Vanaf 8/6 kun je een afspraak maken om op donderdag langs te komen op Kamp C voor een bouwadvies. Door de coronamaatregelen geven we echter de voorkeur aan digitale bouwadviezen. De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9. Bel of mail ons voor meer info. Verhuringen zijn weer mogelijk in het Conferentiecentrum de Basis. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Contact en bereikbaarheid

Locatie

Adres: Britselaan 20 - 2260 Westerlo

Toegankelijkheid

Het centrum is overal toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens via een lift en hellende vlakken.

Met de fiets

Plan je reis van deur tot deur met het openbaar vervoer. Ook met de fiets is Kamp C goed bereikbaar. Bekijk zeker onze fietsbereikbaarheidsfiche.

Met het openbaar vervoer

De bus 305 'Turnhout - Herentals - Aarschot - Leuven' heeft een halte aan het domein van Kamp C. Voor de dienstregeling kan je terecht op: www.delijn.be.

   

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten *
Zondag gesloten

Bouwadviezen

Regeling vanaf 8 juni tot en met 31 augustus 2020

  • De bouwadviezen of het infoloket gaan bij voorkeur nog steeds digitaal door via telefoon, zoom, whatsapp, …. Wil je fysiek een afspraak, dan kan dit op donderdag op Kamp C. Bel of mail ons voor een afspraak op bouwadvies@kampc.be. Wel vragen we om de coronamaatregelen te respecteren bij het fysieke bezoek (handen wassen met handgel bij het binnenkomen in het infocentrum, 1,5m afstand houden, maximum met 2 personen komen, op voorhand zoveel mogelijk het materiaal digitaal bezorgen via mail, kom op het afgesproken tijdstip en niet te veel op voorhand want wij mogen geen wachtruimte aanbieden, blijf thuis als je ziek bent.)
  • De 3de zaterdag van de maand gaan de bouwadviezen niet door. Deze worden hervat op 1/9, afhankelijk van de evoluties van de coronamaatregelen.
  • De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9.

 

Regeling vanaf 1 september 2020: vanaf deze datum gaat de normale dienstverlening door, afhankelijk van de evoluties van de coronamaatregelen.

  • Persoonlijk advies enkel op dinsdag of op afspraak.
  • Voor infovragen kun je langskomen tijdens de vrije spreekuren elke dinsdag van 9 tot 17 uur. Bouwadviezen worden elke donderdag gegeven, hiervoor moet je een afspraak maken.
  • De 3de zaterdag van de maand geven we ook bouwadviezen (enkel op afspraak). 

Sluiten