Agenda

 1. 20 augustus 2018

  Extern bouwadvies: Kontich

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 20 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kontich. 

  Meer informatie
 2. 21 augustus 2018

  Inspiratieavond - Kamp C in Transitie

  Enkel voor raadsleden Provincie Antwerpen

  Sinds de oprichting van Kamp C is er veel veranderd. Kamp C is in transitie. De rol van Kamp C is sterk gegroeid van loket voor potentiële (ver)bouwers tot een belangrijke kathalysator en facilitator van de bouwsector, lokale overheden, scholen en het brede publiek. De missie "De transitie naar een duurzame samenleving versnellen" wordt steeds concreter op alle vlakken.

  Wil je weten wat Kamp C allemaal doet en wat Kamp C voor jou kan betekenen? We nodigen alle provincieraadsleden uit voor onze inspiratieavond op 21 augustus om 17u00.

  Meer informatie
 3. 6 september 2018

  Masterclasses Circulair Bouwen

  In 2019 verrijst in Westerlo het eerste circulaire gebouw van België: ’t Centrum. In dat gebouw worden zoveel mogelijk pijlers van circulair bouwen geïntegreerd. Rond het gebouw en het bouwtraject zal initiatiefnemer Kamp C, het centrum voor duurzaam bouwen en innovatie van de provincie Antwerpen, samen met een heleboel partners een boeiend en innovatief leerproces opzetten, waaruit de hele bouwsector inspiratie kan putten.

  Meer informatie
 4. 15 september 2018

  Workshop Lemen

  Mooi geplaatste leempleister geeft een rustgevende en warme uitstraling aan je woning. Het geeft je woning ook een decoratieve meerwaarde. Met leem kan je zowel strakke als een organische afwerking bekomen. Voor renovatieprojecten biedt de toepassing van leem vaak een oplossing.

  Meer informatie
 5. 15 september 2018

  Workshop Tadelakt

  Het toepassen van tadelakt kan een origineel idee zijn voor jouw badmeubels. Tadelakt is namelijk een zeer oude techniek die zijn oorsprong vindt in Noord-Afrikaanse badhuizen of koepeldaken. De unieke eigenschap van tadelakt is dat het uitermate hard wordt en waterafstotend is. Ideaal dus als stijlvolle muur- of meubelbekleding. Bovendien is deze pleister milieuvriendelijk.

  Meer informatie
 6. 20 oktober 2018

  Infosessie Interieurtips

  Tof, die interieurprogramma’s en prachtig, die interieurtijdschriften! Maar hoe begin ik er zelf aan?  

  Meer informatie
 7. 20 oktober 2018

  Infosessie wegwijzer voor een gezond binnenklimaat

  Studies vertellen dat de lucht in huis vaak ongezonder is dan buitenshuis, In vele gevallen met factor 7 slechter. Hoe kan dit nu?

  Meer informatie
 8. 17 november 2018

  Infosessie Houtskeletbouw

  Houtskeletbouw is de ideale bouwwijze voor lage-energiegebouwen en passiefhuizen en biedt uitstekende mogelijkheden voor dikke isolatiesystemen. 

  Meer informatie