Vanaf nu kun je een afspraak maken om op donderdag langs te komen op Kamp C voor een bouwadvies. Door de coronamaatregelen geven we echter de voorkeur aan digitale bouwadviezen. De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9. Bel of mail ons voor meer info. Verhuringen zijn weer mogelijk in het Conferentiecentrum de Basis. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

Eco-Home

Het bedrijf

Eco-home bouwt woningen in houtskelet op een bio-ecologische wijze met milieuvriendelijke materialen volgens een gepatenteerd systeem. Muren, vloeren en dakpanelen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en zijn reeds voorzien van binnenafwerking, al dan niet geplamuurd en geschuurd en klaar voor de schilder. Technieken zoals elektriciteit worden in de werkplaats reeds ingebouwd in de muren. 

Eco-home levert zowel zelfbouwpaketten als winddicht of  compleet ‘sleutel op de deur’ woningen, van laagenergie tot passiefwoning of ‘zero emission’ woning.  De luchtdichtheid van onze woningen is 50% beter dan wat de norm voorschrijft. We bezitten een eigen blowerdoor voor luchtdichtheidstesten. 

Marc Cools, zaakvoerder van Eco-Home: “Kamp C staat voor duurzaam bouwen en wij zijn reeds jaren binnen dit segment actief. Daarom kozen wij voor deze locatie om dit gedachtegoed mee te ondersteunen in de toekomst volgens het motto: samen sterker".

Meer informatie vind je op de website: www.eco-home.ws

Andere bedrijven op Kamp C

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

Buzzbone logo DEF - full.png

Sluiten