Huur een zaal

De zalen

Huur een zaal in De Basis.

Eén van onze beschikbare zalen reserveren gebeurt via bovenstaande boekingstool. In de boekingstool maak je een account aan en krijg je meteen zicht op de prijzen en beschikbaarheid van de zalen op jouw voorkeursdatum.

In het conferentiecentrum kunnen bedrijven vergaderingen, seminaries, incentives en productpresentaties organiseren in een duurzaam kader. Wifi, Elektriciteitvoorziening en een beamer zijn steeds inbegrepen in de prijs. We beschikken over volgende zalen:

Naam zaal

Opstelling

Capaciteit

Auditorium Gaudi

Alle opstellingen

100

Henri Van de Velde

Ronde tafel

16

Le Corbusier

Ronde tafel

U-vorm

24

18

Victor Horta

Alle opstellingen

18 - 24

Michel Polak

Alle opstellingen

18 - 24

Floris Devriendt

Alle opstellingen

16- 20

zaal de Basis zaalopstelling de Basis
cafetaria de Basis atrium de Basis

Het domein is vlot bereikbaar met de wagen en er is een ruime parkeergelegenheid op het domein. Daarnaast is er ook een laadeiland voor elektrische voertuigen.

Catering

Enthousiasme en flexibiliteit van onze medewerkers is een meerwaarde van Kamp C. We trachten verschillende caterings- en receptiemogelijkheden met jou te bekijken en de beste formule aan te bieden. Het domein biedt zoveel mogelijkheden dat ook een incentive met een buitenhuisactiviteit kan worden aangeboden. 

Lees hier de algemene voorwaarden.

Deze actie draagt bij aan de provinciale klimaatdoelstellingen van de provincie Antwerpen gebundeld in Plan Vandaag www.planvandaag.be.

#debasiskampc

Geen tweets beschikbaar
Sluiten