Door COVID-19 zijn volgende maatregelen tot nader order van kracht. De publiekswerking van Kamp C gaat niet door: infoloket, bouwadviezen op Kamp C, externe bouwadviezen in de gemeenten, rondleidingen (Expo C) en workshops georganiseerd door Kamp C worden afgelast. Als je al een afspraak had voor een bouwadvies, zullen wij je contacteren. De administratie van het Conferentiecentrum De Basis blijft bereikbaar, echter worden verhuringen geannuleerd t.e.m. 19/04. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Agenda voor particulieren

 1. 6 april 2020

  Extern bouwadvies: Kapellen - AANGEPASTE REGELING

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 april verwelkomt onze adviseur jou in het AC, vergaderzaal Mastenbos van Kapellen. 

  Meer informatie
 2. 6 april 2020

  Extern bouwadvies: Niel - AANGEPASTE REGELING

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Niel. 

  Meer informatie
 3. 8 april 2020

  Extern bouwadvies: Zoersel - GEANNULEERD

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 8 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zoersel. 

  Meer informatie
 4. 20 april 2020

  Extern bouwadvies: Lint

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 20 april verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Lint. 

  Meer informatie
 5. 4 mei 2020

  Extern bouwadvies: Brasschaat

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 4 mei verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brasschaat. 

  Meer informatie
 6. 4 mei 2020

  Extern bouwadvies: Schelle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 18 mei  verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schelle. 

  Meer informatie
 7. 13 mei 2020

  Extern bouwadvies: Malle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 13 mei verwelkomt onze adviseur jou in het dienst ruimtelijke ordening, te Malle. 

  Meer informatie
 8. 18 mei 2020

  Extern bouwadvies: Mortsel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 18 mei verwelkomt onze adviseur jou in de lokalen van de milieudienst, Neerhoevelaan 50 in Mortsel.

  Meer informatie
 9. 10 juni 2020

  Extern bouwadvies: Schilde

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schilde. 

  Meer informatie
 10. 15 juni 2020

  Extern bouwadvies: Aartselaar

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Aartselaar. 

  Meer informatie
 11. 6 juli 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Rumst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Rumst. 

  Meer informatie
 12. 6 juli 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wuustwezel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 6 juli verwelkomt onze adviseur jou in het GC Blommaert van Wuustwezel. 

  Meer informatie
 13. 3 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Brecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het Gemeenschapscentrum Jan Van Der Noot in Brecht. 

  Meer informatie
 14. 3 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 15. 12 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wijnegem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 12 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wijnegem. 

  Meer informatie
 16. 17 augustus 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Boechout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 17 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Boechout. 

  Meer informatie
 17. 7 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Boom

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 september verwelkomt onze adviseur jou in het ecohuis van Boom.

  Meer informatie
 18. 7 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 19. 9 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Wommelgem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 9 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Wommelgem. 

  Meer informatie
 20. 21 september 2020

  Bouwadvies in jouw gemeente: Borsbeek

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 21 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Borsbeek. 

  Meer informatie
Sluiten