Vanaf 8/6 kun je een afspraak maken om op donderdag langs te komen op Kamp C voor een bouwadvies. Door de coronamaatregelen geven we echter de voorkeur aan digitale bouwadviezen. De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9. Bel of mail ons voor meer info. Verhuringen zijn weer mogelijk in het Conferentiecentrum de Basis. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Agenda voor particulieren

 1. 10 juni 2020

  Extern bouwadvies: Schilde - AANGEPASTE REGELING

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Schilde door de coronamaatregelen. Als je al een afspraak had, zullen wij je contacteren. Als je een bouwvraag hebt, een afspraak wilt voor een digitaal bouwadvies of een bouwadvies op Kamp C,  kun je mailen naar bouwadvies@kampc.be.

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schilde. 

  Meer informatie
 2. 15 juni 2020

  Extern bouwadvies: Aartselaar - AANGEPASTE REGELING

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Aartselaar door de coronamaatregelen. Als je al een afspraak had, zullen wij je contacteren. Als je een bouwvraag hebt, een afspraak wilt voor een digitaal bouwadvies of een bouwadvies op Kamp C,  kun je mailen naar bouwadvies@kampc.be.

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Aartselaar. 

  Meer informatie
 3. 6 juli 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Rumst - AANGEPASTE REGELING

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Rumst door de coronamaatregelen. Als je al een afspraak had, zullen wij je contacteren. Als je een bouwvraag hebt, een afspraak wilt voor een digitaal bouwadvies of een bouwadvies op Kamp C,  kun je mailen naar bouwadvies@kampc.be.

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Rumst. 

  Meer informatie
 4. 6 juli 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wuustwezel - AANGEPASTE REGELING

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Wuustwezel door de coronamaatregelen. Als je al een afspraak had, zullen wij je contacteren. Als je een bouwvraag hebt, een afspraak wilt voor een digitaal bouwadvies of een bouwadvies op Kamp C,  kun je mailen naar bouwadvies@kampc.be.

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 juli verwelkomt onze adviseur jou in het GC Blommaert van Wuustwezel. 

  Meer informatie
 5. 3 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Brecht - AANGEPASTE REGELING

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Brecht door de coronamaatregelen. Als je al een afspraak had, zullen wij je contacteren. Als je een bouwvraag hebt, een afspraak wilt voor een digitaal bouwadvies of een bouwadvies op Kamp C,  kun je mailen naar bouwadvies@kampc.be.

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het Gemeenschapscentrum Jan Van Der Noot in Brecht. 

  Meer informatie
 6. 3 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Zwijndrecht - AANGEPASTE REGELING

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Zwijndrecht door de coronamaatregelen. Als je al een afspraak had, zullen wij je contacteren. Als je een bouwvraag hebt, een afspraak wilt voor een digitaal bouwadvies of een bouwadvies op Kamp C,  kun je mailen naar bouwadvies@kampc.be.

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 7. 12 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wijnegem - AANGEPASTE REGELING

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Wijnegem door de coronamaatregelen. Als je al een afspraak had, zullen wij je contacteren. Als je een bouwvraag hebt, een afspraak wilt voor een digitaal bouwadvies of een bouwadvies op Kamp C,  kun je mailen naar bouwadvies@kampc.be.

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 12 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wijnegem. 

  Meer informatie
 8. 17 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Boechout - AANGEPASTE REGELING

  UPDATE! Dit bouwadvies zal niet plaatsvinden in Boechout door de coronamaatregelen. Als je al een afspraak had, zullen wij je contacteren. Als je een bouwvraag hebt, een afspraak wilt voor een digitaal bouwadvies of een bouwadvies op Kamp C,  kun je mailen naar bouwadvies@kampc.be.

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 17 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Boechout. 

  Meer informatie
 9. 7 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Boom

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 september verwelkomt onze adviseur jou in het ecohuis van Boom.

  Meer informatie
 10. 7 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 11. 9 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wommelgem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 9 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wommelgem. 

  Meer informatie
 12. 21 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Borsbeek

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 21 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Borsbeek. 

  Meer informatie
 13. 5 oktober 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Essen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Essen. 

  Meer informatie
 14. 5 oktober 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Hemiksem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hemiksem. 

  Meer informatie
 15. 14 oktober 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Zandhoven

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 14 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zandhoven. 

  Meer informatie
 16. 19 oktober 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Edegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 19 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Edegem.

  Meer informatie
 17. 16 november 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Hove

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 16 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hove.

  Meer informatie
 18. 7 december 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Kalmthout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kalmthout. 

  Meer informatie
 19. 7 december 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Niel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Niel. 

  Meer informatie
 20. 9 december 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Ranst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 9 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Ranst. 

  Meer informatie
Sluiten