Update coronamaatregelen: de bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Contacteer ons voor een bouwadvies via T 014/27 96 50 of bouwadvies@kampc.be. Het Conferentiecentrum de Basis en het Infocentrum zijn gesloten door de verstrengde coronamaatregelen. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn dus niet meer mogelijk tot nader bericht.

Eco2Eco

Het bedrijf

Frank Sappenberghs, zaakvoerder licht toe : "Je woning duurzaam bouwen of opknappen is geen zaak meer van enkele overtuigde bouwers. Het is een economische en ecologische noodzaak geworden. De energieprijzen stijgen aan een hels tempo, en grijpen in deze tijden van crisis diep in onze portemonnee. Ook gaan de olie- en gasvoorraden geen eeuwigheid meer mee. En de klimaatproblematiek dwingt ons gewoon tot actie."

Rudi Daems, zaakvoerder vult aan: "Het bedrijvencentrum De Basis van het Provinciaal Centrum Duurzaam bouwen en Wonen op Kamp C is voor Eco2Eco de ideale uitvalsbasis om burgers en bedrijven te helpen bij energiebesparing, het inzetten van duurzame energiebronnen en te streven naar CO2-neutrale gebouwen."

eco2eco biedt een ruime waaier aan, van dienstverlening tot uitvoering. Zij richt zich tot particulieren, maar eveneens tot openbare besturen en bedrijven.

Meer informatie vind je op de website: www.eco2eco.be.

Andere bedrijven op Kamp C

ThyssenKrupp.png

Bosgroep.jpg

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

Buzzbone logo DEF - full.png

onesto_logo_woonkrediet_wit (5) (002).jpg

Sluiten