Update: het infoloket op dinsdag zal digitaal doorgaan. Dit betekent dat er op donderdag een fysiek bouwadvies mogelijk is op afspraak op Kamp C. Echter geven we de voorkeur aan digitale bouwadviezen (telefonisch, via mail, Skype…). De bouwadviezen in de gemeenten gaan gewoon door. Contacteer ons via mail of telefonisch voor een bouwadvies op T 014/27 96 50 of info@kampc.be. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht in publieke gebouwen. Dit geldt ook in het Conferentiecentrum ‘De Basis’ en bij rondleidingen. * Bereikbaarheid Kamp C: De afrit voor verkeer vanuit Antwerpen en de oprit voor verkeer richting Hasselt aan Herentals-Oost (Olen Centrum) zijn afgesloten tot midden december 2020.

Contact en bereikbaarheid

Locatie

Adres: Britselaan 20 - 2260 Westerlo

Toegankelijkheid

Het centrum is overal toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens via een lift en hellende vlakken.

Met de fiets

Plan je reis van deur tot deur met het openbaar vervoer. Ook met de fiets is Kamp C goed bereikbaar. Bekijk zeker onze fietsbereikbaarheidsfiche.

Met het openbaar vervoer

De bus 305 'Turnhout - Herentals - Aarschot - Leuven' heeft een halte aan het domein van Kamp C. Voor de dienstregeling kan je terecht op: www.delijn.be.

Let op: afrit afgesloten

Kom je uit Antwerpen via de E313? Of wil je de E313 nemen richting Hasselt? 
De afrit voor verkeer vanuit Antwerpen en de oprit voor verkeer richting Hasselt aan Herentals Oost (Olen Centrum) zijn afgesloten tot midden december 2020. 
De afsluiting is nodig voor de veiligheid tijdens de werken aan de geluidsschermen langs de E313 in Olen.

   

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten *
Zondag gesloten

Bouwadviezen

De normale dienstverlening gaat door, afhankelijk van de evoluties van de coronamaatregelen.

  • Persoonlijk advies enkel op dinsdag: deze gebeuren digitaal. Bouwadviezen worden elke donderdag gegeven, hiervoor moet je een afspraak maken.
  • De 3de zaterdag van de maand geven we ook bouwadviezen (enkel op afspraak). 
  • De bouwadviezen (op Kamp C en in de gemeenten) en het infoloket gaan bij voorkeur digitaal door via telefoon, zoom, whatsapp, ... Hou steeds rekening me de coronamaatregelen bij een fysiek bouwadvies: was je handen met handgel bij het binnenkomen, draag een mondmasker, hou 1,5m afstand, kom met maximum met 2 personen, bezorg op voorhand zoveel mogelijk materiaal via mail bouwadvies@kampc.be , kom op het afgesproken tijdstip en niet te veel op voorhand, blijf thuis als je ziek bent.

Sluiten