Van 08/07 t.e.m. 05/08 is er geen infoloket op dinsdag, en geen bouwadvies op afspraak (donderdag en 3de zaterdag) op Kamp C. Op 15/8 is Kamp C gesloten door een feestdag.

Alle agenda items

 1. 5 augustus 2019

  Extern bouwadvies: Hemiksem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hemiksem. 

  Meer informatie
 2. 5 augustus 2019

  Extern bouwadvies: Kalmthout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kalmthout. 

  Meer informatie
 3. 14 augustus 2019

  Extern bouwadvies: Zoersel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 14 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zoersel. 

  Meer informatie
 4. 17 augustus 2019

  Workshop Lemen

  Mooi geplaatste leempleister geeft een rustgevende en warme uitstraling aan je woning. Het geeft je woning ook een decoratieve meerwaarde. Met leem kan je zowel strakke als een organische afwerking bekomen. Voor renovatieprojecten biedt de toepassing van leem vaak een oplossing.

  Meer informatie
 5. 19 augustus 2019

  Extern bouwadvies: Lint

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 19 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Lint. 

  Meer informatie
 6. 27 augustus 2019

  Co-creatiesessie Bouwen aan een circulaire Kempen

  Ben je een KMO actief in de bouwsector? Ben je getriggerd door veranderingsgericht bouwen, product-als-een-dienst, gebouwen als materialendepot, hergebruik van bouwmaterialen, ...? Maar weet je nog niet helemaal hoe je hier zelf mee aan de slag kan en waarde mee kan creëren? Of is het niet evident om de eerste, ruwe ideeën over circulair bouwen binnen jouw bedrijf om te zetten in een uitgewerkt model?

  Dan brengt het project Bouwen aan een circulaire Kempen raad! In augustus start het tweede co-creatie traject waarin KMO’s in de Kempense/Vlaamse bouwsector ondersteuning krijgen bij het realiseren van circulaire bedrijfsmodel innovatie.

  Wat mag je verwachten?

  • Sessie 1 (27/08/2019): Circulair bouwen -  wat kan het voor jou concreet betekenen? In deze eerste sessie doe je inspiratie op over succesvolle circulaire businessmodellen en identificeer je de eerste opportuniteiten voor jouw bedrijf. 
  • Sessie 2 (12/09/2019): Circulair word je niet alleen. In de tweede sessie wordt het ecosysteem waarbinnen je opereert in kaart gebracht en identificeer je de partners die nodig zijn om jouw circulair businessmodel uit te bouwen.
  • Sessie 3 (1/10/2019): In de laatste sessie co-creëer je met partners jouw circulair businessmodel. Welke klantensegmenten wil je bereiken, wat is de waardepropositie, welke middelen heb je nodig, welke inkomstenstromen genereer je met dit nieuwe model, ...

  Ervaren coaches van Kamp C, Möbius en VITO staan klaar om je hierbij te helpen, tijdens de drie co-creatie sessies en tussendoor.

  Voor wie ?

  • Voor alle Vlaamse KMO’s actief in de bouwsector (bouwschil, inrichting, bouwtechnologie, ...)
  • Je kan als bedrijf alleen deelnemen, of samen met partners die je al van tevoren hebt geïdentificeerd. 

  Praktisch

  • De drie sessies gaan telkens door in de voormiddag, incl. welkomstkoffie en netwerklunch.
  • De eerste sessie start met een inspiratie ontbijt waar ook andere KMO’s vrijblijvend kunnen aan deelnemen.
  • Locatie: KAVA Congres Centrum - Lange Leemstraat 187 - 2018 Antwerpen.
  • Deelname is gratis*.
  • Om voldoende kwaliteit te kunnen garanderen is het aantal plaatsen voor de co-creatiesessies beperkt. 

  * voor ondernemingen die de drie laatste belastingjaren nog geen €200.000 de-minimissteun ontvangen hebben.

  Meer informatie
 7. 2 september 2019

  Extern bouwadvies: Kapellen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 september verwelkomt onze adviseur jou in het AC, vergaderzaal Mastenbos van Kapellen. 

  Meer informatie
 8. 2 september 2019

  Extern bouwadvies: Niel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Niel. 

  Meer informatie
 9. 11 september 2019

  Extern bouwadvies: Malle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 11 september verwelkomt onze adviseur jou in het dienst ruimtelijke ordening, te Malle. 

  Meer informatie
 10. 16 september 2019

  Extern bouwadvies: Mortsel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 16 september verwelkomt onze adviseur jou in de lokalen van de milieudienst, Neerhoevelaan 50 in Mortsel.

  Meer informatie
 11. 21 september 2019

  Workshop Lemen

  Mooi geplaatste leempleister geeft een rustgevende en warme uitstraling aan je woning. Het geeft je woning ook een decoratieve meerwaarde. Met leem kan je zowel strakke als een organische afwerking bekomen. Voor renovatieprojecten biedt de toepassing van leem vaak een oplossing.

  Meer informatie
 12. 4 oktober 2019

  Bouw samen met Kamp C aan een duurzame innovatieve samenleving

  Een duurzame samenleving waarbij innovatie het verschil maakt, daar gaan we voor.

  Ons team bij Kamp C is sterk visiegedreven. Zowel bij duurzaamheid als bij innovatie zoeken we naar relevante aspecten om onze schouders onder te zetten. We focussen ons op die projecten met groeipotentieel die we mee verder kunnen uitbouwen.

  Dat uitwerken doen we bewust niet alleen, voor ons ligt het succes in co-creatie.

  Wil je de exclusieve brainstormsessie bijwwonen? Je krijgt de kans om met de projectverantwoordelijke van uw favoriet Kamp C-project te sparren en vervolgacties te definiëren.

  Wat mag je verwachten?

  Meer informatie
 13. 6 oktober 2019

  Bezoek Kamp C tijdens Open Bedrijvendag

  Kamp C neemt je mee in de wereld van duurzaam bouwen en wonen en de sfeer van de innovatieve bouwsector. We leiden je van a tot z door het bouwverhaal. Ontdek de grootste 3D-betonprinter van Europa die binnenkort een huis print. Klinken de plannen voor het eerste circulaire gebouw van België je als muziek in de oren? We maken er een innovatieve dag van! Volg het aanbod van workshops en infosessies en ontdek welke interessante bouwprojecten aanwezig zijn op www.kampc.be. Kom langs, geef je ogen de kost en laat je verrassen, verleiden en overdonderen!

  Meer informatie
 14. 7 oktober 2019

  Extern bouwadvies: Schelle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schelle. 

  Meer informatie
 15. 7 oktober 2019

  Extern bouwadvies: Wuustwezel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het GC Blommaert van Wuustwezel. 

  Meer informatie
 16. 9 oktober 2019

  Extern bouwadvies: Schilde

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 9 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schilde. 

  Meer informatie
 17. 19 oktober 2019

  Workshop Tadelakt

  Het toepassen van tadelakt kan een origineel idee zijn voor jouw badmeubels. Tadelakt is namelijk een zeer oude techniek die zijn oorsprong vindt in Noord-Afrikaanse badhuizen of koepeldaken. De unieke eigenschap van tadelakt is dat het uitermate hard wordt en waterafstotend is. Ideaal dus als stijlvolle muur- of meubelbekleding. Bovendien is deze pleister milieuvriendelijk.

  Meer informatie
 18. 20 oktober 2019

  Infosessie Interieurtips

  Tof, die interieurprogramma’s en prachtig, die interieurtijdschriften! Maar hoe begin ik er zelf aan?  

  Meer informatie
 19. 21 oktober 2019

  Extern bouwadvies: Aartselaar

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 21 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Aartselaar. 

  Meer informatie
 20. 4 november 2019

  Extern bouwadvies: Brecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 4 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brecht. 

  Meer informatie
Sluiten