Agenda

 1. 28 juni 2018

  Masterclass: circulair bouwen

  In 2019 verrijst in Westerlo het eerste circulaire gebouw van België: ’t Centrum. In dat gebouw worden zoveel mogelijk pijlers van circulair bouwen geïntegreerd. Rond het gebouw en het bouwtraject zal initiatiefnemer Kamp C, het centrum voor duurzaam bouwen en innovatie van de provincie Antwerpen, samen met een heleboel partners een boeiend en innovatief leerproces opzetten, waaruit de hele bouwsector inspiratie kan putten.

  Meer informatie
 2. 2 juli 2018

  Extern bouwadvies: Boom

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 juli verwelkomt onze adviseur jou in het ecohuis in Boom. 

  Meer informatie
 3. 9 juli 2018

  Extern bouwadvies: Ranst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 9 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Ranst. 

  Meer informatie
 4. 6 augustus 2018

  Extern bouwadvies: Hemiksem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hemiksem. 

  Meer informatie
 5. 6 augustus 2018

  Extern bouwadvies: Kalmthout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kalmthout. 

  Meer informatie
 6. 8 augustus 2018

  Extern bouwadvies: Zoersel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 8 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zoersel. 

  Meer informatie
 7. 20 augustus 2018

  Extern bouwadvies: Kontich

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 20 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kontich. 

  Meer informatie
 8. 15 september 2018

  Workshop Lemen

  Mooi geplaatste leempleister geeft een rustgevende en warme uitstraling aan je woning. Het geeft je woning ook een decoratieve meerwaarde. Met leem kan je zowel strakke als een organische afwerking bekomen. Voor renovatieprojecten biedt de toepassing van leem vaak een oplossing.

  Meer informatie
 9. 15 september 2018

  Workshop Tadelakt

  Het toepassen van tadelakt kan een origineel idee zijn voor jouw badmeubels. Tadelakt is namelijk een zeer oude techniek die zijn oorsprong vindt in Noord-Afrikaanse badhuizen of koepeldaken. De unieke eigenschap van tadelakt is dat het uitermate hard wordt en waterafstotend is. Ideaal dus als stijlvolle muur- of meubelbekleding. Bovendien is deze pleister milieuvriendelijk.

  Meer informatie
 10. 20 oktober 2018

  Infosessie Interieurtips

  Tof, die interieurprogramma’s en prachtig, die interieurtijdschriften! Maar hoe begin ik er zelf aan?  

  Meer informatie
 11. 20 oktober 2018

  Infosessie wegwijzer voor een gezond binnenklimaat

  Studies vertellen dat de lucht in huis vaak ongezonder is dan buitenshuis, In vele gevallen met factor 7 slechter. Hoe kan dit nu?

  Meer informatie
 12. 17 november 2018

  Infosessie Houtskeletbouw

  Houtskeletbouw is de ideale bouwwijze voor lage-energiegebouwen en passiefhuizen en biedt uitstekende mogelijkheden voor dikke isolatiesystemen. 

  Meer informatie