VACATURE: Administratief medewerker (voltijds - tijdelijk)

6 maart 2024 door Diana Grasso

Sjabloon_banner_jobsite.png

Ben jij ijzersterk in administratie? Krijg jij energie van structuur en overzicht? Ben jij een georganiseerde duizendpoot? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe administratieve kracht bij Kamp C!

Wie zijn wij?

Als Kamp C versterken we de duurzame waardeketen en profileren we ons als de spilfiguur in de markt. Kamp C is de referentie als het gaat over duurzaamheid en innovatie in de bouw en is bezig met de oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Kamp C faciliteert een transitie in de bouwsector en wil hiervoor een sterke netwerkorganisatie zijn. Het bedrijven- en conferentiecentrum vormt de draaischijf van ontmoeting die als inspiratiebodem voor verdere innovatieve ontwikkelingen Om dit in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die ondersteuning biedt.

Wij bieden je een voltijdse contractuele functie voor 1 jaar. We streven naar een snelle indiensttreding.

Wil je nog meer weten? 

Super! Jouw taken zullen vooral bestaan uit de ondersteuning van alle medewerkers van de Kamp C. Je komt in een vierkoppig team van administratief medewerkers met elk jullie eigen focus binnen de organisatie. Tegelijkertijd vormen jullie een hecht team dat instaat voor elkaars taken en kunnen inspringen wanneer iemand afwezig is of de werkdruk in een domein periodiek toeneemt.

Meer specifiek zal jouw focus voornamelijk liggen op:

 • Administratieve ondersteuning van de projectverantwoordelijken: je zal instaan voor de administratieve opvolging (declaraties, rapportering, …) van lopende projecten. Je zal hiervoor nauw samenwerken met de projectverantwoordelijken die het project leiden.
 • Opvolging boekingen/rondleidingen/events: je bent een aanspreekpunt voor boekingen die door externen gemaakt worden en volgt de uitwerking hiervan samen met je collega’s op.
 • Preventie: je zorgt ervoor dat de punten inzake veiligheidspreventie correct worden opgevolgd en hierover correct wordt gerapporteerd.
 • ISO rapportage: samen met je collega’s zorg je voor een correcte rapportering van het ISO-verslag.
 • Ondersteuning boekhouding: In samenwerking met de boekhoudafdeling volg je de inkomende facturen mee op en rapporteer je hierover aan je leidinggevenden.

Daarnaast kan je regelmatig inspringen voor volgende taken:

 • Onthaal
 • Contractbeheer en aankopen
 • Logistieke ondersteuning projectwerking: bv onthaal en algemene ondersteuning evenementen
 • Inventarisbeheer

Nog steeds geïnteresseerd?

Je beschikt over minstens een diploma hoger secundair onderwijs

Bovendien beschik je over onderstaande gedragscompetenties:

 • Samenwerken: je stimuleert de samenwerking binnen de eigen entiteit en werkt in een open dialoog en een opbouwende communicatieve sfeer, zowel binnen de eigen dienst als naar andere diensten toe
 • Plannen en organiseren: je plant eigen taken en opdrachten, je werkt onder tijdsdruk alles tijdig en correct af
 • Nauwgezetheid: je levert met oog voor detail correct werk af en je voert repetitieve administratieve taken foutloos uit
 • Omgaan met stressfactoren: je blijft kalm en rustig in situaties van verhoogde druk en behoudt bij confrontaties een correcte en tactvolle houding: je vermijdt woordenwisselingen en reageert respectvol
 • Initiatief: je neemt het initiatief om structurele problemen binnen het eigen takendomein op te lossen (reactief en structureel) en je houdt ervan om dingen zelf uit te zoeken

Hiernaast beschik je over volgende kenniscompetenties:

 • Je kan vlot overweg met MS Office (Excel, Outlook …) en internettoepassingen
 • Je hebt affiniteit met het werken met cijfers
 • Kennis van WISA, Procure en/of Financials en boekhoudkundige ervaring is een plus
 • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands

Bijkomende aandachtspunten:

 • Je bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk met een compensatie/vergoeding conform de geldende RPR
 • We zoeken iemand voor een snelle indiensttreding

Dan zal dit je zeker overtuigen...

Je start in salarisschaal C1: het bruto maandsalaris ligt tussen €2.258,22 - €3.658,15. Bekijk onze loonsimulator om een gedetailleerde inschatting te maken van je bruto- en netto maandsalaris.

Met extralegale voordelen:

 • Gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid gezinsleden aan voordelige voorwaarden aan te sluiten
 • Maaltijdcheques van 8 EUR
 • Gratis openbaar vervoer voor verplaatsing van en naar het werk
 • Fietsvergoeding
 • 36 dagen jaarlijkse vakantie (bij een voltijdse tewerkstelling en a rato van het aantal gepresteerde maanden)
 • Extra legaal pensioen voor contractuele functies
 • Aanvullende ziekteverzekering
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Personeelskring met uitgebreide sportieve, sociale en familiale activiteiten
 • Glijdende werkuren

Wil je als administratief medewerker bij het Kamp C aan de slag, dan doorloop je eerst de volgende selectiestappen:

 • Cv-screening, waar op basis van motivatie en relevante ervaring maximaal 10 kandidaten naar het volgende selectieonderdeel
 • Competentiegericht interview: donderdag 21 maart 2024 op Kamp C (hou deze datum alvast vrij in je agenda).

Meer informatie over deze onderdelen kan je hier lezen.

Waar wacht je nog op?

Je bent duidelijk geïnteresseerd. Top! Dan moet je ervoor gaan. Je kandidaat stellen doe je zo:

Solliciteer ten laatste 17 maart 2024 via de jobsite en overtuig ons met een krachtige motivatiebrief en cv waarom deze job jou op het lijf geschreven is.

Praktisch:

 • We bieden je een voltijdse contractuele functie van bepaalde duur voor 1 jaar.
 • Je zal werken op APB Kamp C (Britselaan 20 te Westerlo).
 • Voor meer info over de inhoud van de functie kan je terecht bij: Alexander Van Haesbroeck, Operationeel Manager, (0474 70 79 44 of alexander.vanhaesbroeck@kampc.be).
 • Voor meer info over de selectieprocedure kan je terecht bij Charlotte Van de Voor, consulent werving en selectie (03 240 58 01 of charlottevandevoor@provincieantwerpen.be).

Labels:

Gerelateerde berichten

 • VACATURE: Architect-adviseur duurzaamheid

  Hallo,

  Mijn naam is An. Ik werk als architect-adviseur binnen Kamp C. En wie weet jij binnenkort ook!

  Lees meer
 • Kamp C zoekt vrijwillige gidsen / storytellers

  Vind je duurzaamheid en circulariteit ook belangrijk in het toekomstige wonen? Ben je nieuwsgierig naar hoe we biobased en circulaire materialen in de bouw kunnen gebruiken? Is duurzaam en/of circulair bouwen je passie of prikkelt dit onderwerp je? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

  Lees meer
 • Podcast: circulair bouwen voor lokale besturen

  In deze vijfdelige podcastreeks gaan we samen met website Architectura dieper in op circulair bouwen. Het onderwerp van deze tweede aflevering: hoe kunnen lokale besturen circulair bouwen (faciliteren)?

  Lees meer
 • Levendig Kamp C: het verhaal van RSK

  Er zit leven in Kamp C. Heel wat start-ups, scale-ups en ondernemingen vinden hun thuis op onze terreinen. We stellen jullie graag voor aan RSK Benelux en RSK Energy & Climate. Wat ooit begon als een bodemonderzoeksbureau is nu een veelzijdig bedrijf met heel wat functies. Baué Boonen en Thessa Van Limbergen vertellen ons er alles over. 

  Lees meer
 • Kamp C bereikt de kaap van 3000 bezoekers voor The Exploded View Beyond Building tijdens succesvol slotcongres

  De tijdelijke tentoonstelling The Exploded View Beyond Building sluit haar deuren op Kamp C. Om het demonteerbare huis uit te wuiven, nodigde Kamp C de bouw- en landbouwsector en lokale besturen uit voor het slotcongres ‘Van oogst naar woonst’. Tijdens het congres konden ze zich laten inspireren door verschillende workshops en keynotesprekers.

  Lees meer
 • Partner in de kijker: Sidati

  Hout is van nature een prima bouwmateriaal om energiezuinig mee te bouwen. Het wordt dan ook uitgebreid gebruikt in The Exploded View: Beyond Building. Aannemersbedrijf Sidati was verantwoordelijk voor de opbouw van het demohuis op de site van Kamp C: “Als ecologische houtbouwer vinden we het belangrijk om aan dit soort projecten mee te werken.”

  Lees meer
 • Partner in de kijker: Circular Matters

  Elke liefhebber van interior design weet dat de afwerking van een keukenkastje een keuken kan maken of kraken. In The Exploded View: Beyond Building zorgde Circular Matters daarom voor de plantaardige panelen. “Met ons innovatieve materiaal bieden we een antwoord op de gezondheids- en milieuproblemen die gelinkt zijn aan de toxische harsen in klassiek plaatmateriaal en de microplastics die in fossiele kunststoffen zitten”, stelt oprichter Pieter Dondeyne.

  Lees meer
 • Partner in de kijker: Eurabo

  In The Exploded View komen heel wat vernieuwende materialen en technieken voorbij. Voor de isolatietechnieken staat onder andere Eurabo in. Het bedrijf uit Ronse startte als schaverij, maar is intussen uitgegroeid tot een groothandel in ecologische bouw-, hout- en isolatiematerialen voor vakmensen en consumenten.

  “The Exploded View inspireert en motiveert bezoekers”, zegt Dries Hubrechts, de verantwoordelijke voor inkoop en advies bij Eurabo. “Ook wij willen ons ‘boompje’ bijdragen om de lineaire manier van bouwen om te buigen naar circulaire bouwsystemen met biogebaseerde materialen.”

  Lees meer
 • Partner in de kijker: RURANT

  RURANT zet in op ruraal ondernemerschap, streekontwikkeling en participatie in de provincie Antwerpen. Als vzw brengt RURANT organisaties, ondernemers, burgers en beleidsmakers samen om de plattelandsuitdagingen van de toekomst aan te gaan. Projectcoördinator Joris Matthé legt uit hoe nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector ook landbouwers ten goede komen en vice versa.

  “De bouw en de landbouw zijn twee sectoren die tot op heden weinig mosterd bij elkaar vonden”, zegt Joris. “De opkomende markt van biogebaseerde bouwmaterialen brengt daar verandering in. Niet alleen zit er veel potentieel in de samenwerking, ze is zelfs broodnodig. Zonder landbouwers worden er geen vezels geteeld en zonder de bouwsector kan er met die vezels geen hoogwaardig eindproduct gemaakt worden. Als plattelandsvereniging heeft RURANT echter geen gemakkelijke toegang tot de bouwsector. Een partner zoals Kamp C hebben we dan ook hard nodig.”

  Lees meer
 • Partner in de kijker: Acoustix

  Dat duurzaam bouwen ook mooi kan klinken, bewijst Acoustix Pan-Terre. Met zijn isolatiepanelen gemaakt van cellulose en vlas zorgt het Luikse bedrijf voor de akoestiek van The Exploded View: Beyond Building. Volgens David Rammant, Acoustic Advisor bij Acoustix, was de beslissing om mee te werken aan het expohuis snel genomen: “We willen samen met andere producenten met onze duurzame materialen een voorbeeld zijn voor de bouwsector.”

  “The Exploded View: Beyond Building is een showcase om circulaire, nieuwe en ecologische oplossingen aan te bieden. Daar passen onze akoestische panelen perfect bij”, stelt David. “Ze zijn namelijk volledig gemaakt met gerecycleerde materialen.”

  Lees meer
Sluiten