Vanaf nu kun je een afspraak maken om op donderdag langs te komen op Kamp C voor een bouwadvies. Door de coronamaatregelen geven we echter de voorkeur aan digitale bouwadviezen. De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9. Bel of mail ons voor meer info. Verhuringen zijn weer mogelijk in het Conferentiecentrum de Basis. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Bosgroep Zuiderkempen

Het bedrijf

Een bosgroep heeft als doel jou als boseigenaar praktische ondersteuning te bieden bij het beheer van je bos. In een bosgroep zijn vele boseigenaars uit jouw streek verenigd.

Samen met hen kan je vrijwillig meewerken aan een mooie toekomst voor het Vlaamse bos.

"Baas in eigen bos", dat is het basisprincipe van de bosgroepen. De bosgroepen informeren, adviseren en organiseren, maar je beslist steeds zelf over het beheer van jouw bos.

Je kunt bij de bosgroep terecht voor onafhankelijke advies rond duurzaam bosbeheer, zowel bosbouwtechnische informatie als de wettelijke, financiele en administratieve aspecten van het bosbeheer.

Heb je vragen over het beheer van je bos, de administratie, subsidies of wil je een cursus volgen of vrijwilliger worden, neem dan contact op met de coördinatoren van onze bosgroep.

Meer informatie vind je op de website: http://www.bosgroep.be/bosgroep/18/Zuiderkempen

Andere bedrijven op Kamp C

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

Buzzbone logo DEF - full.png

Sluiten