Boek vanaf nu zelf je bouwadvies online met de reserveringstool van Kamp C

1 april 2022 door Diana Grasso

Website en socials - Campagnebeeld bouwadvies_Web1_1920x1080.png

Kamp C biedt al jaren gratis onafhankelijk duurzaam bouwadvies aan particulieren. Sinds de coronacrisis gaan de bouwadviezen digitaal door. Vanaf nu hoef je Kamp C niet meer te bellen of te mailen om een afspraak te maken voor een bouwadvies maar kun je zelf online een afspraak maken via de online reserveringstool.

Hoe doe je dat?

  1. Je kan je inschrijven via de online reserveringstool.
  2. Kies de datum.
  3. Vul je gegevens in.
  4. Licht toe waar het advies over gaat.
  5. Je ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail en een link voor een Teams-meeting na het maken van je afspraak via de online reserveringstool.

Heb je vragen of problemen? Dan helpen we je nog steeds graag verder. Bel ons op T 014 27 96 50 of mail je vraag naar bouwadvies@kampc.be.

Wanneer?

De bouwadviezen gaan door op donderdag en de derde zaterdag van de maand , tussen 10u en 16u. Een overizcht vind je de agenda op onze website. Je hoeft niet fysiek naar Kamp C te komen, de bouwadviezen gaan digitaal door via Microsoft Teams. Uiteraard kun je ons ook nog bellen of mailen (bouwadvies@kampc.be) voor kleine vragen.

Welke vragen?

Heb je vragen over isolatie, ventilatie, verwarming of keuze van materialen? Is je woning conform de nieuwe wetgeving? De adviseurs van Kamp C helpen je op weg. In een persoonlijk digitaal gesprek overloopt een onafhankelijk professioneel adviseur de duurzame mogelijkheden voor jouw bouw-of verbouwplannen.

Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan, geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto's kunnen we al aan de slag. Je krijgt 1 uur gratis advies op maat over je nieuwbouw of verbouwing. Hou er wel rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening.

We wensen je alvast heel veel succes met je bouwplannen!

Labels:

  • Zo ziet een duurzame koelkast eruit

    Hoe is de ideale koelkast georganiseerd? Welke voedingsmiddelen zet je het best bovenaan en onderaan? De algemene regel is: wat het snelst bederft, moet op de koudste plek. Deze plek is op de onderste plank boven de groentelade. En hoe bespaar je op koelen en vriezen?

    Lees meer
  • Regeerakkoord voorziet verlaging van btw-tarief voor sloop en heropbouw naar 6%

    Een huis slopen en heropbouwen zal binnenkort aan 6% btw kunnen gebeuren, dit voorziet het nieuwe regeerakkoord.

    Lees meer
  • Iris vertelt over de Samen Duurzamer Wonen tool

    Iris Moonen, werkzaam als PDeng trainee bij de Technische Universiteit Eindhoven, ontwikkelt in project EnergieNeutraal Levensloopbesteding Bouwen (ENLEB) een tool waarmee particuliere woningeigenaren een persoonlijk advies krijgen over hoe ze hun huis kunnen verduurzamen. In dit interview vertelt ze over de tool en haar ervaring bij de ontwikkeling ervan.

    Lees meer
  • Asbest verwijderen: kiezen voor subsidies en zelf aan de slag

    Asbest in een woning houdt heel wat gezondheidsrisico’s in. Asbest kan voorkomen in daken en gevels die bestaan uit asbestcementleien of -golfplaten. Ga je asbest laten verwijderen? Dan kun je bij jouw stad of gemeente terecht voor informatie over welke initiatieven er lopen rond subsidies voor asbestafbouw. Wil je zelf aan de slag? Kamp C ontwikkelde een infofiche over asbest om je op weg te helpen.

    Lees meer
  • Bezoek het geprint huis als particulier in juli en augustus

    Je hebt het waarschijnlijk al in de pers zien verschijnen: op Kamp C werd een huis geprint met de grootste 3D-betonprinter van Europa. De woning is negentig vierkante meter groot en werd in één stuk geprint met een vaststaande printer. Dit een wereldprimeur. In juli en augustus kun je als particulier de woning bezoeken op dinsdag.

    Lees meer
  • Kamp C test digitale bouwadviezen

    De digitale revolutie voelen we ook bij Kamp C. De coronacrisis zette de creatieve breinen van onze architecten aan het denken. Hoe kunnen we bouwadviezen blijven geven zonder de bouwaanvrager fysiek te ontmoeten? Onze architecten experimenteerden met verschillende digitale tools om de bouwadviezen toch te laten doorgaan. Architecte Jet vertelt hoe het verloopt.

    Lees meer
  • Bespaar op je energieverbruik dankzij deze tips

    Met de winter in het land stijgt ons energieverbruik automatisch. We zetten de verwarming aan en gebruiken al wat meer licht. Naast grote investeringen, zoals isolatie of nieuwe ramen, kan je in je dagelijkse verbruik besparen door kleine ingrepen of door je gewoonten aan te passen. Wij zetten enkele tips op een rijtje.

    Lees meer
  • Tips om zuinig te verwarmen

    Wist je dat je verwarming 60% van je energieverbruik in beslag neemt? We geven je enkele tips om te besparen op verwarmen.

    Lees meer
  • Met deze zes tips bespaar je op warm waterverbruik

    Een Belg verbruikt gemiddeld 95 liter water per dag. Er is niets heerlijker dan een warm bad of douche. Door enkele eenvoudige tips kun je besparen. Kamp C geeft je enkele tips om te besparen op je warm waterverbruik.

    Lees meer
  • The Exploded View: een revolutionaire samenwerking tussen bouw en landbouw

    In de landbouw bestaan er al heel wat biobased materialen, maar ze worden nog niet allemaal gebruikt op bouwwerven. Wist je bijvoorbeeld al dat je met grasvezel kunt isoleren? Of dat je keukenkastjes kan maken van paprikastelen? Stof tot nadenken dus voor landbouwers en bouwprofessionals over hoe ze de handen in elkaar kunnen slaan voor het huis van de toekomst.

    Lees meer
Sluiten