Alle bouwadviezen gaan digitaal door. Maak steeds een afspraak via de online reservatietool. Je kan ook een rondleiding boeken in ‘t Centrum.

Marketing - en communicatiebureau BuzzBone vestigt zich op Kamp C

28 augustus 2020 door Diana Grasso

BuzzBone foto - Catrin.jpg

BuzzBone, een gloednieuw marketing - en communicatiebureau met focus op de bouw, vestigde zich een tijdje geleden in het bedrijven - en conferentiecentrum de Basis op Kamp C. “Het is een rustgevende en inspirerende locatie met een gemoedelijke, warme sfeer. De faciliteiten waarover we kunnen beschikken, ontzorgen ons waardoor we ons kunnen focussen op onze core-activiteiten”, vertelt zaakvoerder Catrin De Cuyper.

Waar staat BuzzBone voor?

Catrin: “BuzzBone is een Marketing – & Communicatiebureau met marketing in de genen – gespecialiseerd in de bouw en technische sectoren. Het is een jong en dynamisch bedrijf (opgericht in april 2019) van drie ervaren vennoten: Catrin De Cuyper, Bieke Gepts en Steven Wouters.”

Hoeveel mensen werken bij BuzzBone en wat zijn de taken van de medewerkers?

Catrin: “We werken met een kernteam van 6 mensen, zowel marketeers als communicatiespecialisten. Als bureau willen wij op hoogstaand niveau kwaliteit leveren en doen wij beroep op een netwerk van specialisten om ons hierbij te helpen.”

Waarom zijn jullie gespecialiseerd in communicatie in de bouwsector?

Catrin: “Alle vennoten hebben bagage in de bouw, waardoor we de vertaalslag tussen het bouwtechnische en marketing en communicatie makkelijk kunnen maken. Onze klanten voelen zich hierdoor ook beter begrepen. Daarnaast is het belangrijk om te onderlijnen dat we ook sterk gefocust zijn op technische bedrijven buiten de bouw; zoals CTEC – Echo Precast Engineering. We kunnen zowel communicatie- als marketingopdrachten uitvoeren of de beide aanbieden. In tegenstelling tot heel wat andere marketingkantoren en communicatiebureaus gaat BuzzBone voor het en-en-verhaal.

We bieden de twee diensten desgewenst apart aan, maar de kracht zit net in de combinatie van de twee. Onze full circle-aanpak houdt in dat we van in het prille begin meedenken over de meest geschikte campagnes om ze vervolgens ook tot in de kleinste details uit te werken. We brainstormen, adviseren, coördineren en voeren uit. Die volledige ontzorging appreciëren de klanten van BuzzBone. We gaan daar dan ook best ver in. Van de strategie bepalen en het opstellen van jaarbudgetten tot de contacten met magazines voor advertenties of het opbouwen van beursstanden. Bedrijven die geen fulltimemarketeer of communicatiemanager in huis hebben, doen net daarom graag een beroep op onze skills. Indien gewenst zelfs in huis, als part of the team. En ook interim-marketingmanagementoplossingen zijn mogelijk.”

Wat is de ambitie van BuzzBone?

Catrin: “We willen leuke projecten in de bouw uitwerken en deze sector een aantal hulpmiddelen aanreiken zodat bouwbedrijven de grijze massa kunnen overstijgen > Adding buzz to the backbone of your business.

Groeien mag uiteraard, maar we willen hier in Kamp C vooral toffe dingen realiseren. En onze stempel drukken. Het type klanten hoeft niet te wijzigen. We houden net van de mix van kleine en grote bedrijven. Hun mindset is belangrijker dan de omzet. Als ze geloven in marketing en communicatie, zijn ze bij ons aan het juiste adres.”

Hoe zijn jullie erbij gekomen om op Kamp C een kantoor te huren in de Basis?

Catrin: “We wonen alle drie in de Kempen en gezien er ruimte beschikbaar was in de Basis hebben we de overstap gemaakt. Op die manier zitten we korter bij huis en kan er eventueel met de fiets naar kantoor gereden worden.”

Welke meerwaarde heeft het voor jullie dat BuzzBone gevestigd is op Kamp C?

Catrin: “Kamp C heeft voor ons een strategische meerwaarde. Onze klanten situeren zich hoofdzakelijk in de provincies Antwerpen en Limburg en met de E313 in de buurt kunnen wij hen heel makkelijk bereiken of op Kamp C uitnodigen. Verder is het bouwgerichte van Kamp C een pluspunt.”

Wat vinden jullie van de locatie en het kantoor?

Catrin: “Kamp C is een rustgevende en inspirerende locatie met een gemoedelijke, warme sfeer. De faciliteiten waarover we kunnen beschikken, ontzorgen ons waardoor we ons kunnen focussen op onze core-activiteiten.”

BuzzBone - foto Steven 2.jpg BuzzBone foto - Bieke.jpg

Labels:

 • Zo voorkom je oververhitting van je woning

  Ken je dit fenomeen? Een prachtige, warme, zonnige dag: gaan fietsen, buiten spelen, buiten eten … uiteindelijk kom je moe maar voldaan terug naar binnen en kun je lekker gaan slapen. En dan komt de domper op de feestvreugde van de dag: binnen is het een ‘sauna’, zelfs een koude douche helpt maar tijdelijk en ’s nachts kan je de slaap niet vatten omdat je die warmte maar niet buiten krijgt. Dit fenomeen noemen we oververhitting. Net zoals een lichaam oververhit kan geraken door bijvoorbeeld te lang in de zon te zitten, kan dit ook gebeuren met onze gebouwen, waaronder dus ook onze woningen. Echter zijn er heel wat zaken waar we rekening mee kunnen houden om deze oververhitting zoveel mogelijk te vermijden en als het echt niet anders kan op zijn minst toch kunnen “genezen”… .

  Officieel spreekt men van oververhitting als de temperatuur in je woning 25 °C of meer bedraagt, zeker als dit regelmatig en meerdere dagen op een rij gebeurt. Maar iedere persoon is anders, dus voor sommigen kan 22 °C of 23°C al genoeg zijn om het oncomfortabel warm te hebben. Met de zomer in het vooruitzicht geeft onze adviseur An enkele tips.

  Lees meer
 • 't Centrum verwelkomt groepen voor rondleidingen

  Sinds 2021 bouwen we aan het meest circulaire kantoorgebouw van de Benelux: ’t Centrum. Dit innovatief gebouw is de katalysator voor circulair bouwen in Vlaanderen en daarbuiten. Het gebouw is sinds kort klaar om getoond te worden aan het publiek! Vanaf nu kun je dus online een rondleiding reserveren.

  Lees meer
 • Het meest circulaire kantoorgebouw van de Benelux staat op Kamp C

  Kamp C en een eerder geselecteerd consortium van zeven bedrijven bouwden ’t Centrum in Westerlo. Dit is het eerste volledig circulair kantoorgebouw in Vlaanderen. Het gebouw telt drie bouwlagen en heeft een totale oppervlakte van 2.400 m². De hoge mate van circulariteit van het gebouw is opmerkelijk, het bestaat uit herbruikbare materialen en kan volledig gedemonteerd worden en elders heropgebouwd. In het gebouw worden innovatieve materialen, toepassingen, technieken en nieuwe bedrijfsmodellen gebruikt.

  Lees meer
 • Duitse ambassadeur bezoekt Kamp C uit interesse voor 3D-printen in de bouw

  Vandaag bezocht de heer Martin Kotthaus, de ambassadeur van de Bondsrepubliek Duitsland in ons land, Kamp C. Net als Kamp C stimuleert de Duitse overheid de samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs om innovaties in de bouw sneller ingang te doen vinden.

  Lees meer
 • Vlaanderen schakelt 6 versnellingen hoger met de circulaire economie: “We moeten meer en beter recycleren"

  Vlaamse ministers Hilde Crevits (voormalig minister van Werk, Economie en Landbouw) en Zuhal Demir, bedrijfsorganisaties, het middenveld en de kenniswereld nemen samen actie om van Vlaanderen een regio zonder afval te maken en extra initiatieven te nemen op vlak van circulaire economie. 100 Vlaamse partners, waaronder Kamp C, tekenden vandaag een engagementsverklaring waarbij eenieder per domein zich officieel engageert om de circulaire transitie van de Vlaamse economie waar te maken. Het gaat over 6 concrete domeinen: circulair bouwen, innovatie via de bio-economie, circulaire chemie en kunststoffen, meer recyclage en hergebruik in de maakindustrie en minder verspilling in onze voedselketen en waterkringlopen.

  Lees meer
 • Droogte Vlaanderen: klimaatbestendig bouwen

  Droge zomers maken meer en meer duidelijk dat water een kostbaar goed is. Ben je aan het bouwen of renoveren? Dat is hét moment om stil te staan bij duurzaam watergebruik. An De Vriendt, architect en adviseur duurzaam bouwen bij Kamp C, geeft raad.

  Lees meer
 • Expo ‘renovatiepakketten voor woningen’ te bezoeken op Kamp C

  Bestaande woningen energieneutraal maken is geen simpele opdracht. Niet iedereen kan het zich immers permitteren om in duurzame oplossingen te investeren. Kamp C, het Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw, zoekt daarom mee naar oplossingen om het huidig woningbestand toekomsbestendig te maken. Als partner in het INDU-ZERO project, dat een blauwdruk voor een fabriek heeft ontworpen om in massaproductie renovatiepakketten aan te bieden tegen een lagere kost, is Kamp C dan ook de Vlaamse showcase om het pakket te demonstreren.

  Lees meer
 • Zo verlucht je woningen en klaslokalen optimaal

  Verluchten is heel belangrijk. Hoe verlucht je best je woning of je klaslokaal? En wat is het verschil tussen ventileren en verluchten? Kamp C legt uit.

  Lees meer
 • Boek vanaf nu zelf je bouwadvies online met de reserveringstool van Kamp C

  Kamp C biedt al jaren gratis onafhankelijk duurzaam bouwadvies aan particulieren. Sinds de coronacrisis gaan de bouwadviezen digitaal door. Vanaf nu hoef je Kamp C niet meer te bellen of te mailen om een afspraak te maken voor een bouwadvies maar kun je zelf online een afspraak maken via de online reserveringstool.

  Lees meer
 • Hove pakt gemeentelijk patrimonium strategisch aan voor klimaatdoelstellingen 2050

  Gemeente Hove is een van de Vlaamse gemeenten die het traject SURE2050 heeft gevolgd. Het resultaat ervan is een vastgoedstrategie richting 2050. De komende jaren wordt deze strategie in de praktijk omgezet.

  Lees meer
Sluiten