Huur een kantoor

Huur een kantoor bij Kamp C

Kamp C is de plek waar ook jouw ideeën kunnen bloeien en waar samenwerkingen kunnen groeien. Door te werken als innovatielab voor start-ups, scale-ups en duurzame bedrijven ontwikkelen we  oplossingen voor de bouwsector en laten we de duurzame industrie samen versneld groeien.

Kantoorverhuur is een belangrijke pijler om onze rol als innovatielab waar te maken. Een kantoor op Kamp C biedt namelijk meer dan een kantoor met vier muren. Letterlijk, want een plekje in het circulaire kantoorgebouw ’t Centrum biedt je de mogelijkheid om efficiënt in of uit te breiden dankzij de verplaatsbare muren. Maar ook figuurlijk: een kantoor op Kamp C opent de deuren naar middelen en faciliteiten die essentieel zijn voor jouw groei. Vergaderruimtes om te brainstormen, plekken om te experimenteren en faciliteiten om je innovaties tot leven te brengen staan ter beschikking. Daarnaast zijn gedeelde diensten, zoals IT-ondersteuning en administratieve hulp beschikbaar.

Een eigen kantoor op Kamp C is een bron van inspiratie en een plek van vertrouwen voor werknemers, klanten en investeerders. Het biedt ruimte om te werken en een gemeenschap om samen te groeien. Jouw innovatie is de toekomst van de bouw, maak een vliegende start bij Kamp C.

Een kantoor in De Basis

Het bedrijven- en conferentiecentrum De Basis bestaat uit drie vleugels en beschikt over een gelijkvloers en twee verdiepingen. Het meest opvallende kenmerk aan dit gebouw is een grote schuine zijgevel opgebouwd uit zonnepanelen. Het gebouw leent zich perfect voor toegankelijke kantoorruimtes. Daarnaast kan je in De Basis vergaderingen, seminaries, incentives en productpresentaties organiseren in een duurzaam kader. Er zijn verschillende grote en kleine conferentiezalen beschikbaar, op maat van jouw behoeften.

Verhuur met diensten €324 per m2/jaar
Flexformule €2.880 per persoon/jaar
  • Bij de verhuur met diensten bieden we je een kantoor zonder meubels, maar inclusief internet, een onthaal, postbedeling, energie, parking, onderhoud en een kortingstarief voor zaalverhuur.
  • Bij de flexformule bieden we een flexibele kantoorruimte per persoon aan. Dit wil zeggen dat je plaats kan nemen aan een beschikbaar bureau en daar kan werken. Daarbij kan je organisatie zich vestigen op Kamp C en hier post ontvangen. Alle kosten zijn inclusief.

20190424_KampC_Portretten_Kantoren_Online-01190.jpg 20190424_KampC_Portretten_Kantoren_Online-01138.jpg
cafetaria de Basis keukentje de basis

Een kantoor in 't Centrum

’t Centrum is het meest circulaire kantoorgebouw van de Benelux. Dit innovatief gebouw is de katalysator voor circulair bouwen in Vlaanderen en daarbuiten. Het gebouw heeft heel wat voordelen in petto voor de gebruikers. Het is duurzaam en energieneutraal, met veel licht en omgeven door groen. Het bevat een modulaire kantoorinrichting en transformeerbare werkplekken. Aanpassingen kunnen makkelijk gebeuren, zonder dat hiervoor veel extra energie of nieuwe materialen nodig zijn. ’t Centrum is volledig demonteerbaar. Zowel het ontwerp als de materialen en verbindingen zijn hierop voorzien.

Met ’t Centrum bieden we een heel brede kijk op circulair bouwen en hopen we anderen te inspireren om zelf de circulaire omslag te maken. Misschien inspireren we jou wel? Bekijk de huurformules en ontdek wat een plekje in ’t Centrum voor jou kan doen.

All in-formule €480 per m2/jaar
Flexformule €3.360 per persoon per jaar
  • Bij de all-in formule bieden we je een instapklaar kantoor aan een vaste maandelijkse huur. Inbegrepen in de prijs is meubilair, internet, een onthaal, postbedeling, energie, parking en een kortingstarief voor zaalverhuur.
  • Bij de flexformule bieden we een flexibele kantoorruimte per persoon aan. Dit wil zeggen dat je plaats kan nemen aan een beschikbaar bureau en daar kan werken. Daarbij kan je organisatie zich vestigen op Kamp C en hier post ontvangen. Alle kosten zijn inclusief.

Huur een zaal in de Basis.

Deze actie draagt bij aan de provinciale klimaatdoelstellingen van de provincie Antwerpen gebundeld in Plan Vandaag www.planvandaag.be.

#debasiskampc

Geen tweets beschikbaar
Sluiten