De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, gaan digitaal door. De derde zaterdag van de maand kun je terecht op Kamp C voor een fysiek bouwadvies tussen 9u en 17u. Maak steeds een afspraak via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Expo C krijgt een update en is momenteel gesloten.

Vacature: operationeel manager

3 september 2021 door Diana Grasso

vacature operationeel manager.jpg

Ben jij de operationele manager mét people skills die KAMP C zoekt?

Voor Kamp C in Westerlo zijn we op zoek naar een operationele manager die als rechterhand van de directeur de operationele leiding voor zijn rekening neemt. Iemand die de dagelijkse werking, de korte termijn planning en de afstemming tussen de teams ondersteunt. Concreet vertaal je de verschillende besluiten en keuzes naar dagelijkse planning en bewaak je de opvolging en uitvoering van deze beslissingen. Zowel binnen je eigen team (algemene en ondersteunende diensten) als met de collega projectverantwoordelijken zorg je voor een goede afstemming, werkverdeling en vang je concreet/praktische vragen rond projecten op. In je samenwerking met anderen heb je je ogen niet enkel op de taak gericht maar ook op de mensen.

Maar genoeg over ons.

Over jezelf zeg je dat je

Een geboren organisator en problemsolver bent en geen moeilijke beslissing uit de weg gaat. Je houdt steeds een perfecte focus op lopende projecten en weet wat er door wie moet gebeuren. Stiekem hou je van procedures en afspraken omdat deze duidelijkheid en rust geven. Niet voor jezelf maar voor het team. Jij gelooft in het potentieel van je  collega’s om mee de touwtjes in handen te nemen.

Je ex-collega’s zeggen dat je

Een enorm gemis bent. Vooral je werkplanning en je realiteitszin gaan ze nooit echt kunnen vervangen. Je sterk bent in communicatie je helpt anderen verder met goede raad, het broodnodige babbeltje om er weer tegen aan te gaan of nét die kritische noot die zorgt voor een geslaagd project. Dit samen met je initiatiefrijk en proactiefkarakter maakte van jou de beste collega die ze zich konden wensen.

Je vrienden zeggen dat je

Een enorme doorzetter bent die steeds opzoek gaat naar dé oplossing. ‘Probleem’ staat niet in je woordenboek. Je bent al van kleins af aan een echte teamplayer die samen met anderen doelen wilt bereiken (of scoren J). Je laat niemand achter en betrekt iedereen bij het doel. Jij geeft liever de nodige duw in de goede richting zodat je medewerkers zelfstandig vooruit kunnen

Dit zeggen onze werknemers over ons

Wie bij de KAMP C werkt, komt terecht in een inspirerende en toekomstgerichte omgeving. Je werkplek is een groene site van 10 ha groot en omgeven door natuur. Met meer dan 1000 bouwadviezen aan potentiële (ver)bouwers en zo’n 12.000 bezoekers per jaar, is KAMP C hét centrum voor innovatie en duurzaamheid in de bebouwde omgeving. Op de site bevinden zich daarnaast een expositie over duurzaam bouwen en wonen, diverse modelwoningen en het bedrijven- en conferentiecentrum ‘De Basis’.

Dit vragen wij nog van jou

 • minstens een master denkniveau en 4 jaar relevante beroepservaring (indien je voldoende ervaring hebt maar geen masterdiploma in je bezit, nodigen we je uit voor een capaciteitsproef. Als je hiervoor slaagt, kan je verder solliciteren) of je voldoet aan de voorwaarden interne mobiliteit en/of bevordering.
 • een gezonde portie lef en gezond verstand om samen met de directeur en collega’s de uitdagende projecten van KAMP C in goede banen te leiden
 • ervaring in de bouwsector is mooi meegenomen maar geen must

Als operationeel manager beschik je over de onderstaande gedragscompetenties:

 • Klantgerichtheid: je onderzoekt actief de noden van klanten en onderneemt acties om de dienstverlening naar klanten te optimaliseren.
 • Resultaatsgerichtheid: je werkt resultaatsgericht en draagt dit uit naar de eigen omgeving.
 • Overtuigingskracht: je hanteert aangepaste beïnvloedingsstrategieën.
 • 360° inlevingsvermogen: je reageert (via houding en handelen) adequaat op door anderen geuite gedachten, gevoelens, behoeften, verwachtingen.
 • Visie: je betrekt bredere (maatschappelijke, technische, …) factoren bij jouw aanpak.
 • Initiatief: je neemt initiatieven die aantonen dat je anticipeert op gebeurtenissen (proactief).
 • Flexibel gedrag: je past jouw gedrag doelgericht aan om de gestelde doelstellingen beter (sneller, efficiënter,…) te kunnen bereiken.
 • Plannen en organiseren: je plant en organiseert taken, opdrachten, oplossingen, projecten op lange termijn die concrete repercussies hebben voor anderen en die

onderhevig zijn aan onvoorziene omstandigheden.

 • Richting geven: je geeft richting zowel via processen en structuren als via het bepalen en uitdragen van een visie.
 • Ontwikkelen van anderen: je coacht met het oog op het ontwikkelen van de gewenste gedragsvaardigheden en fungeert als coach/mentor.


Hiernaast beschik je over de volgende kenniscompetenties:

 • ervaring met project –en people management
 • je hebt kennis van of wil je verdiepen in de wereld van duurzaam bouwen
 • ervaring in de bouwsector is mooi meegenomen maar zeker geen must
 • grondige kennis van Word, Excel en PowerPoint

Werk je reeds bij de provincie Antwerpen? Bekijk dan of je voldoet aan de voorwaarden bevordering of interne mobiliteit. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met de consulent werving en selectie

Wil je als operationele manager aan de slag, dan doorloop je eerst de volgende selectiestappen:

 • CV-screening, waar op basis van motivatiebrief, relevante leidinggevende ervaring, ervaring in het werken met projecten en budgetten, eventuele kennis van de bouwsector/innovatiesector, maximaal 10 kandidaten naar het volgende selectieonderdeel doorgaan.
 • Thuisopdracht
 • Competentiegericht interview: 13 oktober in Kamp C
 • Assessment (adviserend)
 • Eindselectie

Houd deze data alvast vrij in je agenda.

Meer informatie over deze onderdelen kan je hier lezen.

Praktisch

 • We bieden je een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aan.
 • Je start in salarisschaal A4a: het bruto maandsalaris ligt tussen € 3.815,69 - € 5.578,45, aangevuld met extralegale voordelen. Bekijk onze loonsimulator om een gedetailleerde inschatting te maken van je bruto- en netto maandsalaris.
 • Je zal werken in Kamp C (Britselaan 20, 2260 Westerlo).
 • Voor meer info over de inhoud van de functie kan je terecht bij Chris Baert (directeur a.i. , email: Chris.baert@kampc.be).
 • Solliciteer ten laatste op 19 september via de solliciteer knop. Overtuig ons met een krachtige motivatiebrief en CV waarom deze job jou op het lijf geschreven is!

SOLLICITEER

 

 

 

 

Labels:

 • Verwarm anders en betaal minder: extra steunmaatregelen voor Vlamingen met een exclusieve nachtmeter voor elektriciteit

  Wie nog gebruikmaakt van het uitsluitend nachttarief om zijn woning of sanitair water te verwarmen, kan naast verhoogde energiepremies voortaan ook tot 15.000 euro renteloos lenen via het Energiehuis om de woning energiezuiniger te maken. Met deze extra steunmaatregelen wilt Minister Demir de betrokken gezinnen aanzetten om hun woning en sanitair water anders te verwarmen en tegelijk de woning extra te isoleren en zo de verhoogde kosten als gevolg van de gefaseerde uitdoving van het uitsluitend nachttarief door de VREG te helpen verlagen. Hiermee anticipeert Minister Demir op het veranderende energielandschap in Vlaanderen.

  Lees meer
 • Meet jouw energieverbruik aan de hand van energierapporten

  De provincie Antwerpen brengt sinds dit jaar het energieverbruik van alle gebouwen in kaart aan de hand van energierapporten. Wim Vanacker, energie- en kwaliteitsverantwoordelijke bij het departement logistiek, legt uit hoe ze het aanpakken. Hans Vannuffelen, projectverantwoordelijke bij Kamp C, geeft tips hoe je dit als bedrijf, lokaal bestuur of particulier in de praktijk kunt omzetten in jouw organisatie of bij jouw thuis.

  Lees meer
 • Kamp C en Samenlevingsopbouw starten in Turnhout met een nieuw energiek project

  Kamp C en Samenlevingsopbouw gaan in Turnhout starten met een nieuw energiek project. Woon je in Turnhout en wil jij ook gezond en warm wonen voor minder geld? Meld je aan. We komen op bezoek bij je thuis, en we maken samen met jou een plan op om minder energie te verbruiken. We helpen je ook hierbij met tips en materiaal. Dat is allemaal gratis.

  Lees meer
 • BIM draagt bij tot een hogere graad van circulariteit

  Voor ’t Centrum maakte de aannemer gebruik van digitale bouwmodellen: BIM. Dit Building Information Modelling systeem is veel meer dan 3D-tekenen en kent heel wat voordelen. Nauwkeuriger tekenwerk, overzicht bewaken en efficiëntie naar uitvoering zijn een greep uit de voordelen. Aannemer Joeri Beneens gaat er dieper op in.

  Lees meer
 • Cellulose houdt ’t Centrum warm

  Cellulose is het belangrijkste isolatiemateriaal in de gevels van ’t Centrum. Dit is papiervlokkenisolatie, die gemaakt wordt op basis van oude, gerecycleerde kranten. Waarom opteerde het bouwteam voor deze isolatie en wat zijn de voordelen? In dit artikel gaan we er dieper op in.

  Lees meer
 • Zo verlucht je woningen en klaslokalen optimaal

  Verluchten is heel belangrijk in deze tijden. Hoe verlucht je best je woning tijdens het telewerken? Of je klaslokaal? En wat is het verschil tussen ventileren en verluchten? Kamp C zocht het uit.

  Lees meer
 • Energiedelen in Vlaanderen – de eerste stap

  Vanaf januari 2022 wordt energiedelen mogelijk voor bewoners van appartementsgebouwen en vanaf juli 2022 zullen eigenaars van zonnepanelen stroom kunnen ‘verkopen’ of gratis schenken aan bijvoorbeeld buren, vrienden of familie.

  Lees meer
 • Schelpenisolatie als vloerisolatie in ‘t Centrum

  Voor de vloerisolatie van ‘t Centrum opteerde het bouwteam voor schelpenisolatie. Teun Depreeuw van Ecoschelp legt uit.

  Lees meer
 • ’t Centrum kiest voor CLT

  Het circulair kantoorgebouw ’t Centrum is in volle opbouw op Kamp C. De draagconstructie bestaat uit CLT. Maar waarom kiest men juist voor CLT? Aannemer Joeri Beneens legt uit.

  Lees meer
 • Circulariteit in de bouw

  Als grootverbruiker van materialen, ruimte, water en energie heeft de bouwsector een kolossale impact op het milieu. Zeker met het huidige lineaire model van ontginnen, produceren, consumeren en elimineren als afval. Komt daar nog eens bovenop dat een deel van het materiaal in de bouw al als afval weggeworpen wordt zelfs zonder dat het ooit heeft gediend.

  Lees meer
Sluiten