Alle agenda items

 1. 23 maart 2019

  Extern bouwadvies op de (ver)bouwbeurs in Turnhout

  Is het dak van je (huur)woning nog niet geïsoleerd? 

  Heeft je (huur)woning nog enkele beglazing?

  Is de verwarming aan vernieuwing toe?

  Wil je beter isoleren of investeren in kwaliteitsvolle ventilatie?

  Heb je interesse in hernieuwbare energie of duurzame bouwtechnieken?

  Dan is de (ver)bouwbeurs iets voor jou.

  Meer informatie
 2. 30 maart 2019

  Droomdag: samen sterk voor energietransitie

  Je kan deelnemen aan de droomdagen op 12 of 30 maart. De inhoud van beide dagen is identiek.

  Hoe kunnen we samen energie opwekken, gebruiken en beheren ?
  Hoe zijn we voorbereid op een samenleving zonder fossiele brandstoffen?
  Hoe begin je bij de opstart van een burgerinitiatief aan je eigen energietransitie? Kom dan naar de droom-durf-doe dagen op Kamp C in Westerlo.

  Kamp C nodigt jullie uit om mee na te denken over een eigen energiesysteem, samen met tal van experts. We reiken jullie informatie en inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan. Dat kan dankzij een virtuele energiecentrale: een  ICT-systeem dat de opgewekte energie opslaat en verdeelt binnen jouw gemeenschap of organisatie.

  Noteer alvast ook durfavonden op 23 april en 4 juni in jullie agenda! Bovendien maken we op zaterdag 18 mei een daguitstap.

  Lees hier meer over het cVPP-project.

  Jouw gegevens worden enkel verwerkt en gebruikt in kader van het cVPP-project.

  Meer informatie
 3. 1 april 2019

  Extern bouwadvies: Schelle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schelle. 

  Meer informatie
 4. 1 april 2019

  Extern bouwadvies: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 5. 3 april 2019

  Co-creatie sessie Bouwen aan een circulaire Kempen

  Ben je een KMO actief in de bouwsector? Ben je getriggerd door veranderingsgericht bouwen, product-als-een-dienst, gebouwen als materialendepot, hergebruik van bouwmaterialen, ...? Maar weet je nog niet helemaal hoe je hier zelf mee aan de slag kan en waarde mee kan creëren? Of is het niet evident om de eerste, ruwe ideeën over circulair bouwen binnen jouw bedrijf om te zetten in een uitgewerkt model?

  Dan brengt het project Bouwen aan een circulaire Kempen raad! In april start het eerste co-creatie traject waarin KMO’s in de Kempense/Vlaamse bouwsector ondersteuning krijgen bij het realiseren van circulaire bedrijfsmodel innovatie.

  Wat mag je verwachten?

  • Sessie 1 (3 april 2019): Circulair bouwen -  wat kan het voor jou concreet betekenen? In deze eerste sessie doe je inspiratie op over succesvolle circulaire businessmodellen en identificeer je de eerste opportuniteiten voor jouw bedrijf. Een bouwheer (Antwerp Management School), een architect (A-tract) en een producent (nog te bevestigen) vertellen over hoe zij experimenteren met nieuwe circulaire modellen.
  • Sessie 2 (9 mei 2019): Circulair word je niet alleen. In de tweede sessie wordt het ecosysteem waarbinnen je opereert in kaart gebracht en identificeer je  de partners die nodig zijn om jouw circulair businessmodel uit te bouwen.
  • Sessie 3 (20 juni 2019): In de laatste sessie co-creëer je met partners jouw circulair businessmodel. Welke klantensegmenten wil je bereiken, wat is de waardepropositie, welke middelen heb je nodig, welke inkomstenstromen genereer je met dit nieuwe model, ...

  Ervaren coaches van Kamp C, Möbius en VITO staan klaar om je hierbij te helpen, tijdens de drie co-creatie sessies en tussendoor.

  Later op het jaar wordt er nog een bijkomend co-creatie traject ingepland. Volg onze communicatiekanalen en de nieuwsbrief voor de juiste data.

  Voor wie ?

  • Voor alle Vlaamse KMO’s actief in de bouwsector (bouwschil, inrichting, bouwtechnologie, ...
  • Je kan als bedrijf alleen deelnemen, of samen met partners die je al van tevoren hebt geïdentificeerd. 

  Praktisch

  • De drie sessies gaan telkens door in de voormiddag, incl. welkomstkoffie en netwerklunch.
  • De eerste sessie start met een inspiratie ontbijt waar ook andere KM0’s vrijblijvend kunnen aan deelnemen.
  • Locatie: Infocentrum Kamp C - Britselaan 20 te 2260 Westerlo.
  • Deelname is gratis*.
  • Om voldoende kwaliteit te kunnen garanderen is het aantal plaatsen voor de co-creatiesessies beperkt. Schrijf snel in op www.kampc.be!

  * voor ondernemingen die de drie laatste belastingjaren nog geen €200.000 de-minimissteun ontvangen hebben.

   

  Meer informatie
 6. 10 april 2019

  Extern bouwadvies: Wijnegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wijnegem. 

  Meer informatie
 7. 15 april 2019

  Extern bouwadvies: Borsbeek

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Borsbeek. 

  Meer informatie
 8. 23 april 2019

  Durfdagen: samen sterk voor energietransitie

  Samen energie opwekken en consumeren, als school, cohousinggroep, met jouw straat, jouw gemeente. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Of ben je simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden in energieonafhankelijkheid in België? Kom dan naar de droom-durf-doe dagen op Kamp C in Westerlo.

  Kamp C nodigt jullie uit om mee na te denken over een eigen energiesysteem, samen met tal van experts. We reiken jullie informatie en inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan. Dat kan dankzij een virtuele energiecentrale: een  ICT-systeem dat de opgewekte energie opslaat en verdeelt binnen jouw gemeenschap of organisatie.

  In maart organiseren we de Droomdagen. De Durfdagen op 23 april en 4 juni zijn hierop het vervolg waarbij we jullie nog verder ondersteunen en de nodige kennis en expertise aanreiken. Op 25 mei maken we een inspirerende uitstap, hiervoor kan je je inschrijven via deze link.

  Lees hier meer over het cVPP-project.

  Jouw gegevens worden enkel verwerkt en gebruikt in kader van het cVPP-project.

  Meer informatie
 9. 6 mei 2019

  Extern bouwadvies: Brasschaat

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brasschaat. 

  Meer informatie
 10. 6 mei 2019

  Extern bouwadvies: Rumst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Rumst. 

  Meer informatie
 11. 8 mei 2019

  Extern bouwadvies: Retie

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 8 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis in Retie.

  Meer informatie
 12. 8 mei 2019

  Extern bouwadvies: Wommelgem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 8 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wommelgem. 

  Meer informatie
 13. 15 mei 2019

  Extern bouwadvies: Balen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 15 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis in Balen. 

  Meer informatie
 14. 18 mei 2019

  Workshop Tadelakt

  Het toepassen van tadelakt kan een origineel idee zijn voor jouw badmeubels. Tadelakt is namelijk een zeer oude techniek die zijn oorsprong vindt in Noord-Afrikaanse badhuizen of koepeldaken. De unieke eigenschap van tadelakt is dat het uitermate hard wordt en waterafstotend is. Ideaal dus als stijlvolle muur- of meubelbekleding. Bovendien is deze pleister milieuvriendelijk.

  Meer informatie
 15. 20 mei 2019

  Extern bouwadvies: Edegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 20 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Edegem 

  Meer informatie
 16. 25 mei 2019

  Durfdag: uitstap

  Op 25 mei nodigen we alle deelnemers van de droom-durf-doereeks uit voor een inspirerende uitstap naar Gent. Hier zullen we verschillende projecten bezoeken. Meer informatie volgt.

  Meer informatie
 17. 3 juni 2019

  Extern bouwadvies: Essen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Essen. 

  Meer informatie
 18. 3 juni 2019

  Extern bouwadvies: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 19. 12 juni 2019

  Extern bouwadvies: Zandhoven

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 12 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zandhoven. 

  Meer informatie
 20. 15 juni 2019

  Workshop Lemen

  Mooi geplaatste leempleister geeft een rustgevende en warme uitstraling aan je woning. Het geeft je woning ook een decoratieve meerwaarde. Met leem kan je zowel strakke als een organische afwerking bekomen. Voor renovatieprojecten biedt de toepassing van leem vaak een oplossing.

  Meer informatie
Sluiten