Agenda voor particulieren

 1. 29 februari 2020

  Energiecafé in polyvalente zaal te Voortkapel

  Om iedereen op weg te helpen om energie te besparen organiseren we een energiecafé. Dit gaat door op zaterdag 29 februari in de polyvalente zaal te Voortkapel. Starten doen we om 10:00 uur en het einde is voorzien omstreeks 16:00 uur.

  Verschillende energiemeesters van Kamp C zullen hier aanwezig zijn om jullie verder te helpen met jullie energiefacturen en vragen.

  Doel van de afspraak is:

  • Bekijken en analyseren van jullie energiefactuur (breng jullie laatste jaarafrekening mee).
  • Opzoeken welke energieleverancier voor jullie het goedkoopst is.
  • Antwoorden op specifieke vragen.
  • Eventuele afspraken maken voor alsnog een bezoek.

  Dit energiecafé gaat samen door met het repaircafé. Er is mogelijkheid om iets te drinken indien je eventjes moet wachten.

  Adres:

  Stijn Streuvelsstraat 9

  Voortkapel (Westerlo)

  Meer informatie
 2. 2 maart 2020

  Extern bouwadvies: Hemiksem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 maart verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hemiksem. 

  Meer informatie
 3. 2 maart 2020

  Extern bouwadvies: Kalmthout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 maart verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kalmthout. 

  Meer informatie
 4. 11 maart 2020

  Extern bouwadvies: Ranst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 11 maart verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Ranst. 

  Meer informatie
 5. 16 maart 2020

  Extern bouwadvies: Kontich

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 16 maart verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kontich.

  Meer informatie
 6. 6 april 2020

  Extern bouwadvies: Kapellen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 april verwelkomt onze adviseur jou in het AC, vergaderzaal Mastenbos van Kapellen. 

  Meer informatie
 7. 6 april 2020

  Extern bouwadvies: Niel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Niel. 

  Meer informatie
 8. 8 april 2020

  Extern bouwadvies: Zoersel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 8 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zoersel. 

  Meer informatie
 9. 20 april 2020

  Extern bouwadvies: Lint

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 20 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Lint. 

  Meer informatie
 10. 4 mei 2020

  Extern bouwadvies: Brasschaat

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 4 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brasschaat. 

  Meer informatie
 11. 4 mei 2020

  Extern bouwadvies: Schelle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 18 mei  verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schelle. 

  Meer informatie
 12. 13 mei 2020

  Extern bouwadvies: Malle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 13 mei verwelkomt onze adviseur jou in het dienst ruimtelijke ordening, te Malle. 

  Meer informatie
 13. 18 mei 2020

  Extern bouwadvies: Mortsel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 18 mei verwelkomt onze adviseur jou in de lokalen van de milieudienst, Neerhoevelaan 50 in Mortsel.

  Meer informatie
 14. 10 juni 2020

  Extern bouwadvies: Schilde

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schilde. 

  Meer informatie
 15. 15 juni 2020

  Extern bouwadvies: Aartselaar

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Aartselaar. 

  Meer informatie
 16. 6 juli 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Rumst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Rumst. 

  Meer informatie
 17. 6 juli 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wuustwezel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 juli verwelkomt onze adviseur jou in het GC Blommaert van Wuustwezel. 

  Meer informatie
 18. 3 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Brecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het Gemeenschapscentrum Jan Van Der Noot in Brecht. 

  Meer informatie
 19. 3 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 20. 12 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wijnegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 12 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wijnegem. 

  Meer informatie
Sluiten