Coronadienstverlening: De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Wij staan klaar voor jouw bouwvragen via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Het Infocentrum is gesloten tot 01/04/2021 maar we blijven telefonisch en via mail bereikbaar. Het conferentiecentrum de Basis is terug open. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn jammer genoeg niet mogelijk.

Programma van Build. Create. Innovate. Inspiratiesessie

Build. Create. Innovate. Inspiratiesessie

Programma van Build. Create. Innovate. Online Inspiratiesessie

Op donderdag 04 februari:
9:30 - 9:35 Verwelkoming
9:35 - 9:50 Intro traject Build. Create. Innovate.
9:50 - 10:30 Case Studio Dott & Bao Living
10:30 - 10:40 Q&A
10:40 - 10:50 Pauze
10:50 - 11:30 Case Absintt Innovation Agency & Ooms Woonrealisaties
11:30 - 11:40 Q&A
11:40 - 11:50 Afsluiting en praktische info
 1. Van 9:50 tot 10:30

  Case Studio Dott & Bao Living

  door Pieter Lesage & Benjamin Eysermans

  Over Studio Dott

  Studio Dott uit Antwerpen is een allround creatief ontwerp- en adviesbureau. Hun team bestaat uit medewerkers met expertise in product-, interieur-, digitaal en service design. Studio Dott wil verder gaan dan enkel design en wil ervaringen, interacties en innovatieve oplossingen creeëren vor haar klanten. Meer info.

  Over Bao Living

  Het Antwerpse Bao Living wil de residentiële woningbouw duurzamer en betaalbaarder maken met behulp van het product SAM - de Slimme Aanpasbare Module. Bao Living bestaat uit een jong team van ingenieurs, marketeers en productontwikkelaars. Hun modulair concept SAM, bevat alle alle nutsvoorzieningen die nodig zijn voor een comfortabele woonomgeving: verwarming, ventilatie, water, elektriciteit en telecom. De verschillende installaties om die de nutsvoorzieningen mogelijk maken, werden onder gebracht in de SAM, te samen met een functionerende badkamer en keuken. Meer info

 2. Van 10:50 tot 11:30

  Case Absintt Innovation Agency & Ooms Woonrealisaties

  door Mathias Schaubroeck & Ben Ooms

  Over Absintt

  Absintt is een innovatiebureau dat impact en commercieel succes realiseert door attractieve merken, relevante producten en daadkrachtige touchpoints te ontwerpen. Meer info.

  Over Ooms Woonrealisaties

  Ooms Woonsrealisaties is een familiebedrijf te Rijkevorsel waar meer dan 100 medewerkers uit de buurt met passie en plezier hun vak uitoefenen. Voor elke fase in het (ver)bouwproces werkt de onderneming met eigen mensen. Van de ontwerpafdeling tot de bouwteams en met een eigen schrijnwerkerij die voor de productie van interieurmaatwerk zorgt. Zo garanderen ze kwaliteit, transparantie en positiviteit over de hele lijn. Meer info.

  Samenwerking Ooms-Absintt:

  Absintt ondersteunde Ooms tijdens een eerste traject in het definiëren van hun bedrijfs-DNA, positionering en opportuniteiten op vlak van innovatie, merkimago en touchpoints. Eens deze strategie op poten stond, hebben ze samen stap voor stap verschillende zaken uitgewerkt. Zo kan Ooms impact blijven maken in hun segment én commercieel succes blijven waarborgen.

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten