Momenteel gaan alle bouwadviezen digitaal door. Maak steeds een afspraak via mail bouwadvies@kampc.be. Expo C krijgt een update en is momenteel gesloten. Tot eind maart zijn er geen bezoeken en rondleidingen mogelijk aan ’t Centrum en de 3D-woning door bouwwerken en corona. In de lente zullen we een uitgewerkt aanbod bekendmaken.

KempENergiek sessies: ondiepe geothermie

Meer hernieuwbare energie is cruciaal om de klimaatdoelstellingen te halen. Maar voor Kempense bedrijven die actief zijn in de sector, is het niet altijd gemakkelijk om technisch geschoolde medewerkers te vinden. Daarom start KempENergiek in samenwerking met HT2O vanaf schooljaar 2021-2022 met avondsessies over verschillende hernieuwbare energietechnieken.  De sessies richten zich op studenten technisch en beroepsonderwijs, volwassenen en opleiders.

Tijdens de sessies krijg je een korte introductie over de techniek én meer info over wat een technische job in de hernieuwbare energiesector allemaal inhoudt.”

18 november 2021 om 18:30 u

Sessie warmtenetten (met aansluitend een werfbezoek op 24 november 2021)

10 februari 2022 om 18:30 u

Sessie ondiepe geothermie (met aansluitend een werfbezoek op 16 februari 2022)

Ward Kennes, burgemeester van Kasterlee en voorzitter van Streekplatform Kempen, zal de eerste sessie inleiden met een voordracht over de noodzaak van de energietransitie.

Locatie:  HT2O-campus (Kempenlaan 36, Turnhout)

Bijkomende opleidingen volgen nog.

Interesse? Surf naar www.ht2o.be en klik op ‘KempENergiek sessies’ om je in te schrijven. Inschrijven kan tot 1 week voor elke sessie.

Deel met anderen

Agenda

 1. Lees meer over "Build. Create. Innovate. Workshop"

  26 januari 2022

  Build. Create. Innovate. Workshop

  In een aankomend innovatietraject met de Antwerpse creatieve sector bouwen we een brug met bouw gerelateerde kmo's.

 2. Lees meer over "KempENergiek sessies: ondiepe geothermie"

  10 februari 2022

  KempENergiek sessies: ondiepe geothermie

  Een job in de hernieuwbare energiesector iets voor jou? Schrijf je in voor de KempENergiek-sessies.

Volledige agenda

Nieuws

 1. Lees meer over "Plan Vandaag: het klimaatplan voor de provincie Antwerpen"

  18 januari 2022

  Plan Vandaag: het klimaatplan voor de provincie Antwerpen

  Ook de Provincie Antwerpen maakt zich klaar voor een leefbare en klimaatveilige toekomst. Meer dan 200 klimaatacties staan op stapel. Zowel eigen initiatieven als ondersteunende maatregelen voor lokale besturen of andere partners. Die acties samen vormen een ambitieus klimaatplan om onze klimaatdoelstellingen tegen 2030 te behalen: Plan Vandaag. Of ook: plan vandaag, voor het veilige klimaat van morgen. 

 2. Lees meer over "Provincie zoekt architect-adviseur voor Kamp C"

  18 januari 2022

  Provincie zoekt architect-adviseur voor Kamp C

  Provincie Antwerpen zoekt voor het Departement Economie, Streekbeleid en Europa - Kamp C in Westerlo, een architect-adviseur. Als architect-adviseur geef jij, maar ook jouw teamgenoten Dirk, Jet en An advies aan particulieren en organisaties hoe zij het beste duurzaam (ver)bouwen.

Meer nieuws

Sluiten