Coronadienstverlening: De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Wij staan klaar voor jouw bouwvragen via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Het Infocentrum is gesloten tot 01/05/2021 maar we blijven telefonisch en via mail bereikbaar. Het conferentiecentrum de Basis is terug open. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn jammer genoeg niet mogelijk.

Energiemeester

Welkom energiemeester, deze pagina's zijn er om jou te helpen bij het begeleiden van gezinnen die energie willen besparen.

Energiemeesters kon tot stand komen met de steun van de projecten Shine en Rhedcoop

Logo Shine.jpgLogo RHEDCOOPinterreg_Vlaanderen-Nederland_NL_Fund_RGB.jpg

Met dank aan de provincie Antwerpen

Provincie Antwerpen.jpg

Documenten en materialen

Op deze pagina's vind je alles wat je nodig hebt als energiemeester. Documenten, opleidingen, bestellen materialen,...  Hieronder kun je alvast inschrijven op de nieuwsbrief voor energiemeesters.

Speciaal voor jou is er ook een google drive met documenten.

Aan de slag met energieID

energieID.JPG

Kamp C is ook te vinden op het EnergieID-platform.
Je hebt de keuze uit verschillende groepen:

Ben je al actief op EnergieID? Met één druk op "deelnemen" is het in orde. Ben je nog niet actief, dan maak je eerst een account aan.

Neem deel aan de groep "energiemeesters"

Hieronder kun je inschrijven op de nieuwsbrief voor energiemeesters.

Zie je geen formulier verschijnen? Open deze pagina dan in een andere browser (internet explorer of firefox)

Energietips

 1. Lees meer over "Vinkenhof Berlaar gerenoveerd in co-creatie met bewoners"

  7 april 2021 om 15:47

  Vinkenhof Berlaar gerenoveerd in co-creatie met bewoners

  Sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen renoveerde op innovatieve wijze de gevel van een halfopen bebouwing in Vinkenhof in Berlaar. Om de aanpak van de renovatie te bepalen werd een beroep gedaan op de gebruikservaring van de huurders uit de wijk zelf. De renovatie paste in het project EnergieNeutraal Levensloopbestedig Bouwen (ENLEB) en werd gerealiseerd met steun van Europa, Vlaanderen en de provincie Antwerpen. Kamp C is hoofdpartner van dat project en begeleidde samen met Zonnige Kempen het co-creatietraject met de bewoners.

 2. Lees meer over "Renovatiewerken Huis Van Bockstal afgerond"

  6 april 2021 om 16:20

  Renovatiewerken Huis Van Bockstal afgerond

  De verbouwing van het bekende Huis Van Bockstal op de Markt in Vorselaar is klaar. Samen met Kamp C heeft sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen de voormalige dokterswoning gerenoveerd tot zes zeer energiezuinige huurappartementen. De bewoners testen diverse duurzame technieken voor verwarming en sanitair uit. Het project werd gerealiseerd met steun van Europa, de Vlaamse overheid en de provincie Antwerpen.

 3. Lees meer over "Neem deel aan webinars over renovatie"

  25 maart 2021 om 11:26

  Neem deel aan webinars over renovatie

  Ben jij benieuwd hoe Zonnige Kempen de oude dokterswoning in Vorselaar, Het Huis Van Bockstal, omtoverde tot energiezuinige appartementen? Of wil je weten welke innovatieve technieken en co-creatietraject werden toegepast? Wil je binnenkort gebruik maken van de handige online tool om je woning te verduurzamen? Of ben je geïnteresseerd in de inzichten van het Europese project EnergieNeutraal Levensloopbestendig Bouwen (ENLEB)? Neem dan zeker deel aan de webinars op 20 en 22 april.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Energiemeesters

Privacy Policy
Sluiten