Momenteel gaan alle bouwadviezen digitaal door. Maak steeds een afspraak via mail bouwadvies@kampc.be. Expo C krijgt een update en is momenteel gesloten. Tot eind maart zijn er geen bezoeken en rondleidingen mogelijk aan ’t Centrum en de 3D-woning door bouwwerken en corona. In de lente zullen we een uitgewerkt aanbod bekendmaken.

Contact en bereikbaarheid

Locatie

Adres: Britselaan 20 - 2260 Westerlo

Toegankelijkheid

Het centrum is overal toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens via een lift en hellende vlakken.

Met de fiets

Plan je reis van deur tot deur met het openbaar vervoer. Ook met de fiets is Kamp C goed bereikbaar. Bekijk zeker onze fietsbereikbaarheidsfiche.

Met het openbaar vervoer

De bus 305 'Turnhout - Herentals - Aarschot - Leuven' heeft een halte aan het domein van Kamp C. Voor de dienstregeling kan je terecht op: www.delijn.be.

Contacteer ons bij voorkeur via mail!

   

Openingsuren

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag gesloten *
Zondag gesloten

Bouwadviezen

Door de aangepaste coronamaatregelen verlopen alle bouwadviezen digitaal.

  • Bouwadviezen worden elke donderdag digitaal gegeven, hiervoor moet je een afspraak maken via bouwadvies@kampc.be. Heb je een vraag voor ons infoloket? Mail ze tevens naar bouwadvies@kampc.be. Ons team experten bezorgt je het nodige advies.
  • *Kom je graag je bouwplannen fysiek voorleggen bij een adviseur? Dat kan op de 3de zaterdag van de maand van 9u tot 17u. Deze gaan door in het Conferentiecentrum De Basis (gebouw met de zonnecellen) op het terrein van Kamp C. Hier voor moet je een afspraak maken. => deze dienstverlening verloopt digitaal door de aangepaste coronamaatregelen.
  • De bouwadviezen in de gemeenten gaan digitaal door. Hiervoor moet je een afspraak maken via bouwadvies@kampc.be.
Sluiten