Coronadienstverlening: De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Wij staan klaar voor jouw bouwvragen via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Het Infocentrum is gesloten tot 01/05/2021 maar we blijven telefonisch en via mail bereikbaar. Het conferentiecentrum de Basis is terug open. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn jammer genoeg niet mogelijk.

Eco-Home

Het bedrijf

Eco-home bouwt woningen in houtskelet op een bio-ecologische wijze met milieuvriendelijke materialen volgens een gepatenteerd systeem. Muren, vloeren en dakpanelen worden in onze eigen werkplaats gemaakt en zijn reeds voorzien van binnenafwerking, al dan niet geplamuurd en geschuurd en klaar voor de schilder. Technieken zoals elektriciteit worden in de werkplaats reeds ingebouwd in de muren. 

Eco-home levert zowel zelfbouwpaketten als winddicht of  compleet ‘sleutel op de deur’ woningen, van laagenergie tot passiefwoning of ‘zero emission’ woning.  De luchtdichtheid van onze woningen is 50% beter dan wat de norm voorschrijft. We bezitten een eigen blowerdoor voor luchtdichtheidstesten. 

Marc Cools, zaakvoerder van Eco-Home: “Kamp C staat voor duurzaam bouwen en wij zijn reeds jaren binnen dit segment actief. Daarom kozen wij voor deze locatie om dit gedachtegoed mee te ondersteunen in de toekomst volgens het motto: samen sterker".

Meer informatie vind je op de website: www.eco-home.ws

Andere bedrijven op Kamp C

ThyssenKrupp.png

Eco2Eco.jpg

Streng-th.pngViCre.png

Bosgroep.jpg

Biohome.png

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

onesto_logo_woonkrediet_wit (5) (002).jpg

Sluiten