Update: premies netbeheerder 2019, zo goed als gekend…

23 november 2018 door Diana Grasso

energiepremie.jpg

De energiepremies van de netbeheerder zullen vanaf 2019 lichtjes wijzigen. Deze wijzigingen moeten wel nog officieel goedgekeurd worden. Maar Vlaanderen geeft toch al een (vooruit)zicht op waar je je aan mag verwachten op vlak van financiële steun, als je vanaf volgend jaar start met een energiezuinige renovatie- en/of nieuwbouw van een woning.

Onderstaande tabel geeft een beknopt overzicht van de individuele energiepremies voor bestaande woningen voor facturen vanaf 2019. De tabel houdt rekening met een eerste principiële beslissing van de Vlaamse Regering om de premies licht te wijzigen. Deze beslissing moet zeer binnenkort wel nog definitief worden bevestigd.

pdf bestandpremieoverzicht2019.pdf (38 kB)

Nog meer uitleg bij de nieuwe premies kan je hier terugvinden: www.energiesparen.be/premies-via-uw-netbeheerder-in-2019

Labels:

Sluiten