Agenda voor particulieren

 1. 23 maart 2019

  Extern bouwadvies op de (ver)bouwbeurs in Turnhout

  Is het dak van je (huur)woning nog niet geïsoleerd? 

  Heeft je (huur)woning nog enkele beglazing?

  Is de verwarming aan vernieuwing toe?

  Wil je beter isoleren of investeren in kwaliteitsvolle ventilatie?

  Heb je interesse in hernieuwbare energie of duurzame bouwtechnieken?

  Dan is de (ver)bouwbeurs iets voor jou.

  Meer informatie
 2. 30 maart 2019

  Droomdag: samen sterk voor energietransitie

  Je kan deelnemen aan de droomdagen op 12 of 30 maart. De inhoud van beide dagen is identiek.

  Hoe kunnen we samen energie opwekken, gebruiken en beheren ?
  Hoe zijn we voorbereid op een samenleving zonder fossiele brandstoffen?
  Hoe begin je bij de opstart van een burgerinitiatief aan je eigen energietransitie? Kom dan naar de droom-durf-doe dagen op Kamp C in Westerlo.

  Kamp C nodigt jullie uit om mee na te denken over een eigen energiesysteem, samen met tal van experts. We reiken jullie informatie en inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan. Dat kan dankzij een virtuele energiecentrale: een  ICT-systeem dat de opgewekte energie opslaat en verdeelt binnen jouw gemeenschap of organisatie.

  Noteer alvast ook durfavonden op 23 april en 4 juni in jullie agenda! Bovendien maken we op zaterdag 18 mei een daguitstap.

  Lees hier meer over het cVPP-project.

  Jouw gegevens worden enkel verwerkt en gebruikt in kader van het cVPP-project.

  Meer informatie
 3. 1 april 2019

  Extern bouwadvies: Schelle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schelle. 

  Meer informatie
 4. 1 april 2019

  Extern bouwadvies: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 5. 10 april 2019

  Extern bouwadvies: Wijnegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wijnegem. 

  Meer informatie
 6. 15 april 2019

  Extern bouwadvies: Borsbeek

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Borsbeek. 

  Meer informatie
 7. 6 mei 2019

  Extern bouwadvies: Brasschaat

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brasschaat. 

  Meer informatie
 8. 6 mei 2019

  Extern bouwadvies: Rumst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Rumst. 

  Meer informatie
 9. 8 mei 2019

  Extern bouwadvies: Retie

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 8 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis in Retie.

  Meer informatie
 10. 8 mei 2019

  Extern bouwadvies: Wommelgem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 8 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wommelgem. 

  Meer informatie
 11. 15 mei 2019

  Extern bouwadvies: Balen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 15 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis in Balen. 

  Meer informatie
 12. 20 mei 2019

  Extern bouwadvies: Edegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 20 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Edegem 

  Meer informatie
 13. 3 juni 2019

  Extern bouwadvies: Essen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Essen. 

  Meer informatie
 14. 3 juni 2019

  Extern bouwadvies: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 15. 12 juni 2019

  Extern bouwadvies: Zandhoven

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 12 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zandhoven. 

  Meer informatie
 16. 17 juni 2019

  Extern bouwadvies: Hove

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 17 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hove 

  Meer informatie
 17. 1 juli 2019

  Extern bouwadvies: Boom

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 juliverwelkomt onze adviseur jou in het ecohuis van Boom.

  Meer informatie
 18. 1 juli 2019

  Extern bouwadvies: Brasschaat

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brasschaat. 

  Meer informatie
 19. 10 juli 2019

  Extern bouwadvies: Ranst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Ranst. 

  Meer informatie
 20. 15 juli 2019

  Extern bouwadvies: Kontich

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kontich 

  Meer informatie
Sluiten