Onesto

Het bedrijf

onesto_logo_woonkrediet_wit (5) (002).jpg

Vanaf september 2020 is Onesto gevestigd op Kamp C. Wij zijn een sociale kredietinstelling die leningen verstrekt aan mensen die een eerste bescheiden woning of appartement willen kopen, bouwen of verbouwen. Gezien de hoge kostprijs van nieuwbouw ligt de klemtoon vooral op kredieten voor het aankopen en verbouwen van bestaande woningen. We trachten de mensen zo goed mogelijk te adviseren, niet alleen over de financiële aspecten, maar ook over duurzaam verbouwen en investeren.

Hierdoor verzekeren we onze klanten de waarde van hun woning op een iets langere termijn en is het een win-win voor het milieu en de nieuwe eigenaar van de woning. We trachten als kredietverstrekker die ook de minder kapitaalkrachtige particulier bereikt, ons steentje bij te dragen tot het verduurzamen van het woningenbestand in Vlaanderen.

Onesto is een fusie van verschillende sociale kredietinstellingen die sinds het einde van de 19de eeuw reeds actief zijn in het Vlaamse land, met zowel gemeenten als privaat kapitaal als partner. Telkens hebben we onze rol heruitgevonden en ook in de 21ste eeuw wachten nieuwe uitdagingen. Meer info op www.onesto.vlaanderen.

Andere bedrijven op Kamp C

tke_logo_rgb_standard_gradient

Eco2Eco.jpg

Logo_BGZK_kleur

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

Sluiten