De bouwadviezen, ook de bouwadviezen in de gemeenten, gaan digitaal door. De derde zaterdag van de maand kun je terecht op Kamp C voor een fysiek bouwadvies tussen 9u en 17u. Maak steeds een afspraak via mail bouwadvies@kampc.be. Expo C krijgt een update en is momenteel gesloten. Kamp C is gesloten op 1 en 2 november door feestdagen.

Bezoek het geprint huis als particulier in juli en augustus

9 juli 2020 door Diana Grasso

C3PO_3_webresolutie met copyright.jpg

Je hebt het waarschijnlijk al in de pers zien verschijnen: op Kamp C werd een huis geprint met de grootste 3D-betonprinter van Europa. De woning is negentig vierkante meter groot en werd in één stuk geprint met een vaststaande printer. Dit een wereldprimeur. In juli en augustus kun je als particulier de woning bezoeken op dinsdag.

Wil jij het 3D-geprint huis bezoeken op Kamp C? In juli en augustus kun je als particulier de woning bezoeken op dinsdag tussen 10u en 12u en 14u en 16u. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 5 personen per groep. Je dient je op voorhand in te schrijven door een mail te sturen naar info@kampc.be. Vermeld hierbij welke dag je een rondleiding wilt, in de voormiddag of namiddag en met hoeveel personen. Wij mailen je een tijdslot. Je dient op dit uur aanwezig te zijn, je inschrijvingsmail te laten zien en een mondmasker mee te brengen. Door de coronamaatregelen is een mondmasker verplicht en dien je 1,5m afstand te houden.

Data rondleidingen

  • Dinsdag 14/7
  • Dinsdag 28/7
  • Dinsdag 4/8 (enkel in de voormiddag)
  • Dinsdag 11/8
  • Dinsdag 18/8
  • Dinsdag 25/8

Meer info

logo C3PO.png

Labels:

Sluiten