Vanaf nu kun je een afspraak maken om op donderdag langs te komen op Kamp C voor een bouwadvies. Door de coronamaatregelen geven we echter de voorkeur aan digitale bouwadviezen. De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9. Bel of mail ons voor meer info. Verhuringen zijn weer mogelijk in het Conferentiecentrum de Basis. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

TEN

Het bedrijf

logo Ten.JPG

TEN voorziet innovatieve oplossingen op het gebied van globale engineering. Wij beantwoorden uw uitdagingen in elke fase van uw engineeringsproces met unieke en op maat gemaakte oplossingen. 

TEN is uw technische partner gespecialiseerd in mechanical engineering, product development, visualisation, scanning en project management. Net dit maakt ons uniek. De experten van elke afdeling vormen een netwerk, waarmee wij aan elke engineeringsuitdaging kunnen beantwoorden. 

Tijdelijke capaciteitstekorten of behoefte aan specifieke expertise binnen uw engineering? Via TEN outsourcing bieden wij u de mogelijkheid om uw tijdelijke uitdagingen met één van onze deskundige TENgineers te overwinnen.

TEN is reeds te vinden op drie verschillende locaties in Vlaanderen; Kortrijk, Sint-Niklaas en Westerlo. 

Meer informatie vind je op de website: www.tengroup.be 

Andere bedrijven op Kamp C

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

Buzzbone logo DEF - full.png

Sluiten