Op Kamp C worden de bijgestuurde maatregelen van de provincie Antwerpen nageleefd. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht in publieke gebouwen en buiten op het domein van Kamp C. Dit geldt ook in het Conferentiecentrum ‘De Basis’ en bij rondleidingen. De bouwadviezen gaan digitaal door. Contacteer ons via mail of telefonisch voor een bouwadvies op T 014/27 96 50 of info@kampc.be.

Agenda voor particulieren

 1. 7 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Boom

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 september verwelkomt onze adviseur jou in het ecohuis van Boom.

  Meer informatie
 2. 7 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 3. 9 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wommelgem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 9 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wommelgem. 

  Meer informatie
 4. 19 september 2020

  Workshop Lemen

  Deze workshop gaat door, afhankelijk van de evoluties van de coronamaatregelen. Er zijn maximum 10 inschrijvingen toegelaten.

  Mooi geplaatste leempleister geeft een rustgevende en warme uitstraling aan je woning. Het geeft je woning ook een decoratieve meerwaarde. Met leem kun je zowel strakke als een organische afwerking bekomen. Voor renovatieprojecten biedt de toepassing van leem vaak een oplossing.

  Leempleister kan verder ook overschilderd worden met leemverf of leemstructuurverf. Interesse om dit toe te passen in je eigen woning? Schrijf je dan in voor deze workshop. Een vakman met heel wat praktijkervaring leert je de techniek onder de knie te krijgen en beantwoordt jouw vragen over de toepassing die geschikt is voor jouw woning.

  De workshop kost 60 euro, inclusief broodjeslunch en start om 10 uur.

  De workshop gaat door in open lucht en alle maatregelen i.v.m. corona worden in acht genomen tijdens de workshop. Daarom vragen we je om: handen te ontsmetten, afstand te houden en een mondmasker mee te brengen.

  Meer informatie
 5. 21 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Borsbeek

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 21 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Borsbeek. 

  Meer informatie
 6. 5 oktober 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Essen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Essen. 

  Meer informatie
 7. 5 oktober 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Hemiksem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hemiksem. 

  Meer informatie
 8. 14 oktober 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Zandhoven

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 14 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zandhoven. 

  Meer informatie
 9. 19 oktober 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Edegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 19 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Edegem.

  Meer informatie
 10. 14 november 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Hoogstraten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op zaterdag 14 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hoogstraten. 

  Meer informatie
 11. 16 november 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Hove

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 16 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hove.

  Meer informatie
 12. 7 december 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Kalmthout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kalmthout. 

  Meer informatie
 13. 7 december 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Niel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Niel. 

  Meer informatie
 14. 9 december 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Ranst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 9 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Ranst. 

  Meer informatie
 15. 21 december 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Kontich

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 21 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kontich.

  Meer informatie
Sluiten