Door COVID-19 zijn volgende maatregelen tot nader order van kracht. We zijn momenteel aan het werk om onze dienstverlening terug op te starten. Tot op heden gaan de bouwadviezen niet fysiek door maar wel digitaal. Als je al een afspraak had voor een bouwadvies, zullen wij je contacteren. We blijven je bouwvragen beantwoorden via mail bouwadvies@kampc.be. De administratie van het Conferentiecentrum De Basis blijft bereikbaar. We treffen momenteel alle voorbereidingen om verhuringen weer mogelijk te maken en houden je op de hoogte via de website. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Over Workshop circulair aanbesteden

Workshop circulair aanbesteden

Hoe beter aan circulaire economie bijdragen dan zelf actie te ondernemen? Als overheid zijn we het aan onszelf verplicht om het goede voorbeeld te geven, zo ook bij de aankoop van diensten en producten. Alleen zijn we gebonden aan de wetgeving rond openbare aanbestedingen. Hierdoor lijken circulaire processen en producten moeilijker aan bod te komen, maar niets is minder waar!

Kom samen met internationale koplopers leren over hoe circulair aanbesteden mogelijk is. We gaan actief met jullie aan de slag om samen te leren hoe we vandaag (circulair) aanbesteden en geven enkele leerlessen mee. We doen dit o.a. aan de hand van onze eigen case: de circulaire aanbesteding van 't Centrum.

Let op: deze workshop is in het Engels aangezien dit event kadert in het Interreg project Procirc.

Doelgroep: iedereen die als opdrachtgever in aanraking komt met aanbesteden en de wetgeving op overheidsopdrachten.

Programma van Workshop circulair aanbesteden

Op woensdag 20 november:
13:45 - 14:00 Ontvangst
14:00 - 14:15 Introductie
14:15 - 16:15 Actieve Q&A en leerlessen delen
16:15 - 16:30 Wrap-up
16:30 - 17:30 Netwerken

Lees meer over het programma

Aanmelden

Sorry, de inschrijvingsperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten