Update coronamaatregelen: de bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, zullen digitaal doorgaan (telefonisch, via mail, Skype…). Contacteer ons voor een bouwadvies via T 014/27 96 50 of bouwadvies@kampc.be. Het Conferentiecentrum de Basis en het Infocentrum zijn gesloten door de verstrengde coronamaatregelen. Activiteiten, evenementen of rondleidingen zijn dus niet meer mogelijk tot nader bericht.

ThyssenKrupp

Het bedrijf

ThyssenKrupp Liften heeft als doelstelling het milieu zo min mogelijk te belasten. Meer en meer aandacht gaat uit naar energievriendelijke producten.

Liften en roltrappen zijn duurzame producten met een levensduur van minimaal 30 jaar. Daarna kan het toestel gemoderniseerd worden in functie van de op dat moment geëvolueerde technieken, of vervangen worden, waarbij de oude installatie voor 99% recycleerbaar is. Daarnaast zijn er de moderne energievriendelijke producten, bijvoorbeeld de Evolution of synergy® BLUE met een extreem laag energieverbruik (2,9 kW), wat minder is dan het verbruik van een traditionele kookplaat.

Geert Van Vlerken, directeur Service Vlaanderen: “Met onze aanwezigheid in de infrastructuur van Kamp C promoten wij ook in de toekomst ons duurzaam karakter van al onze afdelingen met name nieuwbouw, modernisering, herstelling, depannage en onderhoud en wensen wij over te gaan naar de ‘next level’.”

Meer informatie vind je op de website: www.thyssenkruppliften.be

Andere bedrijven op Kamp C

Eco2Eco.jpg

Bosgroep.jpg

RSK_logo_rgb-e1437058606163.jpg

Buzzbone logo DEF - full.png

onesto_logo_woonkrediet_wit (5) (002).jpg

Sluiten