Coronadienstverlening: De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Wij staan klaar voor jouw bouwvragen via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Het Infocentrum is gesloten tot 01/05/2021 maar we blijven telefonisch en via mail bereikbaar. Het conferentiecentrum de Basis is terug open. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn jammer genoeg niet mogelijk.

Bosgroep Zuiderkempen

Het bedrijf

Een bosgroep heeft als doel jou als boseigenaar praktische ondersteuning te bieden bij het beheer van je bos. In een bosgroep zijn vele boseigenaars uit jouw streek verenigd.

Samen met hen kan je vrijwillig meewerken aan een mooie toekomst voor het Vlaamse bos.

"Baas in eigen bos", dat is het basisprincipe van de bosgroepen. De bosgroepen informeren, adviseren en organiseren, maar je beslist steeds zelf over het beheer van jouw bos.

Je kunt bij de bosgroep terecht voor onafhankelijke advies rond duurzaam bosbeheer, zowel bosbouwtechnische informatie als de wettelijke, financiele en administratieve aspecten van het bosbeheer.

Heb je vragen over het beheer van je bos, de administratie, subsidies of wil je een cursus volgen of vrijwilliger worden, neem dan contact op met de coördinatoren van onze bosgroep.

Meer informatie vind je op de website: http://www.bosgroep.be/bosgroep/18/Zuiderkempen

Andere bedrijven op Kamp C

ThyssenKrupp.png

Eco2Eco.jpg

Streng-th.pngViCre.png

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

onesto_logo_woonkrediet_wit (5) (002).jpg

Sluiten