Door COVID-19 zijn volgende maatregelen tot nader order van kracht. We zijn momenteel aan het werk om onze dienstverlening terug op te starten. Tot op heden gaan de bouwadviezen niet fysiek door maar wel digitaal. Als je al een afspraak had voor een bouwadvies, zullen wij je contacteren. We blijven je bouwvragen beantwoorden via mail bouwadvies@kampc.be. De administratie van het Conferentiecentrum De Basis blijft bereikbaar. We treffen momenteel alle voorbereidingen om verhuringen weer mogelijk te maken en houden je op de hoogte via de website. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Webinar over duurzaam beton voor aannemers, betonproducenten en studiebureaus

Webinar over duurzaam beton voor aannemers, betonproducenten en studiebureaus

Over deze webinar

Deze webinar vervangt de geplande workshop op hetzelfde moment omwille van preventieve maatregelen n.a.v. COVID-19.

Neem deel aan de webinar op 27 maart om 13.30u via deze link

URBCON wil de hoge primaire materiaalconsumptie en CO2-uitstoot van de bouwsector verminderen door het gebruik van bijproducten als alternatief voor primaire grondstoffen bij de productie van beton. Om de URBCON-technologie op grotere schaal te implementeren en de sector bekend te maken met de voordelen ervan, worden er drie demoprojecten gebouwd, waarvan één in Gent.

Tijdens de webinar van 27 maart 2020 presenteren URBCON-partners het project en de gebruikte technologie. Specifiek voor het demoproject in Gent zal meer info gegeven worden over het type aanbesteding en de manier van werken.

Praktisch

Deelname is gratis en je hoeft je niet in te schrijven op voorhand. Je kunt deelnemen via deze link https://zoom.us/j/783941545

Of je kunt ook inbellen via +32 2 588 4188, +32 1579 5132 of +32 2 290 9360.

Andere internationale nummers vind je hier

Programma:

13.30u   Welkom door Sofie Bracke, schepen van Economie, Handel, Sport en Haven - Voorstelling panelleden

13.40u   Introductie van het URBCON project + Q&A

14.05u   Voorstelling van de URBCON technologie + Q&A

14.30u   Aankondiging van aanbesteding en stappenplan + Q&A

15.00u   Algemene vragenronde

Deel met anderen

Agenda

 1. Lees meer over "Extern bouwadvies: Schilde"

  10 juni 2020

  Extern bouwadvies: Schilde

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schilde. 

 2. Lees meer over "Extern bouwadvies: Aartselaar"

  15 juni 2020

  Extern bouwadvies: Aartselaar

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Aartselaar. 

Volledige agenda

Nieuws

 1. Lees meer over "Blog 20: Leren van andere sectoren - deel 2"

  28 mei 2020

  Blog 20: Leren van andere sectoren - deel 2

  In de vorige blog maakten we kennis met Jeroen Troost en hoe hij zich als bouwondernemer liet inspireren door andere sectoren. Hij startte in 2014 een bedrijf met het idee de woningmarkt radicaal te vernieuwen door het ontwerpen en industrieel produceren van betaalbare, modulaire huizen onder de merknaam KLIKhuizen. Het missiestatement daarbij was “huizen produceren als auto’s, verkopen als telefoons en recyclen als petflessen”. In de vorige blog gingen we in op het eerste aspect: “huizen produceren als auto’s”. In deze blog kijken we naar hoe de beide andere aspecten van de missie vertaald werden naar innovatieve bouwconcepten.

 2. Lees meer over "Minder water verbruiken? Zo doe je dat!"

  27 mei 2020

  Minder water verbruiken? Zo doe je dat!

  Wist je dat een Belg gemiddeld 95 liter water per dag verbruikt? Door de droogte moeten we allemaal zuiniger omspringen met water. Maar hoe doe je dat? Door enkele eenvoudige tips kun je besparen op je waterverbruik.

Meer nieuws

Sluiten