Kom langs voor duurzaam (ver)bouwadvies op de Woonbeurs tussen 26/1 en 3/2

Agenda voor particulieren

 1. 4 februari 2019

  Extern bouwadvies: Hemiksem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 4 februari verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hemiksem. 

  Meer informatie
 2. 4 februari 2019

  Extern bouwadvies: Wuustwezel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 4 februari verwelkomt onze adviseur jou in het GC Blommaert van Wuustwezel. 

  Meer informatie
 3. 13 februari 2019

  Extern bouwadvies: Malle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 13 februari verwelkomt onze adviseur jou in het dienst ruimtelijke ordening, te Malle. 

  Meer informatie
 4. 18 februari 2019

  Extern bouwadvies: Aartselaar

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 18 februari verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Aartselaar. 

  Meer informatie
 5. 4 maart 2019

  Extern bouwadvies: Brecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 4 maart verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brecht. 

  Meer informatie
 6. 4 maart 2019

  Extern bouwadvies: Niel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 4 maart verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Niel. 

  Meer informatie
 7. 13 maart 2019

  Extern bouwadvies: Schilde

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 13 maart verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schilde. 

  Meer informatie
 8. 18 maart 2019

  Extern bouwadvies: Boechout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 18 maart verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Boechout. 

  Meer informatie
 9. 1 april 2019

  Extern bouwadvies: Schelle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schelle. 

  Meer informatie
 10. 1 april 2019

  Extern bouwadvies: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 11. 10 april 2019

  Extern bouwadvies: Wijnegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wijnegem. 

  Meer informatie
 12. 15 april 2019

  Extern bouwadvies: Borsbeek

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Borsbeek. 

  Meer informatie
 13. 6 mei 2019

  Extern bouwadvies: Brasschaat

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brasschaat. 

  Meer informatie
 14. 6 mei 2019

  Extern bouwadvies: Rumst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Rumst. 

  Meer informatie
 15. 8 mei 2019

  Extern bouwadvies: Wommelgem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 8 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wommelgem. 

  Meer informatie
 16. 20 mei 2019

  Extern bouwadvies: Edegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 20 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Edegem 

  Meer informatie
 17. 3 juni 2019

  Extern bouwadvies: Essen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Essen. 

  Meer informatie
 18. 3 juni 2019

  Extern bouwadvies: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 19. 12 juni 2019

  Extern bouwadvies: Zandhoven

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 12 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zandhoven. 

  Meer informatie
 20. 17 juni 2019

  Extern bouwadvies: Hove

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 17 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hove 

  Meer informatie
Sluiten