Studiebureau Cobbaut

Het bedrijf

Studiebureau Cobbaut is actief in 3 belangrijke facetten in de bouw : stabiliteitsstudies, EPB en veiligheidscoördinatie. 

Wij beperken ons niet louter tot wetgeving en basisprincipes. Wij willen aan onze klanten adviezen kunnen geven met een duurzame toekomstvisie. Zijn nieuwe technieken economisch al haalbaar of investeert men beter in het optimaliseren van traditionele systemen? Niet alleen op het vlak van energiebesparing, maar ook voor stabiliteitsstudies zoeken we steeds naar de beste oplossing. Is wat theoretisch haalbaar is, wel praktisch uitvoerbaar of zijn er misschien alternatieve mogelijkheden die een evenwaardig resultaat opleveren?

Wij volgen de marktontwikkelingen steeds op de voet. Zowel van traditionele energiebesparende maatregelen als van state-of-the-art technologie willen wij helemaal up-to-date zijn.

Kamp C vormt de ideale basis door zijn netwerk en seminaries in het kader van duurzaam bouwen. Zo kunnen wij de doelstellingen van onze klanten helpen bereiken door onderbouwde adviezen te geven zonder daarbij de financiële haalbaarheid ervan uit het oog te verliezen.

Meer informatie vind je op de website: www.sb-cobbaut.be

Andere bedrijven op Kamp C

Sluiten