Agenda voor particulieren

 1. 24 november 2018

  Extern bouwadvies: Hoogstraten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op zaterdag 24 november verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hoogstraten. 

  Meer informatie
 2. 3 december 2018

  Extern bouwadvies: Schoten

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schoten. 

  Meer informatie
 3. 3 december 2018

  Extern bouwadvies: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 4. 7 december 2018

  Winterse ontdekking @ Kamp C

  Op vrijdag 7 december nodigt Kamp C, het provinciaal centrum voor duurzaam bouwen en innovatie, je uit voor een winterse ontdekking op Kamp C!

  Buurtbewoners, lokale handelaars en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een voorstelling van Kamp C, de toekomstvisie, een toelichting van lopende projecten en een leuke tentoonstelling rond duurzaam bouwen. Ontdek ook wat er te gebeuren staat tijdens een winterse rondleiding op het domein en verwarm je aan de winterbar met een lekker drankje en hapje! Kinderen kunnen zich uitleven met krijttekeningen en kindergrime! Een winterse avond vol plezier op Kamp C. Wees erbij!

  Meer informatie
 5. 17 december 2018

  Extern bouwadvies: Boechout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 17 december verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Boechout. 

  Meer informatie
Sluiten