Agenda voor particulieren

 1. 3 juni 2019

  Extern bouwadvies: Essen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Essen. 

  Meer informatie
 2. 3 juni 2019

  Extern bouwadvies: Zwijndrecht

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 3 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zwijndrecht. 

  Meer informatie
 3. 12 juni 2019

  Extern bouwadvies: Zandhoven

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 12 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zandhoven. 

  Meer informatie
 4. 17 juni 2019

  Extern bouwadvies: Hove

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 17 juni verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hove.

  Meer informatie
 5. 1 juli 2019

  Extern bouwadvies: Boom

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 juliverwelkomt onze adviseur jou in het ecohuis van Boom.

  Meer informatie
 6. 1 juli 2019

  Extern bouwadvies: Brasschaat

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 1 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Brasschaat. 

  Meer informatie
 7. 10 juli 2019

  Extern bouwadvies: Ranst

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 10 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Ranst. 

  Meer informatie
 8. 15 juli 2019

  Extern bouwadvies: Kontich

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 15 juli verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kontich.

  Meer informatie
 9. 5 augustus 2019

  Extern bouwadvies: Hemiksem

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Hemiksem. 

  Meer informatie
 10. 5 augustus 2019

  Extern bouwadvies: Kalmthout

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 5 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Kalmthout. 

  Meer informatie
 11. 14 augustus 2019

  Extern bouwadvies: Zoersel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 14 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Zoersel. 

  Meer informatie
 12. 19 augustus 2019

  Extern bouwadvies: Lint

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 19 augustus verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Lint. 

  Meer informatie
 13. 2 september 2019

  Extern bouwadvies: Kapellen

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 september verwelkomt onze adviseur jou in het AC, vergaderzaal Mastenbos van Kapellen. 

  Meer informatie
 14. 2 september 2019

  Extern bouwadvies: Niel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 2 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Niel. 

  Meer informatie
 15. 11 september 2019

  Extern bouwadvies: Malle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 11 september verwelkomt onze adviseur jou in het dienst ruimtelijke ordening, te Malle. 

  Meer informatie
 16. 16 september 2019

  Extern bouwadvies: Mortsel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 16 september verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Mortsel. 

  Meer informatie
 17. 7 oktober 2019

  Extern bouwadvies: Schelle

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schelle. 

  Meer informatie
 18. 7 oktober 2019

  Extern bouwadvies: Wuustwezel

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op maandag 7 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het GC Blommaert van Wuustwezel. 

  Meer informatie
 19. 9 oktober 2019

  Extern bouwadvies: Schilde

  Bouw of verbouwplannen? Vraag gratis en onafhankelijk advies bij jou in de buurt. Op woensdag 9 oktober verwelkomt onze adviseur jou in het gemeentehuis van Schilde. 

  Meer informatie
 20. 20 oktober 2019

  Infosessie Interieurtips

  Tof, die interieurprogramma’s en prachtig, die interieurtijdschriften! Maar hoe begin ik er zelf aan?  

  Meer informatie
Sluiten