Coronadienstverlening: De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Wij staan klaar voor jouw bouwvragen via mail bouwadvies@kampc.be of telefoon 014/27 96 50. Het Infocentrum is gesloten tot 01/05/2021 maar we blijven telefonisch en via mail bereikbaar. Het conferentiecentrum de Basis is terug open. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn jammer genoeg niet mogelijk.

TEN

Het bedrijf

logo Ten.JPG

TEN voorziet innovatieve oplossingen op het gebied van globale engineering. Wij beantwoorden uw uitdagingen in elke fase van uw engineeringsproces met unieke en op maat gemaakte oplossingen. 

TEN is uw technische partner gespecialiseerd in mechanical engineering, product development, visualisation, scanning en project management. Net dit maakt ons uniek. De experten van elke afdeling vormen een netwerk, waarmee wij aan elke engineeringsuitdaging kunnen beantwoorden. 

Tijdelijke capaciteitstekorten of behoefte aan specifieke expertise binnen uw engineering? Via TEN outsourcing bieden wij u de mogelijkheid om uw tijdelijke uitdagingen met één van onze deskundige TENgineers te overwinnen.

TEN is reeds te vinden op drie verschillende locaties in Vlaanderen; Kortrijk, Sint-Niklaas en Westerlo. 

Meer informatie vind je op de website: www.tengroup.be 

Andere bedrijven op Kamp C

ThyssenKrupp.png

Eco2Eco.jpg

Streng-th.pngViCre.png

Bosgroep.jpg

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

onesto_logo_woonkrediet_wit (5) (002).jpg

Sluiten