Webinar circulair bouwen: maak jouw lokaal bestuur klimaatveilig

Klik hier om je in te schrijven. Na inschrijving ontvang je de Teams-link van het webinar.

Benieuwd hoe je door slim te ontwerpen de impact en uitstoot van je gebouwen drastisch verlaagd? Sluit dan zeker aan bij ons webinar en ontdek de kracht van circulair bouwen! Op dinsdag 25 juni toont provincie Antwerpen hoe je zo op lange termijn kosten bespaart en je gebouwen klaar maakt voor een klimaatveilige toekomst.

Wat staat er op het programma?

 1. Inzicht in circulair bouwen: we verkennen samen de cruciale voordelen van circulair bouwen – minder impact, een lagere uitstoot, én kostenbesparing door slimme ontwerpen en het hergebruiken van materialen.
 2. Lancering van het CircuS-traject door Kamp C: een nieuw adviestraject waar ook jij deel van kan uitmaken. Kamp C begeleidt vijf lokale besturen intensief bij hun circulaire (ver)bouwprojecten.
  Ontdek tijdens het webinar hoe je je aanmeldt en zo je gebouwen klaar maakt voor de toekomst.

Ben jij klaar om jouw gemeente duurzamer, circulair en klimaatveilig te maken? Schrijf je in voor het webinar en zet zo de eerste stap!

Kun je niet aanwezig zijn op 25 juni? Geen zorgen, het webinar wordt opgenomen en is later online beschikbaar. Grijp echter de kans om tijdens de live sessie meteen vragen te stellen en interactief deel te nemen.

We kijken uit naar jullie deelname aan deze baanbrekende sessie!

          logo-plan-vandaag

Samen nemen we actie:

Sustainable_Development_Goal_11 Sustainable_Development_Goal_13

Agenda

 1. Lees meer over "Vraag vrijblijvend bouwadvies aan via Duurzaam Wonen"

  28 februari 2024

  Vraag vrijblijvend bouwadvies aan via Duurzaam Wonen

  Krijg een antwoord op al je duurzame (ver)bouwvragen via het digitaal platform Duurzaam Wonen.

 2. Lees meer over "UNIZO - Innovatieforum Duurzaamheid: innoveren in de bouw (5 sessies)"

  21 juni 2024

  UNIZO - Innovatieforum Duurzaamheid: innoveren in de bouw (5 sessies)

  UNIZO Provincie Antwerpen organiseert het innovatieforum 'Innoveren in de bouw'. Een initiatief in samenwerking met Kamp C.

Volledige agenda

Nieuws

 1. Lees meer over "De Thomas More-lessen 'Bouwen met de 3D-betonprinter' gaan van start bij Kamp C"

  3 mei 2024

  De Thomas More-lessen 'Bouwen met de 3D-betonprinter' gaan van start bij Kamp C

  Op de site van Kamp C werd enkele jaren geleden een enorme 3D-betonprinter geïnstalleerd. Vanaf vandaag starten de eerstejaarsstudenten uit de opleiding Bouw van de Thomas More-hogeschool er met hun projectwerking binnen 3D-betonprinten. Hun focus ligt op het printen van maatschappelijk ondersteunende prototypes, zoals drempels om de straat rolstoeltoegankelijk te maken of trappen op maat. Ze doen dat met duurzame materialen zoals printmengsels die minder of geen cement bevatten en waarvan de productie minder CO2 uitstoot. De ambitie van deze samenwerking tussen Kamp C en de Thomas More-hogeschool is om Vlaanderen leidinggevend te maken in het printen van beton.

 2. Lees meer over "VACATURE: Administratief medewerker Kamp C"

  22 april 2024

  VACATURE: Administratief medewerker Kamp C

  Ben jij ijzersterk in administratie? Krijg jij energie van structuur en overzicht? Ben jij een georganiseerde duizendpoot? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe administratieve kracht bij Kamp C!

Meer nieuws

Sluiten