Over New European Bauhaus Festival

New European Bauhaus Festival

Van 9 tot 13 april brengt het New European Bauhaus Festival verschillende mensen samen om te debateren en onze toekomst vorm te geven. Een toekomst die duurzaam, inclusief en mooi is. Dit jaar snijdt het festival onderwerpen aan zoals onderdak en leefomstandigheden, land en water, mode en menselijk welzijn in het licht van een veranderende omgeving. Deze inclusieve en mensgerichte aanpak is erop gericht om individuen te inspireren en te engageren om duurzame keuzes te omarmen en een diepe connectie te creëren met de New European Bauhaus-beweging. 

De hoofdactiviteiten van het festival vinden plaats in het bruisende Brussel, met indrukwekkende sattelietevenementen over heel de Europese Unie en verder. 

Tijdens het evenement switch je makkelijk tussen het FORUM (vol interessante sprekers en paneldiscussies), het FEST (vol artiesten die je absoluut niet mag missen) en de FAIR, waar ook het project Eyes Hearts Hands Urban Revolution een standje heeft om je alles te vertellen over hun grootse plannen.

Het evenement is open en gratis voor iedereen. Alle informatie vind je terug via deze link.

Sluiten