter bent die steeds opzoek gaat naar dé oplossing. ‘Probleem’ staat niet in je woordenboek. Je bent al van kleins af aan een echte teamplayer die samen met anderen doelen wilt bereiken (of scoren J). Je laat niemand achter en betrekt iedereen bij het doel.

Dit zeggen onze werknemers over ons

Wie bij de Kamp C werkt, komt terecht in een inspirerende en toekomstgerichte omgeving. Je werkplek is een groene site van 10 ha groot en omgeven door natuur. Met meer dan 1.000 bouwadviezen aan potentiële (ver)bouwers en zo’n 12.000 bezoekers per jaar, is Kamp C hét centrum voor innovatie en duurzaamheid in de bebouwde omgeving. Op de site bevinden zich daarnaast een expositie over duurzaam bouwen en wonen, diverse modelwoningen en het bedrijven- en conferentiecentrum ‘De Basis’.

Dit vragen wij nog van jou

 • minstens een master denkniveau en 4 jaar relevante leidinggevende ervaring (indien je voldoende ervaring hebt maar geen masterdiploma in je bezit hebt, nodigen we je uit voor een capaciteitsproef. Als je hiervoor slaagt, kan je verder solliciteren).
 • een gezonde portie lef en gezond verstand om samen met de directeur en collega’s de uitdagende projecten van Kamp C in goede banen te leiden
 • ervaring in de bouwsector is mooi meegenomen maar zeker geen must

Dit krijg jij van ons

 • Diverse kansen om jezelf verder te ontwikkelen, baanbrekende projecten en innovatieve organisaties te bezoeken en interessante mensen te spreken tijdens diverse bedrijfsbezoeken, evenementen, studiedagen, inspiratiereizen,…
 • De mogelijkheid om mee te werken aan de transitie naar een duurzame samenleving binnen een organisatie met visie.

Jouw salaris is gebonden aan de vooropgestelde barema’s die horen bij het niveau van de functie (Ax-niveau). Concreet betekent dit dat je start in salarisschaal A4a en het bruto maandsalaris tussen 3.815,69 en 5.578,45 euro ligt. Bij je aanwerving gaan we na hoeveel jaar relevante ervaring (en anciënniteit bij andere overheden) je in eerdere functies hebt opgebouwd en deze ervaring wordt meegenomen in de berekening van je bruto salaris.

Met onze loonsimulator maak je alvast zelf een gedetailleerde inschatting van je bruto en netto maandsalaris.

Extralegale voordelen

 • gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid gezinsleden aan voordelige voorwaarden aan te sluiten
 • maaltijdcheques van 8 EUR
 • gratis openbaar vervoer voor verplaatsing van en naar het werk.
 • fietsvergoeding
 • 36 dagen jaarlijkse vakantie
 • extra legaal pensioen voor contractuele functies
 • diverse opleidingsmogelijkheden
 • personeelskring met uitgebreide sportieve, sociale en familiale activiteiten
 • glijdende werkuren een flexibele werkomgeving

Overtuigd?

Solliciteer nog t/m 31 augustus via deze link. Overtuig ons met een krachtige motivatiebrief waarom deze job jou op het lijf geschreven is.

Succes en wie weet tot binnenkort!

Labels:

 • Zo ziet een duurzame koelkast eruit

  Hoe is de ideale koelkast georganiseerd? Welke voedingsmiddelen zet je het best bovenaan en onderaan? De algemene regel is: wat het snelst bederft, moet op de koudste plek. Deze plek is op de onderste plank boven de groentelade. En hoe bespaar je op koelen en vriezen?

  Lees meer
 • Regeerakkoord voorziet verlaging van btw-tarief voor sloop en heropbouw naar 6%

  Een huis slopen en heropbouwen zal binnenkort aan 6% btw kunnen gebeuren, dit voorziet het nieuwe regeerakkoord.

  Lees meer
 • Blog 25: De circulaire economie - aantrekkelijk en rendabel

  In blog 23 en 24 gaven we een kort overzicht van de circulaire economie die bestaat uit twee cirkels: een biologische en een technische cirkel. Vervolgens beschreven we kort de werking van beide cirkels. Mede dankzij moderne technieken werkt het model in theorie prima. Maar hoe zorg je ervoor dat de samenleving afstapt van de lineaire economie en de circulaire principes ook echt gaat toepassen? Anders gezegd hoe maak je de circulaire economie aantrekkelijk en rendabel voor alle partijen? Laten we in deze laatste blog kijken naar een viertal oplossingen.

  Lees meer
 • Onesto voelt zich thuis in de Basis

  In september vestigde Onesto, een kredietinstelling die leningen verstrekt voor het kopen, bouwen en verbouwen van bescheiden woningen, zich in de Basis op Kamp C. We spraken met Francis Stijnen, woonconsulent van het kantoor in Westerlo.

  Lees meer
 • VREG voert capaciteitstarief in vanaf 2022

  De energiefactuur van Vlaamse huishoudens zal er in 2022 anders uitzien. De VREG heeft een capaciteitstarief voor de netwerkkosten aangekondigd. Dit tarief varieert naargelang het moment van hun verbruik. Dit systeem zou dus de piek- en daltarieven moeten vervangen.

  Lees meer
 • Kamp C wint Europese Procura+ Award

  Kamp C wint met het project ’t Centrum een Europese Procura+ Award. Dat is vanmiddag in Berlijn bekendgemaakt. Het circulair aanbestedingstraject ’t Centrum dat Kamp C heeft uitgeschreven voor de bouw van een circulair kantoorgebouw in Westerlo viel in de prijzen in de categorie ‘Sustainable Procurement of the Year’.

  Lees meer
 • CBCI onderzoekt bouwen met biobased en circulaire materialen

  Hoe kunnen we grondstoffen in de bouw efficiënter gebruiken? Kan dat met biobased en circulaire materialen? En hoe maken we de omschakeling naar een biobased, circulaire bouw?

  Lees meer
 • Bespaar de helft op energie door een zonneboiler

  Wist je dat je met een zonneboiler ongeveer de helft bespaart op je kosten voor warm water? Kamp C ontwikkelde een infofiche met alle informatie om je op weg te helpen. Download hier de infobrochure.  

  Lees meer
 • Blog 24: De circulaire economie - de technische cirkel

  In de vorige blog gaf ik een kort overzicht van de circulaire economie dat bestaat uit twee cirkels: een biologische en een technische cirkel. De natuur is van zichzelf al circulair, dus daar hoef je in principe niet veel aan te doen. Behalve dan dat wij als mens die cirkel hebben verbroken en nu weer moeten gaan herstellen. De technische cirkel is een stuk complexer en bestaat uit een aantal cirkels die van binnen naar buiten lopen. In deze blog illustreer ik de werking van de technische cirkel aan de hand van een voorbeeld.

  Lees meer
 • Besparen met een zonneboilercombi

  Heb je er ooit al eens aan gedacht om je water te verwarmen door zonnestraling? Met een zonneboilercombi bespaar je tot 225 euro per jaar. Kamp C ontwikkelde een infobrochure dat je op weg helpt. Download hier het infofiche.

  Lees meer
Sluiten