VACATURE: Horeca-assistent (halftijds)

22 april 2024 door Diana Grasso

Sjabloon_banner_jobsite.png

We zijn op zoek naar een energieke en gemotiveerde horeca-assistent om mee met ons team de werking van het congrescentrum draaiende te houden en een warme en gastvrije sfeer te creëren voor al onze bezoekers. 

Je zal werken in avonduren. Dit is voornamelijk van 16 tot 20 uur, maar kan ook wisselen in functie van de werking van Kamp C

Over ons 

Als Kamp C versterken we de duurzame waardeketen en profileren we ons als de spilfiguur in de markt. Kamp C is de referentie als het gaat over duurzaamheid en innovatie in de bouw en is bezig met de oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Kamp C faciliteert een transitie in de bouwsector en wil hiervoor een sterke netwerkorganisatie zijn. Het bedrijven- en conferentiecentrum vormt de draaischijf van ontmoeting die als inspiratiebodem voor verdere innovatieve ontwikkelingen Om dit in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een horeca-assistent die ondersteuning biedt. 

Wat ga je als horeca assistent doen?  

 • Je werkt samen met de coördinator van het bedrijvencentrum. Van haar krijg je de wensen van de klant, waarmee je aan de slag gaat.
 • Je zorgt voor de inrichting en opstelling van de cafetaria en vergaderzalen.
 • Daarnaast zorg je ervoor dat de vergaderzalen en/of cafetaria na gebruik steeds terug optimaal in orde zijn. Hierbij sta je in voor de volledige schoonmaak van de vergaderzaal en afwas van het gebruikte materiaal. 
 • Bij evenementen sta je de klant te woord. 
 • Je bekijkt mee het stockbeheer.

Nog vragen bij dit takenpakket? Deze kan je afvuren op Marijke Aerts, teamverantwoordelijke Team Event & Coördinatie (telefonisch via 014 27 96 56, via mail op marijke.aerts@kampc.be) of kom gerust eens langs!  

Wie ben jij?  

 • Je vormt een team samen met het poetsteam en de coördinator van het bedrijvencentrum en de logistiek medewerker
 • Je bent hands on en neemt zelf mee initiatief om de werking van het congrescentrum optimaal te houden.
 • Je hebt een verzorgde hygiëne door nauwgezet de regels hieromtrent te respecteren. Dit verwacht je ook van de anderen die de vergaderzalen of de cafetaria  
 • Je organiseert je eigen werk en kan prioriteiten bepalen. 
 • Je weet het aanbod in het congrescentrum helemaal af te stemmen op de wensen van de klant. Bij vaste klanten informeer je geregeld naar de tevredenheid. Klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel. 
 • Je weet je goed uit te drukken naar alle bezoekers en collega’s. Met duidelijke communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, slaag je erin duidelijke afspraken te maken. 
 • Je toont interesse en belangstelling in Kamp C en respecteert de afspraken en procedures binnen onze kleine en hechte groep. 
 • Je wil en kan werken in
 • Je bent in het bezit zijn van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer. 
 • Je beschikt bij voorkeur over een diploma secundair onderwijs. 

Wat bieden wij jou?  

Naast een goede werksfeer en fijne collega’s zijn aan de titel “horeca assistent” heel wat bijkomende voordelen verbonden. 

Wij bieden jou een geïndexeerd loon waarbij je start in salarisschaal D1: het bruto maandsalaris ligt tussen € 2.260,89 - € 3.110,85.   

Extralegale voordelen, waaronder gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques (8 euro), fietsvergoeding (0,35km), mogelijkheid tot fietsleasing, 36 dagen jaarlijkse vakantie, pensioenregeling, diverse opleidingsmogelijkheden, en glijdende werkuren.   

Bekijk onze extralegale voordelen om ons uitgebreid voordelenpakket te bekijken en onze  loonsimulator om een gedetailleerde inschatting te maken van je bruto en netto maandsalaris.  

Wil jij deel uitmaken van ons team? We doorlopen volgende stappen:  

Cv-screening   

De selectieprocedure wordt voorafgegaan door een cv-screening. De HR-medewerker screent de binnengekomen cv’s, in samenspraak met de selectiejury, op volgende criteria:   

 • relevante werkervaring 
 • persoonlijke motivatie
 • diploma secundair onderwijs

We laten maximum 10 kandidaten toe tot het volgende selectieonderdeel.  

Praktische opdracht ter plaatse  

Je krijgt een praktische opdracht die aansluit bij de taakinhoud. 

Competentiegericht interview   

Je hebt een interview met betrekking tot het profiel en de taakomschrijving van de functie, de verworven vaardigheden, evenals de motivatie en de affiniteit met het werkterrein.   

Het interview zal plaatsvinden in KAMP C, Britselaan 20, 2260 Westerlo op 28 mei 2024 (deze datum staat vast: reserveer alvast een plekje in je agenda).   

Eindselectie  

De selectiejury gaat over tot een grondige beoordeling van de kandidaten en stelt de eindrangschikking op. De eindrangschikking wordt gemotiveerd en onderbouwd op basis van het competentiegericht interview.  

Praktisch  

 • Surf naar onze jobsite. Selecteer deze functie en dien je kandidatuur online in tot en met 12 mei 2024 (motivatiebrief en cv opladen in één document).
 • We bieden een halftijdse contractuele functie van onbepaalde duur aan (avonduren). 
 • Voor meer inlichtingen over de functie kan je terecht bij Marijke Aerts, teamverantwoordelijke Team Event & Coördinatie (telefonisch via 014 27 96 56, via mail op marijke.aerts@kampc.be). 

Labels:

 • De Thomas More-lessen 'Bouwen met de 3D-betonprinter' gaan van start bij Kamp C

  Op de site van Kamp C werd enkele jaren geleden een enorme 3D-betonprinter geïnstalleerd. Vanaf vandaag starten de eerstejaarsstudenten uit de opleiding Bouw van de Thomas More-hogeschool er met hun projectwerking binnen 3D-betonprinten. Hun focus ligt op het printen van maatschappelijk ondersteunende prototypes, zoals drempels om de straat rolstoeltoegankelijk te maken of trappen op maat. Ze doen dat met duurzame materialen zoals printmengsels die minder of geen cement bevatten en waarvan de productie minder CO2 uitstoot. De ambitie van deze samenwerking tussen Kamp C en de Thomas More-hogeschool is om Vlaanderen leidinggevend te maken in het printen van beton.

  Lees meer
 • VACATURE: Administratief medewerker Kamp C

  Ben jij ijzersterk in administratie? Krijg jij energie van structuur en overzicht? Ben jij een georganiseerde duizendpoot? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe administratieve kracht bij Kamp C!

  Lees meer
 • Kamp C zoekt vrijwillige gidsen / storytellers

  Vind je duurzaamheid en circulariteit ook belangrijk in het toekomstige wonen? Ben je nieuwsgierig naar hoe we biobased en circulaire materialen in de bouw kunnen gebruiken? Is duurzaam en/of circulair bouwen je passie of prikkelt dit onderwerp je? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken!

  Lees meer
 • Podcast: circulair bouwen voor lokale besturen

  In deze vijfdelige podcastreeks gaan we samen met website Architectura dieper in op circulair bouwen. Het onderwerp van deze tweede aflevering: hoe kunnen lokale besturen circulair bouwen (faciliteren)?

  Lees meer
 • Levendig Kamp C: het verhaal van RSK

  Er zit leven in Kamp C. Heel wat start-ups, scale-ups en ondernemingen vinden hun thuis op onze terreinen. We stellen jullie graag voor aan RSK Benelux en RSK Energy & Climate. Wat ooit begon als een bodemonderzoeksbureau is nu een veelzijdig bedrijf met heel wat functies. Baué Boonen en Thessa Van Limbergen vertellen ons er alles over. 

  Lees meer
 • Kamp C bereikt de kaap van 3000 bezoekers voor The Exploded View Beyond Building tijdens succesvol slotcongres

  De tijdelijke tentoonstelling The Exploded View Beyond Building sluit haar deuren op Kamp C. Om het demonteerbare huis uit te wuiven, nodigde Kamp C de bouw- en landbouwsector en lokale besturen uit voor het slotcongres ‘Van oogst naar woonst’. Tijdens het congres konden ze zich laten inspireren door verschillende workshops en keynotesprekers.

  Lees meer
 • Partner in de kijker: Sidati

  Hout is van nature een prima bouwmateriaal om energiezuinig mee te bouwen. Het wordt dan ook uitgebreid gebruikt in The Exploded View: Beyond Building. Aannemersbedrijf Sidati was verantwoordelijk voor de opbouw van het demohuis op de site van Kamp C: “Als ecologische houtbouwer vinden we het belangrijk om aan dit soort projecten mee te werken.”

  Lees meer
 • Partner in de kijker: Circular Matters

  Elke liefhebber van interior design weet dat de afwerking van een keukenkastje een keuken kan maken of kraken. In The Exploded View: Beyond Building zorgde Circular Matters daarom voor de plantaardige panelen. “Met ons innovatieve materiaal bieden we een antwoord op de gezondheids- en milieuproblemen die gelinkt zijn aan de toxische harsen in klassiek plaatmateriaal en de microplastics die in fossiele kunststoffen zitten”, stelt oprichter Pieter Dondeyne.

  Lees meer
 • Partner in de kijker: Eurabo

  In The Exploded View komen heel wat vernieuwende materialen en technieken voorbij. Voor de isolatietechnieken staat onder andere Eurabo in. Het bedrijf uit Ronse startte als schaverij, maar is intussen uitgegroeid tot een groothandel in ecologische bouw-, hout- en isolatiematerialen voor vakmensen en consumenten.

  “The Exploded View inspireert en motiveert bezoekers”, zegt Dries Hubrechts, de verantwoordelijke voor inkoop en advies bij Eurabo. “Ook wij willen ons ‘boompje’ bijdragen om de lineaire manier van bouwen om te buigen naar circulaire bouwsystemen met biogebaseerde materialen.”

  Lees meer
 • Partner in de kijker: RURANT

  RURANT zet in op ruraal ondernemerschap, streekontwikkeling en participatie in de provincie Antwerpen. Als vzw brengt RURANT organisaties, ondernemers, burgers en beleidsmakers samen om de plattelandsuitdagingen van de toekomst aan te gaan. Projectcoördinator Joris Matthé legt uit hoe nieuwe ontwikkelingen in de bouwsector ook landbouwers ten goede komen en vice versa.

  “De bouw en de landbouw zijn twee sectoren die tot op heden weinig mosterd bij elkaar vonden”, zegt Joris. “De opkomende markt van biogebaseerde bouwmaterialen brengt daar verandering in. Niet alleen zit er veel potentieel in de samenwerking, ze is zelfs broodnodig. Zonder landbouwers worden er geen vezels geteeld en zonder de bouwsector kan er met die vezels geen hoogwaardig eindproduct gemaakt worden. Als plattelandsvereniging heeft RURANT echter geen gemakkelijke toegang tot de bouwsector. Een partner zoals Kamp C hebben we dan ook hard nodig.”

  Lees meer
Sluiten