Coronadienstverlening: De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Wij staan klaar voor jouw bouwvragen via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Het Conferentiecentrum de Basis en het Infocentrum zijn gesloten maar blijven telefonisch en via mail bereikbaar. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn jammer genoeg niet meer mogelijk. Deze maatregelen gelden tot 31/01/2021. Wij gaan er even tussenuit van 19/12/2020 tot 5/01/2021. Dan staan wij weer fris en enthousiast klaar voor jou. Prettige kerstdagen en een geweldig nieuwjaar!

Startmoment Energiemeesters

Is het je gelukt om de modules door te nemen?

Dan is je volgende stap om energiemeester te worden het bijwonen van een startmoment!

Meld je op deze pagina aan voor het startmoment van 27 november in het gemeentehuis van Kontich.

Tijdens dit moment maken we kennis met elkaar, heb je ruimte om vragen te stellen en geven we je het nodige materiaal mee om van start te gaan dit najaar.

Startmoment energiemeesters @ Kamp CLogo Shine.jpg

Aanmelden

Sorry, deze bijeenkomst is geannuleerd.

Deel met anderen

Agenda

 1. Lees meer over "Digitaal slotevent Shine"

  4 december 2020

  Digitaal slotevent Shine

  Kan een wijkaanpak het verschil maken om burgers te overtuigen om hun woning energiezuinig te renoveren? Dat is de hamvraag van het wijkrenovatieproject SHINE.

 2. Lees meer over "Bouwadvies in jouw gemeente: Kalmthout - gaat digitaal door"

  7 december 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Kalmthout - gaat digitaal door

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Kalmthout door de coronamaatregelen maar zal digitaal doorgaan. 

Volledige agenda

Nieuws

 1. Lees meer over "Verbeter de EPC-score van jouw woning met de nieuwe online tool"

  26 november 2020

  Verbeter de EPC-score van jouw woning met de nieuwe online tool

  In Vlaanderen heeft een gemiddelde woning energielabel D, 390 kWh/(m² jaar). Het Vlaams Energieagentschap ontwikkelde een online tool waarmee je het energielabel van jouw woning kunt inschatten en vergelijken met andere woningen in Vlaanderen. Doe de test en ontdek hoe je jouw woning energetisch kunt verbeteren tot energielabel A, de Vlaamse doelstelling tegen 2050. Geert Flipts van het Vlaams Energieagentschap en Anne Goidts van Kamp C lichten toe.

 2. Lees meer over "Helpt een wijkaanpak om woningen energiezuinig te renoveren?"

  25 november 2020

  Helpt een wijkaanpak om woningen energiezuinig te renoveren?

  Kan een wijkaanpak het verschil maken om burgers te overtuigen om hun woning energiezuinig te renoveren? Dat is de hamvraag van het wijkrenovatieproject SHINE. Sinds 2016 rolden we tal van acties uit met een ‘bottom-up’ benadering: zoals het opleiden van vrijwillige energiemeesters met tips en tricks om energie te besparen, het uitvoeren van wijkrenovatieprojecten, het inschakelen van renovatiecoaches om burgers te ondersteunen bij doorgedreven renovaties …

Meer nieuws

Sluiten