Exploded View Beyond Building

Rondleiding door paviljoen Exploded View Beyond Building

Wil jij komen beleven, voelen en ruiken hoe circulair en biobased bouwen vandaag al kan? Maak dan snel een reservatie voor een begeleid bezoek aan het huis op ware grootte gemaakt uit duurzame en biobased materialen. Meer informatie over The Exploded View Beyond Building vind je hier.

Inschrijvingen voor particulieren of individuele bezoeken

Individuele bezoekers en particulieren zijn elke derde zaterdag van de maand welkom om een begeleid bezoek te brengen aan het paviljoen van Exploded View Beyond Building.

Voor deze rondleiding op zaterdag kan je per individu inschrijven via de online reservatietool. De rondleiding kost €10 per persoon. Je kan enkel ter plaatse via Payconiq betalen. 

Wil je meer dan één persoon inschrijven en blijken de plaatsen plots volzet? Contacteer ons dan via 014 27 96 50.

Rondleidingen groepen EVBB (3)

Inschrijvingen voor professionelen: groepen

Groepen (bedrijven, scholen, ...) kunnen iedere dinsdag en donderdag een plekje reserveren voor een begeleid bezoek. Deze groep kan bestaan uit max. 15 personen. Je boekt een bezoek voor je groep op deze dagen via onze reservatietoolBetalen kan via een link die je zal terug vinden in de bevestigingsmail. De betaling dient een week voor het bezoek in orde te zijn.

Naast de bezoeken op dinsdag en donderdag voorzien we nog enkele andere formules om aan ieders noden tegemoet te kunnen komen:

 • een groepsbezoek op een andere dag; 
 • een uur advies van één van onze adviseurs vol tips en hulp om jouw omgeving ook duurzaam en toekomstgericht te (ver-)bouwen; 
 • een bezoek op maat waarbij je meerdere van onze gebouwen of tentoonstellingen bezoekt of waarbij je je bezoek koppelt aan een eigen event, catering of zaalverhuur. 

Wens je je in te schrijven voor één van deze laatste opties of ben je op zoek naar meer info? Mail dan naar rondleidingen@kampc.be of contacteer ons via 014 27 96 50De juiste tarieven voor de verschillende groepsbezoeken vind je terug in onderstaande tabel.

Rondleidingen groepen EVBB (5)

The Exploded View Beyond Building werd bedacht en gemaakt door Biobased Creations. Meer info over de demowoning vind je op onze website en op The Exploded View Beyond Building.

Contactpersoon

Dorien De Wit

Educatief verantwoordelijke

Gratis met de klas naar Kamp C? Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Klik hier voor meer informatie.

#educatiekampc

Over projecten

 1. Lees verder...

  12 april 2023 om 15:00

  The Exploded View: een revolutionaire samenwerking tussen bouw en landbouw

  In de landbouw bestaan er al heel wat biobased materialen, maar ze worden nog niet allemaal gebruikt op bouwwerven. Wist je bijvoorbeeld al dat je met grasvezel kunt isoleren? Of dat je keukenkastjes kan maken van paprikastelen? Stof tot nadenken dus voor landbouwers en bouwprofessionals over hoe ze de handen in elkaar kunnen slaan voor het huis van de toekomst.

 2. Lees verder...

  22 december 2022 om 13:10

  Voortaan één digitaal woon- en energieloket voor alle inwoners van de Kempen

  Alle Kempense steden en gemeenten bundelen hun informatie en hun ondersteuningsaanbod over wonen, energie en duurzaam bouwen of verbouwen voortaan op één overzichtelijke website: www.duurzaamwonen.be. Het digitale loket is een initiatief van Kamp C (het provinciaal centrum voor duurzaamheid en innovatie in de bouw), IOK (de intercommunale ontwikkelingsmaatschappij voor de Kempen), RiT (regio in transitie) en de Kempense energiehuizen. Het online platform biedt de gebruikers niet alleen objectieve informatie op maat van iedere stad of gemeente, ze kunnen online ook vragen stellen die door de medewerkers worden beantwoord. Het initiatief is in Vlaanderen enig in zijn soort.

 3. Lees verder...

  22 november 2022 om 11:14

  Lierse houtbouwer zal Exploded View opbouwen op Kamp C

  Vanaf maart wordt The Exploded View Beyond Building opgebouwd op Kamp C. SIDATI, een houtbouwer uit Lier, heeft de demowoning uit biobased materialen mee gedemonteerd in Almere en zal het gebouw weer opbouwen op Kamp C in 2023. Ze werken voor de eerste keer mee aan een project dat honderd procent circulair is. We spraken met zaakvoerder Claire Dewispelaere en David Siebens.

Nieuws

 1. Lees verder...

  12 april 2023 om 15:00

  The Exploded View: een revolutionaire samenwerking tussen bouw en landbouw

  In de landbouw bestaan er al heel wat biobased materialen, maar ze worden nog niet allemaal gebruikt op bouwwerven. Wist je bijvoorbeeld al dat je met grasvezel kunt isoleren? Of dat je keukenkastjes kan maken van paprikastelen? Stof tot nadenken dus voor landbouwers en bouwprofessionals over hoe ze de handen in elkaar kunnen slaan voor het huis van de toekomst.

 2. Lees verder...

  15 maart 2023 om 08:36

  Binnenkort opent The Exploded View op Kamp C

  Op 13 maart kon de pers op Kamp C in Westerlo kennismaken met The Exploded View Beyond Building, een tentoonstelling in de vorm van een levensgroot huis. Samen met lokale partners geeft Kamp C met deze demonstratiewoning een frisse kijk op alles wat duurzaam bouwen is: creatief, modern, en zelfs vóór de afwerking al indrukwekkend.

 3. Lees verder...

  19 januari 2023 om 09:56

  Sluit je aan bij het netwerk van Kamp C: word gids / storyteller

  Ben jij gebeten door biobased en circulair bouwen? Sluit je dan aan bij het netwerk van Kamp C. Word gids/storyteller bij Kamp C en vertel het verhaal aan onze bezoekers. Onze duurzaamheidsexperten ontvangen je met open armen en delen graag hun kennis en contacten met jou. Zo sta jij al een stap dichter bij biobased en circulair bouwen.

Sluiten