Momenteel gaan alle bouwadviezen digitaal door. Maak steeds een afspraak via mail bouwadvies@kampc.be. Expo C krijgt een update en is momenteel gesloten. Tot eind maart zijn er geen bezoeken en rondleidingen mogelijk aan ’t Centrum en de 3D-woning door bouwwerken en corona. In de lente zullen we een uitgewerkt aanbod bekendmaken.

Vacature: operationeel manager

3 september 2021 door Diana Grasso

vacature operationeel manager.jpg

Ben jij de operationele manager mét people skills die KAMP C zoekt?

Voor Kamp C in Westerlo zijn we op zoek naar een operationele manager die als rechterhand van de directeur de operationele leiding voor zijn rekening neemt. Iemand die de dagelijkse werking, de korte termijn planning en de afstemming tussen de teams ondersteunt. Concreet vertaal je de verschillende besluiten en keuzes naar dagelijkse planning en bewaak je de opvolging en uitvoering van deze beslissingen. Zowel binnen je eigen team (algemene en ondersteunende diensten) als met de collega projectverantwoordelijken zorg je voor een goede afstemming, werkverdeling en vang je concreet/praktische vragen rond projecten op. In je samenwerking met anderen heb je je ogen niet enkel op de taak gericht maar ook op de mensen.

Maar genoeg over ons.

Over jezelf zeg je dat je

Een geboren organisator en problemsolver bent en geen moeilijke beslissing uit de weg gaat. Je houdt steeds een perfecte focus op lopende projecten en weet wat er door wie moet gebeuren. Stiekem hou je van procedures en afspraken omdat deze duidelijkheid en rust geven. Niet voor jezelf maar voor het team. Jij gelooft in het potentieel van je  collega’s om mee de touwtjes in handen te nemen.

Je ex-collega’s zeggen dat je

Een enorm gemis bent. Vooral je werkplanning en je realiteitszin gaan ze nooit echt kunnen vervangen. Je sterk bent in communicatie je helpt anderen verder met goede raad, het broodnodige babbeltje om er weer tegen aan te gaan of nét die kritische noot die zorgt voor een geslaagd project. Dit samen met je initiatiefrijk en proactiefkarakter maakte van jou de beste collega die ze zich konden wensen.

Je vrienden zeggen dat je

Een enorme doorzetter bent die steeds opzoek gaat naar dé oplossing. ‘Probleem’ staat niet in je woordenboek. Je bent al van kleins af aan een echte teamplayer die samen met anderen doelen wilt bereiken (of scoren J). Je laat niemand achter en betrekt iedereen bij het doel. Jij geeft liever de nodige duw in de goede richting zodat je medewerkers zelfstandig vooruit kunnen

Dit zeggen onze werknemers over ons

Wie bij de KAMP C werkt, komt terecht in een inspirerende en toekomstgerichte omgeving. Je werkplek is een groene site van 10 ha groot en omgeven door natuur. Met meer dan 1000 bouwadviezen aan potentiële (ver)bouwers en zo’n 12.000 bezoekers per jaar, is KAMP C hét centrum voor innovatie en duurzaamheid in de bebouwde omgeving. Op de site bevinden zich daarnaast een expositie over duurzaam bouwen en wonen, diverse modelwoningen en het bedrijven- en conferentiecentrum ‘De Basis’.

Dit vragen wij nog van jou

 • minstens een master denkniveau en 4 jaar relevante beroepservaring (indien je voldoende ervaring hebt maar geen masterdiploma in je bezit, nodigen we je uit voor een capaciteitsproef. Als je hiervoor slaagt, kan je verder solliciteren) of je voldoet aan de voorwaarden interne mobiliteit en/of bevordering.
 • een gezonde portie lef en gezond verstand om samen met de directeur en collega’s de uitdagende projecten van KAMP C in goede banen te leiden
 • ervaring in de bouwsector is mooi meegenomen maar geen must

Als operationeel manager beschik je over de onderstaande gedragscompetenties:

 • Klantgerichtheid: je onderzoekt actief de noden van klanten en onderneemt acties om de dienstverlening naar klanten te optimaliseren.
 • Resultaatsgerichtheid: je werkt resultaatsgericht en draagt dit uit naar de eigen omgeving.
 • Overtuigingskracht: je hanteert aangepaste beïnvloedingsstrategieën.
 • 360° inlevingsvermogen: je reageert (via houding en handelen) adequaat op door anderen geuite gedachten, gevoelens, behoeften, verwachtingen.
 • Visie: je betrekt bredere (maatschappelijke, technische, …) factoren bij jouw aanpak.
 • Initiatief: je neemt initiatieven die aantonen dat je anticipeert op gebeurtenissen (proactief).
 • Flexibel gedrag: je past jouw gedrag doelgericht aan om de gestelde doelstellingen beter (sneller, efficiënter,…) te kunnen bereiken.
 • Plannen en organiseren: je plant en organiseert taken, opdrachten, oplossingen, projecten op lange termijn die concrete repercussies hebben voor anderen en die

onderhevig zijn aan onvoorziene omstandigheden.

 • Richting geven: je geeft richting zowel via processen en structuren als via het bepalen en uitdragen van een visie.
 • Ontwikkelen van anderen: je coacht met het oog op het ontwikkelen van de gewenste gedragsvaardigheden en fungeert als coach/mentor.


Hiernaast beschik je over de volgende kenniscompetenties:

 • ervaring met project –en people management
 • je hebt kennis van of wil je verdiepen in de wereld van duurzaam bouwen
 • ervaring in de bouwsector is mooi meegenomen maar zeker geen must
 • grondige kennis van Word, Excel en PowerPoint

Werk je reeds bij de provincie Antwerpen? Bekijk dan of je voldoet aan de voorwaarden bevordering of interne mobiliteit. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met de consulent werving en selectie

Wil je als operationele manager aan de slag, dan doorloop je eerst de volgende selectiestappen:

 • CV-screening, waar op basis van motivatiebrief, relevante leidinggevende ervaring, ervaring in het werken met projecten en budgetten, eventuele kennis van de bouwsector/innovatiesector, maximaal 10 kandidaten naar het volgende selectieonderdeel doorgaan.
 • Thuisopdracht
 • Competentiegericht interview: 13 oktober in Kamp C
 • Assessment (adviserend)
 • Eindselectie

Houd deze data alvast vrij in je agenda.

Meer informatie over deze onderdelen kan je hier lezen.

Praktisch

 • We bieden je een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aan.
 • Je start in salarisschaal A4a: het bruto maandsalaris ligt tussen € 3.815,69 - € 5.578,45, aangevuld met extralegale voordelen. Bekijk onze loonsimulator om een gedetailleerde inschatting te maken van je bruto- en netto maandsalaris.
 • Je zal werken in Kamp C (Britselaan 20, 2260 Westerlo).
 • Voor meer info over de inhoud van de functie kan je terecht bij Chris Baert (directeur a.i. , email: Chris.baert@kampc.be).
 • Solliciteer ten laatste op 19 september via de solliciteer knop. Overtuig ons met een krachtige motivatiebrief en CV waarom deze job jou op het lijf geschreven is!

SOLLICITEER

 

 

 

 

Labels:

 • Plan Vandaag: het klimaatplan voor de provincie Antwerpen

  Ook de Provincie Antwerpen maakt zich klaar voor een leefbare en klimaatveilige toekomst. Meer dan 200 klimaatacties staan op stapel. Zowel eigen initiatieven als ondersteunende maatregelen voor lokale besturen of andere partners. Die acties samen vormen een ambitieus klimaatplan om onze klimaatdoelstellingen tegen 2030 te behalen: Plan Vandaag. Of ook: plan vandaag, voor het veilige klimaat van morgen. 

  Lees meer
 • Provincie zoekt architect-adviseur voor Kamp C

  Provincie Antwerpen zoekt voor het Departement Economie, Streekbeleid en Europa - Kamp C in Westerlo, een architect-adviseur. Als architect-adviseur geef jij, maar ook jouw teamgenoten Dirk, Jet en An advies aan particulieren en organisaties hoe zij het beste duurzaam (ver)bouwen.

  Lees meer
 • Digitale bouwadviezen van Kamp C gingen in 2021 vooral over verwarmingssystemen

  Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw, heeft vorig jaar welgeteld 975 keer een digitaal bouwadvies verleend. Het digitale aanbod, dat in 2020 omwille van de coronacrisis in het leven werd geroepen, wordt dus duidelijk gesmaakt. Veel mensen willen weten hoe ze kunnen besparen op hun energiefactuur. De meeste vragen hadden te maken met verwarmingssystemen.

  Lees meer
 • De uitdagingen van een circulair studietraject

  Streng-th, een bouwkundig ingenieursbureau, verzorgde het studietraject voor het circulair kantoorgebouw ’t Centrum. De onderzoeksfase bleek een hele uitdaging en verschilt toch wel van een klassiek project. Ingenieurs Brecht Beirinckx en Stefan Belmans vertellen waarom.

  Lees meer
 • Hoe complexe bouwknopen ontwarren én productizen: Buildtechnics & Studio Dott blikken terug op Build. Create. Innovate.

  Hoe maak je van maatwerk een standaardproduct? Het was geen sinecure, maar met hulp van creatief agency Studio Dott is bouwbedrijf Buildtechnics er toch in geslaagd. Een succesvolle samenwerking die begon met Build. Create. Innovate., een innovatietraject voor bouwbedrijven geïnitieerd door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES. Rudy Slingers van Buildtechnics en Pieter Lesage van Studio Dott blikken terug op hun match.

  Lees meer
 • 3D-printen in de bouw: vraag en antwoord

  In oktober vonden de inspiratiedagen “De toekomst van 3D-printen in de bouw” plaats. Tijdens het panelgesprek had de bouwsector heel wat vragen voor de experten. We bundelden de belangrijkste vragen en antwoorden.

  Lees meer
 • Isolatieplaten uit magnesium oxide in ‘t Centrum

  De wanden in ’t Centrum bestaan uit dampopen afwerkingsplaten vervaardigd uit magnesiumoxide. Deze grondstof heeft heel wat circulaire eigenschappen en is brandwerend. Bart D’Haese, Expert in Healthy Houses van EXIE NV en aannemer Joeri Beneens leggen uit. 

  Lees meer
 • Karen en Christophe bouwen een passiefwoning in het centrum van Mechelen

  Karen en Christophe zijn begonnen aan een ambitieus bouwproject in Mechelen. Ze ‘zochten het grootste krot dat ze konden vinden’ en sloopten dit met uitzondering van de voorgevel en fundering en verbouwen het nu tot een passiefhuis.

  Lees meer
 • Het belang van groenwanden in ’t Centrum

  In ’t Centrum komen groenwanden. Maar wat is het juist het belang van groenwanden? En welk effect hebben ze op circulariteit?

  Lees meer
 • Cellulair glas als keuze voor circulair dak in ‘t Centrum

  Voor het dakterras van het circulair kantoorgebouw ’t Centrum in Westerlo (België) werd gekozen voor cellulaire glasisolatie. Het kantoor wordt zo gebouwd dat het kan worden ontmanteld en heropgebouwd met de bestaande materialen. De keuze voor cellulaire glasisolatie van het materiaal geproduceerd door FOAMGLAS ® werd gemaakt omwille van drukvastheid, om het gewicht van de terrasbekleding aan te kunnen. Hieronder belichten we de vier redenen waarom cellulair glas als keuze voor een circulair dak in aanmerking komt.

  Lees meer
Sluiten