Alle agenda items

 1. 1 oktober 2018

  Extern bouwadvies: Schelle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schelle. 

  Meer informatie
 2. 4 oktober 2018

  Masterclasses Circulair Bouwen

  In 2019 verrijst in Westerlo het eerste circulaire gebouw van België: ’t Centrum. In dat gebouw worden zoveel mogelijk pijlers van circulair bouwen geïntegreerd. Rond het gebouw en het bouwtraject zal initiatiefnemer Kamp C, het centrum voor duurzaam bouwen en innovatie van de provincie Antwerpen, samen met een heleboel partners een boeiend en innovatief leerproces opzetten, waaruit de hele bouwsector inspiratie kan putten.

  Meer informatie
 3. 15 oktober 2018

  Extern bouwadvies: Mortsel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Mortsel. 

  Meer informatie
 4. 20 oktober 2018

  Infosessie wegwijzer voor een gezond binnenklimaat

  Studies vertellen dat de lucht in huis vaak ongezonder is dan buitenshuis, In vele gevallen met factor 7 slechter. Hoe kan dit nu?

  Meer informatie
 5. 5 november 2018

  Extern bouwadvies: Brecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeenschapscentrum GC Jan Van der Noot in Brecht. 

  Meer informatie
 6. 5 november 2018

  Extern bouwadvies: Rumst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Rumst. 

  Meer informatie
 7. 17 november 2018

  Workshop verftechnieken

  Dit is een praktische workshop waarin je kennis maakt met uiteenlopende verf- en afwerkingstechnieken.

  Meer informatie
 8. 17 november 2018

  Infosessie Houtskeletbouw

  Houtskeletbouw is de ideale bouwwijze voor lage-energiegebouwen en passiefhuizen en biedt uitstekende mogelijkheden voor dikke isolatiesystemen. 

  Meer informatie
 9. 19 november 2018

  Extern bouwadvies: Aartselaar

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 19 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Aartselaar. 

  Meer informatie
 10. 24 november 2018

  Extern bouwadvies: Hoogstraten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op zaterdag 24 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hoogstraten. 

  Meer informatie
 11. 3 december 2018

  Extern bouwadvies: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 12. 3 december 2018

  Extern bouwadvies: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 13. 17 december 2018

  Extern bouwadvies: Boechout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 17 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Boechout. 

  Meer informatie
Sluiten