Vanaf nu kun je een afspraak maken om op donderdag langs te komen op Kamp C voor een bouwadvies. Door de coronamaatregelen geven we echter de voorkeur aan digitale bouwadviezen. De bouwadviezen in de gemeenten worden ook digitaal georganiseerd en gaan niet fysiek door tot 1/9. Bel of mail ons voor meer info. Verhuringen zijn weer mogelijk in het Conferentiecentrum de Basis. Hou onze online agenda in de gaten voor updates per activiteit https://www.kampc.be/agenda/alle-agenda-items.

ThyssenKrupp

Het bedrijf

ThyssenKrupp Liften heeft als doelstelling het milieu zo min mogelijk te belasten. Meer en meer aandacht gaat uit naar energievriendelijke producten.

Liften en roltrappen zijn duurzame producten met een levensduur van minimaal 30 jaar. Daarna kan het toestel gemoderniseerd worden in functie van de op dat moment geëvolueerde technieken, of vervangen worden, waarbij de oude installatie voor 99% recycleerbaar is. Daarnaast zijn er de moderne energievriendelijke producten, bijvoorbeeld de Evolution of synergy® BLUE met een extreem laag energieverbruik (2,9 kW), wat minder is dan het verbruik van een traditionele kookplaat.

Geert Van Vlerken, directeur Service Vlaanderen: “Met onze aanwezigheid in de infrastructuur van Kamp C promoten wij ook in de toekomst ons duurzaam karakter van al onze afdelingen met name nieuwbouw, modernisering, herstelling, depannage en onderhoud en wensen wij over te gaan naar de ‘next level’.”

Meer informatie vind je op de website: www.thyssenkruppliften.be

Alle bedrijven op Kamp C

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

Sluiten