Workshop verftechnieken

Dit is een praktische workshop waarin je kennis maakt met uiteenlopende verf- en afwerkingstechnieken. We brengen een mooie afwerkingslaag aan op objecten en panelen. Hierbij gebruiken we natuurlijke producten zoals leemverf, beits, vernis, glacis, olie en boenwas.

Je komt te weten welk product op welke ondergrond aangebracht kan worden. Ook leer je hoe je zelf goedkope én degelijke verf kan maken.

Tijdens de workshop kan je ondervinden dat het heel aangenaam is om met natuurverven te werken. De tips die je krijgt en de ervaringen die je opdoet, komen zeker van pas bij het restylen van je meubels en muren!

De workshop kost 60 euro, inclusief broodjeslunch en start om 10 uur.

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen

Agenda

 1. Lees meer over "Extern bouwadvies: Hoogstraten"

  24 november 2018

  Extern bouwadvies: Hoogstraten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op zaterdag 24 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hoogstraten. 

 2. Lees meer over "Extern bouwadvies: Schoten"

  3 december 2018

  Extern bouwadvies: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

Volledige agenda

Nieuws

 1. Lees meer over "RHEDCOOP: renovatie en hernieuwbare energiediensten via coöperaties"

  14 november 2018

  RHEDCOOP: renovatie en hernieuwbare energiediensten via coöperaties

  RHEDCOOP, is wel beter bekend als het project “Renovatie en Hernieuwbare EnergieDiensten via COOPeraties”. Vijftien partners uit Vlaanderen en Nederland slaan de handen in elkaar om sneller meer woningen energetisch te renoveren en te voorzien van hernieuwbare energie. Kamp C focust extra op kwetsbare doelgroepen zoals sociale huurders.

 2. Lees meer over "“Circulaire gebiedsontwikkeling kan bedrijven een fikse besparing opleveren”"

  14 november 2018

  “Circulaire gebiedsontwikkeling kan bedrijven een fikse besparing opleveren”

  “Richt bedrijventerreinen zo in dat bedrijven elkaars reststromen kunnen gebruiken”, stelt Peter-Paul van den Berg, directeur van Kamp C. Het afval van bedrijf A wordt dan de grondstof van bedrijf B. “Met circulaire gebiedsontwikkeling verminderen bedrijven hun transportbewegingen aanzienlijk en dat levert hen een fikse besparing op.”

Meer nieuws

Sluiten