Digitaal bouwadvies op donderdag en derde zaterdag

Heb je reeds concrete bouwplannen op papier maar vraag je jezelf af of jouw bouw ook duurzamer en energievriendelijker kan? Maak dan online een afspraak voor een digitaal bouwadvies/planadvies met één van onze experts op donderdag of de derde zaterdag van de maand tussen 10u en 16u. De adviezen gaan digitaal door via Teams en niet fysiek op Kamp C.

We bieden deze dienstverlening aan voor grotere en diepgaandere vragen betreffende bouw- en verbouwplannen, bijvoorbeeld voor totaalrenovaties. Voor vragen over premies en energiebesparende maatregelen kan je terecht bij je energiehuis of op het digitaal platform Duurzaam Wonen.

In het digitaal bouwadvies kan je terecht voor vragen over isolatie, ventilatie, verwarming of de keuze van materialen. Wil je weten of je woning conform de nieuwe wetgeving is? Met bouwadvies geraak je op de juiste weg. In een persoonlijk digitaal gesprek overloopt een onafhankelijk professioneel adviseur van Kamp C de duurzame mogelijkheden voor jouw bouw-of verbouwplannen.

Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto's kunnen we al aan de slag. Je krijgt 50 minuten gratis advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing. Hou er wel rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening. 

Inschrijven:

 1. Je kan je inschrijven via de online reserveringstool.
 2. Kies de datum.
 3. Vul je gegevens in.
 4. Licht toe waar het advies over gaat.
 5. Je ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail en een link voor een Teams-meeting na het maken van je afspraak via de online reserveringstool.

Heb je vragen of problemen? Dan helpen we je nog steeds graag verder. Bel ons op T 014 27 96 50 of mail je vraag naar bouwadvies@kampc.be.

Deel met anderen

Agenda

 1. Lees meer over "Digitaal bouwadvies op donderdag en derde zaterdag"

  16 maart 2023

  Digitaal bouwadvies op donderdag en derde zaterdag

  Maak een afspraak voor een digitaal bouwadvies op donderdag of de derde zaterdag.

 2. Lees meer over "Event traject Colruyt Group i.s.m. Design Museum Gent"

  15 juni 2023

  Event traject Colruyt Group i.s.m. Design Museum Gent

  Event i.s.m. Colruyt Group, Biobased Creations en Design Museum Gent. Hoe kunnen de reststromen binnen Colruyt Group omgevormd worden tot innovatieve bouwtoepassingen?

  Programma volgt.

Volledige agenda

Nieuws

 1. Lees meer over "Scholieren vanaf 10 jaar ontdekken de bouwsector met doe-het-zelf bouwpakket en online game"

  16 mei 2023

  Scholieren vanaf 10 jaar ontdekken de bouwsector met doe-het-zelf bouwpakket en online game

  Bijna één op de vijf knelpuntberoepen komt uit de bouwsector. Om scholieren op cruciale momenten te laten kennismaken met de bouwsector, lanceert provincie Antwerpen een nieuwe leeromgeving: Hylas, onderwijs buiten de school. Momenteel testen 300 leerlingen van zeven scholen Hylas uit in Kamp C. Vanaf september kunnen alle scholen zich inschrijven.

 2. Lees meer over "Kamp C motiveert samenwerken met maatwerkbedrijven voor de toekomst van de bouw"

  15 mei 2023

  Kamp C motiveert samenwerken met maatwerkbedrijven voor de toekomst van de bouw

  In het kader van de klimaatdoelstellingen staat de bouwwereld vandaag voor de gigantische uitdaging om haar verbruik en uitstoot terug te dringen. Om hierin te slagen, zullen biogebaseerde materialen en circulair bouwen steeds meer aan belang winnen. Er zijn echter veel niet-automatiseerbare handelingen - en dus veel werkkrachten - nodig om het hergebruik van materialen mogelijk te maken. Hier kunnen maatwerkbedrijven een sterke rol opnemen, want zij blinken uit in repetitief, niet-automatiseerbaar werk. Kamp C wil deze mogelijke samenwerkingen in de bouwsector stimuleren en bracht daarvoor een nieuwe brochure uit vol tips en voorbeelden.

Meer nieuws

Sluiten