Over Infomoment: inzichten en kennis om STEM-vaardigheden op een boeiende en praktische manier over te brengen in jouw klas

Infomoment: inzichten en kennis om STEM-vaardigheden op een boeiende en praktische manier over te brengen in jouw klas

Ben je op zoek naar een interactieve manier om STEM-onderwijs tot leven te brengen in jouw klaslokaal? Maak dan zeker kennis met de Hylas Bouwkit, een baanbrekende educatieve ervaring ontwikkeld voor Kamp C.

We laten je als leerkracht graag kennismaken met de bouwkit tijdens ons infomoment (een voor- of namiddag) op 19 maart, inschrijven kan via deze link

Wat is de Hylas Bouwkit?

De Hylas Bouwkit is een revolutionaire leermethode waarbij leerlingen een échte doe-ervaring krijgen in het circulair en modulair bouwen. Het stelt leerlingen in staat om actief deel te nemen aan het bouwproces, waardoor ze essentiële vaardigheden ontwikkelen zoals probleemoplossing, teamwork en creatief denken. 

Tijdens ons infomoment krijg je als leerkracht de kans om:

  • de Hylas Bouwkit zelf te ontdekken en de kracht van deze innovatieve leermethode te ervaren;
  • meer inzicht te krijgen in de pedagogische aanpak;
  • praktische voorbeelden te zien van hoe de Hylas Bouwkit naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande leerplannen.

Hoe kan je zelf de bouwkit komen ervaren?

  • Schrijf je snel in via deze link voor ons infomoment.
  • Je kiest zelf of je liever de voormiddag- of de namiddagsessie volgt. De voormiddagsessie is van 9.30 tot 12 uur, de namiddagsessie is van 13 tot 15.30 uur.
  • Het is helemaal gratis voor alle secundaire scholen uit de provincie Antwerpen.
  • Je gaat helemaal geïnspireerd naar huis met massa's info én je hebt de mogelijkheid om een moment te prikken om met jouw klas langs te komen.

Ontdek de STEM-onderwijsinnovaties met Kamp C!

Met jarenlange ervaring in innovatie in duurzaam en circulair bouwen, streven we ernaar om niet alleen een bron van inspiratie te zijn, maar ook een betrouwbare gids naar verrijkend en innovatief onderwijs. 

Wij delen jouw passie voor onderwijsinnovatie en zijn toegewijd aan het bieden van praktische, haalbare oplossingen voor de uitdagingen waar je als leerkracht voor staat. 

We begrijpen dat elke leerkracht uniek is. Daarom bieden we individuele ondersteuning die is afgestemd op jouw behoeften en doelen. 

Door deel te nemen aan onze studiedag krijg je directe toegang tot de expertise van onze educatieve professionals, die klaar staan om hun kennis met jou te delen. 

Kamp C is er om jou te ondersteunen, te inspireren en te begeleiden op de weg naar succesvol STEM-onderwijs. Schrijf je in voor onze studiedag en vertrouw op de expertise van Kamp C voor een verrijkende leerervaring.

Klaar om zelf aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in en ontdek alles over de toekomst van de bouw voor jou en je studenten.

Programma van Infomoment: inzichten en kennis om STEM-vaardigheden op een boeiende en praktische manier over te brengen in jouw klas

Op dinsdag 19 maart:
9:30 - 12:00 Voormiddagsessie
13:00 - 15:30 Namiddagsessie

Lees meer over het programma

Sluiten