Agenda voor particulieren

 1. 18 november 2019

  Extern bouwadvies: Boechout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 18 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Boechout. 

  Meer informatie
 2. 20 november 2019

  Extern bouwadvies: Mol

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 20 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Mol. 

  Meer informatie
 3. 2 december 2019

  Extern bouwadvies: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 4. 2 december 2019

  Extern bouwadvies: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 5. 4 december 2019

  Extern bouwadvies: Retie

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 4 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Retie. 

  Meer informatie
 6. 11 december 2019

  Extern bouwadvies: Wommelgem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 11 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wommelgem. 

  Meer informatie
 7. 16 december 2019

  Extern bouwadvies: Borsbeek

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 16 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Borsbeek. 

  Meer informatie
Sluiten