ViCre

Het bedrijf

Opgericht in 2004, staat voor Visie Creatie en biedt business transformation consulting aan met impact bij klanten in Europa en US. Is uw organisatie klaar voor de toekomst? De wereld verandert aan een ongelooflijk hoge snelheid voor onze ogen en verbindt alles en iedereen. Ook uw onderneming bevindt zich in deze stroomversnelling. Daarom specialiseert ViCre zich in het vandaag voorbereiden van organisaties op die toekomst; door te werken op strategie-, kennis- en leiderschapsontwikkeling.

Gebruikmakende van hun eigen bewezen methode, tools en technieken helpen ze de effectiviteit, efficiëntie en accountability van organisaties te versterken, en te verzekeren dat de onderneming de juiste dingen juist doet. ViCre verhoogt de klant-, aandeelhouder- en medewerkerstevredenheid via ‘customer engagement’, ‘resource optimisation’ en ‘employee empowerment’.

Co-creatie en open innovatie van ViCre met Kamp C, Vlerick Business School, klanten en leveranciers leiden tot duurzame kennisontwikkeling. Authenticiteit, veerkracht, continuïteit en duurzaamheid zijn de waarden die ViCre binnen en buiten de organisatie beleeft en doet beleven.

Meer informatie vind je op de website: www.vicre.eu.

Andere bedrijven op Kamp C

tke_logo_rgb_standard_gradientEco2Eco.jpg

Logo_BGZK_kleur

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

onesto_logo_woonkrediet_wit (5) (002).jpg

Sluiten